Benimki “Seninle evlenmeseydim bambaşka bir hayatım olacaktı, başım dertten kurtulmayacaktı” oldu. Bu bana seni seviyorum demesinden daha değerli. İyi ki eşimin hayatına sarılmışım💐eşe söylenebilecek en güzel aşk sözleriSizce bir eşe söylenebilecek en güzel sözler hangileri? Hangi sözler eşin/sevgilinin ruhunu okşar?
Eşe söylenebilecek en güzel sözler; onunla yaşadığın hayatın sana kattıklarını ifade eden sözlerdir bence. Senin eşin de öyle yapmış, "seni seviyorum" demesinden kat kat tatlı bir şekilde sana olan sevgisini ifade etmiş. Bazen eşleri mutlu etmek için, bazen de sadece içimiz dolup taştığı için sevgimizi en doğru şekilde ifade etmeye çalışıyoruz. Ben de kendi taktiklerimi yazayım :)
Eşe söylenebilecek en güzel sözler neler? Gelin sevgililerin / eşlerin ruhunu okşayalım :)
Eşe söylenebilecek şarkılardan ilham alan sözler
aşk şarkıları
Bir aşkı en güzel ifade eden şey şarkılar değil midir? Hem melodi hem de sözler, derin ve etkileyici olabiliyor :) Bir tavsiye olarak ona, Sinan Güleryüz'den Senle Ben şarkısını armağan edebilirsin. Bize bir düzen bize bir masal lazım Tenimi bilen sesimi duyan Bana bir ömür yeni bir sen olsun Olabilir her şey ya da durabilir her şey Bizi biz eden ya da bir üzen bize uyar her şey
Konu aşk olur da şiirler devreye girmez mi? :) Sevdiğim üstatlardan birinden sevdiğim dizeleri paylaşayım :)
Kim o deme boşuna, benim ben. ÖyIe bir ben ki geIen kapına, baştan başa sen... Özdemir Asaf
Ben sana hep üşüyordum, Çünkü kıştım. Nakıştım, bakıştım. İnkar etmiyorum da bunu, Seni sevmek gibi büyük işIere kaIkıştım. Ve Iütfen inkar etme; Sana en çok ben yakıştım. Özdemir Asaf
Dünyanın nüfusu ikiye böIünüyor, Yarısı sen oIuyorsun, yarısı ben Sonra ikimiz bir bütün oIuyoruz, Kimseye sezdirmeden. Özdemir Asaf
Eşine söylenecek en güzel söz; onun ruhuna hitap eden "sizi" size anlatan cümlelerdir <3
sevgiliye/eşe aşk sözcükleri
Bu madde için örnekler bende yok, her ilişkinin ruhu başkadır. Ne kadar şarkılar, aşk şiirleri bize duygularımızı ifade etmede yardımcı olsa da asıl mevzu içinden geldiğini cümlelere özgün bir şekilde dökebilmektir. İki kişinin arasındaki sinerjinin dışa vurumu kısaca. Eşin bunu çok güzel başarmış, size mutluluklar dilemek düşer bize de :)
Konu sevgiliye, eşe söylenecek güzel sözler olunca her yiğidin yoğurt yiyişi farklıdır :) Erkekler duygularını kolay kolay ifade edemez bilirsiniz ki. Hele bazıları hiç edemez ama sevmiyor da değiliz emin olabilirsin :)
Hangi erkek tipleri aşkını nasıl ifade eder?
Maço erkekler eşine aşkını nasıl ifade eder?
maço erkeklerin aşk sözleri
Bir kere maço eşlerden sevgi sözcükleri beklemek biraz hatadır :) Genelde eşlerine olan sevgilerini davranışlarıyla ifade ederler. Klasik olacak ama örneğin eşini alnından öpmek gibi... Maço erkekler için eşe söylenebilecek en güzel sözler; helalimsin, sevdiğimsin, benimsin, kadınım gibi biraz klişe ama içten sözlerdir.
Alçakgönüllü erkeklerin eşlerine sevgilerini ifade etme şekilleri
duygusal erkeklerden aşk sözleri
Alçakgönüllü erkekler kişilik yapıları gereği çok hassas ve duygusal olurlar. Onlardan eşlerine gelen nameli sözcükler şairlere taş çıkartabilir. :) Örneğin; Sen benim aynamsın, kendi yüzümden daha iyi tanıdığım, her gün bakmaktan hiç bıkmadığım... Kalbimin en derinlerinde bir yerlerde olduğun için çok şanslıyım. Beni dünyanın en şanslı erkeği, en mutlu eşi yapan bir kadın var hayatımda. Seni hak edecek ne yaptım?
Flörtöz/çapkın erkekler aşklarını nasıl ifade eder?
çapkın erkekler için aşk sözleri
Çapkın eşlerin bir numarası da dil sihirbazlığıdır. :) Aslında öyle hissetmese de söylediği şeyi derinden hissettiğine sizi inandırır. Genelde de sizi özel hissettirmeyi tercih eder ancak yine de bencil tarafından bakarlar. Kendi egolarını da tatmin ederler yani. Senin gibi bir kadınla evli olmak? Hayal bile edemeyeceğim kadar güzel. Beni senin kadar kim sevebilirdi ki? Dünyadaki tüm kadınlar bir yana, sen bir yana.
Cool erkekler eşine aşkını nasıl ifade eder?
Cool erkeklerin eşlerine söyleyebilecekleri en güzel sözler, en fazla şu kadardan ibarettir: Hatun, seni iyi ki almışım be! :) Çünkü onlardan fazlasını beklemek yani duygularını açık ve derinden yaşamalarını beklemek biraz haksızlık, onlar cool adı üzerinde :)
Sen benim ruhumun ilacı kalbimdeki ateş Beni heyecanlandıran tutku ve huzurumsun diyebilirsin Aslında binlerce örnekler verilebilir en önemlisi bence... güzel sözler içten gelen yalın üzerinde düşünülmeden kullanılan kelimelerdir.. İçten söylenen bir canım kelimesi binlerce güzel sözcüğe bedeldir. ..
Bence bu olay tamamen karşındaki kişinin karakteriyle bağdaşan onu yansıtan cümleler/kelimeler olmalı. Mevcut kullanılan klişe sözlerden uzak durulmalı. Ona özel, has olmalı her şey diye düşünüyorum.
"Hayatım iyi ki seninle evlenmişim. Senin servetin ikimize de yeter. Zaten tek başına o parayı yiyemezdin öyle değil mi canımın içi? Sensizlik, otobanda yürümeye benzer. Gideceğim yere senin Ferrari'n ile kısa zamanda gidiyorum, yorulmuyorum. Aşkım seni çok ama çok seviyorum. Evliliğimiz ve servetimiz daim olsun inş amin." olurdu.
En İyi Cevaplar