Kütüphaneye gidin birbirinize birlikte seçtiğiniz kitabı okuyun sessiz ne kadar anlayabiliyorsunuz. Çok gürültülü ortama gidin bide orada yapın onu. Gözleriniz kapalı birbirinizi kokunuzdan tanıyın. Mümkünse el ele tutuşmayın ilk günden bide ilk temasın değerini bilin bir anı olarak hatırlayın. Bunları yapın cehenneme bile gitseniz yan yana mutlu olursunuz. (Daha değişik eklemeler yapılabilir) normal yaşamayın şu günlerinizi.😂
Hangi semt olacağına bir karar verebilirsek yerı de anlasırız diye düşünüyorum o zmn 😊🤔 . çünkü evler ters yer olarak yoksa ben bızım evın yakınlarında bır kafe dusunuyordum😊
İlk buluşma genelde cafe ya da benzeri bir yer tercih edilir normalde.. çay kahve faslından sonra yürüyüş yapabileceğiniz ya da değişik aktiviteler yapabileceğiniz bir yer de seçebilirsin..
İlk bulusmadan da olmaz oralar belki katıl🤣🤣 nerden bılelm. Ama goturmek ısterdım güzel yerlere. Onun bıldiği bir yere gıtcez artık bakalım kafe ya da yer olarak öyle gozukuyor bızm buraya gel dıyemıyrm yaklaşık 2 saat yol cedkecek burda bıldıgım yer coktu🤔
En İyi Cevaplar