Bekarken cok büyuk konuşup alkol kullanan insanla asla olmaz. sarhoş avutamam derken 8 senedir tamda öyle bir adamın kahrını çekiyorum.. evliyken ya da bekarken diye adlabfirmiycam durumu.. alkol kadar berbat birsey görmedim ben. her turlü pisligin başlıca nedeni.. kullanılmamalı.. kullanmasinlar.. belki özel gunlerde özel anlarda az biraz kullanilabilir ama onun dışında günlük o illeti içmek insanın hem kendi saglığını, hem cebini hemde çevresindekilerin ruh sağlığını aşırı bozuyor.. rabbim düşmanıma bile göstermesin böyle bir belayı☹
Hayır. Alkol ve sigara içmesini istemem. Sigara içenlerin çoğunun nefesi kokuyor. Alkol ise kendisi için zararlı. Sevdiğim insanın kendi sağlığına önem vermesini isterim.
Sigara alkol kullanan bir kadınla asla olmaz ki zaten o evde bereket huzur olmaz, içenlere söylüyorum iğrenç bir kokusu var sigaranın, dışarda sigara içip içeri girdiğinizde uuu, daha beter bir kokusu var. Aynı şekilde Alkolde. O yüzden uzak olsun bana.
Kullanamaz bırakması için herşeyi yaparım. Benim anlayışımda alkol vasıfsız insanların kendilerini uyuşturup bedenine zihnine zarar verip birşeylerden kaçtığı saçmalıktır. Aynı etkiyi insan müziklede görebilir. O yüzden içemez ben istemem.
Alkolun kişideki etkisine bağlı. Şimdi iki içince sarhoş olabilen bir tipse izin vermez ya da istemezdim ama çok sorun olmuyorsa içtiği zaman normal kalabiliyorsa arada içilebilir.
Karışmam, hergece eve sarhoş gelmiyor benimki, arada bir alır 2-3 bira evde içer. Arada bir içilen 2-3 biranın ve bir kaç bardak vodkanın lafını yapmam.
Şöyle izah edeyim. Kimseye yasak koymam ben. Evleneceğim kişinin böyle bir alışkanlığı olup olmadığına dikkat edeceğim için böyle bir yasağa gerek kalmayacak.
En İyi Cevaplar