Arkadaşlar eşim beni takip ediyor. Neden olabilir?

Ne kadar süredir bunu yaptığını bilmiyorum. Yeni evliyiz. Ilkokuldan, liseden yakın arkadaşlarım var hic kopmadık bugüne kadar. Bazen kızlar akşamları bir yerde buluşup kahve icelim, yemek yiyelim diyorlar. Eşime arkadaslarla bulusacagim diye haber verip çıkıyorum. Gecenlerde guzel bir mekana gittik. Benim oturduğum yerin çaprazında ayna vardı. Ordan biraz uzağımda, arka taraflarda eşimi gördüm. Ilk şaşırdım. Benzettim galiba dedim. Bir masaya oturmus tek kendi. Benim masamın oldugu yere bakıyor ara ara.

Kizlarla oturduk bir sure. Ara ara aynadan bakiyorum. Bir baktığımda yoktu gitmişti. Anlam veremedim bu yaptığına. Sonra vakit geçti kizlar bir gun yine buluşalım dedi. Bende tamam ama ayni mekan olsun guzeldi orası dedim. Esim gelecek mi yine merak ediyorum çünkü. Baya da buyuk bir yer. Bu sefer ayna tarafına degil de etrafi görebileceğim bir masaya oturduk. Etrafa bakıyorum cok çaktırmadan. Göremedim eşimi.

Sonra bana uzak, görüş açımda pek olamayacak, solumda bir yerde oturduğunu farkettim. Ilk baktigimda farketmedi sanırım ama birinde cok kısa göz göze geldik, kafasini iyice egdi telefona bakar gibi yaptı. Eve geldim. Beni neden takip ediyorsun dedim. Durakladı. Takip edemez miyim? karım degil misin dedi. Ne demek simdi bu. Herkes karısını, sevgilisini mi takip ediyor?

Çıktığım vakit gec bir vakit degil. En gec saat 21.00 da evde oluyorum zaten. Erkeklerden kıskanacak diyecegim 6 kızla bulusuyorum. Ve hep ayni kişiler. Bana guven problemi mi var, kendi icinde ne düşünüyor ne kuruyor bilmiyorum ama cok rahatsiz oldum. Sizce neden boyle?
Arkadaşlar eşim beni takip ediyor. Neden olabilir?