Hayallerdeki aşk daima herkesin vardır. Bu tarihlere kadar dayanır da elbette. Şöyle örnek vermek istiyorum tarih den mihrimah sultanın aşkı mesela Kanunin kızı olan mihrimah sultan mimar sinanın aşkını herkes bilir.Benim hayalimdeki Aşk ise tutkulu beni herşekilde anlayan ve onun iki delii gibi olmak istediğim birisi. aslında aşkda aceleci biri değilim çok ağzım yandı zamanında o yüzden hayalimdeki o inci tanesini bekliyeceğim. :) peki ya sizin hayallerdeki Aşk nedir :) KS'nin aşk fidanları :)
Hayalindeki Aşkı Bulabildin Mi , O Aşk Nasıl bir Aşk Olmalı?
Evet hayalimdeki aşkı buldum ve yaşıyorum, aşk oyle anlatilmasi kolay değil fakat kişiden kişiye de değişen bir durum. Aşk eşittir tutku sevgi ihtiras bazen nefret intikam arasin da gidip gelen hırsların arzuların yoğun olduğu ve ne olursa olsun onu düşünüp onu hayal edip yanında olmasını istemektir.
Aşkın bir tarifi mi var ki bu defa da tutmadı vs diyelim. Aşık olursun ya da olmazsın mevzu budur aslında. Tarifi olmaz ki. Aşkın içinde her biriey vardır. Sadece tutkunun etkisiyle insanlar zararlı hale gelir zararsız olsun kafi 🙄
En İyi Cevaplar