Görücü usulü evlendik biz regl olunca karnim cok agriyor biraz karnima masaj yapsin uyurken cok isterimm ama söylemeye utaniyorum.. Aslinda cok iyi ve ilgili biri efendi ayni zamanda.. Sizce bunu nasil söylemeliyim? Erkekler bunu nasil algilar? Yaslarimiz ben 25 o 32
Cevabın nedir?
+1 yılUlan ya😂 Sevgilim simdiden diyor ileride karnin agrirsa masaj yaparim karnına seninle ilgilenirim birlikte ağlar guleriz diye. Evli olunca boyle mi oluyormuş😅 Neyse... Sorunun cevabina geleyim. Canim kocacim, karnim cok agriyor. bir masaj yapsan karnima ne guzel olurdu de.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 845 cevap paylaştı. Al elini koy üzerine karnım ağrıyor biraz de yaslan ona baktın anlamadı biraz okşar mısın sıcak iyi gelir genelde de yapar
08 Yorumla- +1 yıl
Sonu kötüye baglanmasin:)
- +1 yıl
bir şekilde bağlandığını çok hatirliyorum
- +1 yıl
Ne kadınlar var bilemezsin:) ki zaten kadınların en kızgın dönemidir regl dönemi bilio olmalısın. Dus ta falan olunca bir sekilde tolerans gosterilebiliyor
- +1 yıl
Yinede tercih etmemek lazım. ama. acil durum freni diye düşünebiliriz
- +1 yıl
Umarim o duruma düşmezsin. Zaten hareket etmesi falanda zor oluyor kadın için en iyisi eğreti gelin:))
Aşk İlişkileri konusunda 411 cevap paylaştı. Direkt söyle madem ilgili ve iyiyse. Regl utanılacak bir durum değil ki.
Ama illa çekiniyorsan birgün sen ona yap. Yaparken de sen de bana arada, mesela ayda bir falan yapsan falan de. Anlar diye düşünüyorum.01 Yorumla
Soran+1 yılgüzel fikir
+1 yılhiç lafı dolandırmadan söylemelisin. HAtta hiç bir konuda utangaçlığa gerek yok. Bu utangaçlık eşinin dışarıya bakmasına sebep olabilir bak. Ahlaksız ol rahat ol. Gerçek bir dişi bir kadın ol.
110 Yorumla
Soran+1 yılAhlaksız olamam yapım bu değil
- +1 yıl
Olmalısın. Sen kadınsın erkeğinin kadınısın. Zamanla buna da ihtiyacın olacak. Kocana seviiyeli vs davranışlarla ihtiyacı olan kadınlığı görmesine engel olma. Hakıına girer bikaç yıl sonrada kocam p*rno izliyor kocam eve geç geliyor kocam kadınlara bakıyor diye sızlanırsın.
Soran+1 yılBen yapmalıyım tam olarak o benim hanım hanımcık oluşumu seviyor
- +1 yıl
Her zaman dediğim gibi olma. Arada yap. Hanım hanımcık ta ol. Hayat kadınları gibi de ol kocana. Gözü de doysun gönlüde
Soran+1 yılTamam
Soran+1 yılAma yatakta argo konuşmasam olur mu gerçekten bunu hiç sevmiyorum
- +1 yıl
:) Allah mutluluğunuzu daim etsin.
- +1 yıl
argo konuşmasan da olur. Mesala gün içinde mesaj at. bir foto at açık saçık. özledim de. Salonda tv izlerken sark. böyle şeyler işte. Arzulandığını erkekliğini hissetsin. Arada kendinde değişklikler yap. Evde o varken giydiklerin paçoz olmasın. Kokuna temizliğine özen göster. Mümkünse ayrı wc yi kullanın. İç çamaşırını gösterme vs böyle şeyler çok önemli
Soran+1 yılTamam anlaşıldı mantıklı bu dediklerin
- +1 yıl
Mutluluklar diliyorum
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
46
Cevap
112Cevap
+1 yılSorun bizde mi sizde mi anlamış değilim yakın arkadaşlarımın evlerine sık sık giderim regl olduğunu öğrenirsem sıcak su torbası verir ilgilenirim misafirmişim gibi oturmam dışarıdaysak montumu ceketimi falan veririm sancısı olmasın üşütmesin diye sen evlendiğin insandan bunu mu isteyemeyeceksin çok normal bir şey keşke aranızdaki sınırlar tamamen kalkmadan evlenmeseydiniz
20 Yorumla
+1 yılAy kıyamam ya.. söyle yahu o senin erkeğin.. aslında kendisininde düşünmesi gerekir ama.. demek akıl edemedi.
20 Yorumla
+1 yılGörücü usulünü öyle bir anlatıyorsunuz ki sanki seni ve adamı bir eve koymuşlar ne konuşmuşsunuz ne görmüşsünüz birbirinizi daha önce 🙄😂😂 sakalasarak söyle elini karnına koy falan
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5,9b cevap paylaştı. Uyumadan önce o zaman sarıl ve onun elini al sen yönlendir
30 Yorumla
+1 yılAcik acik syle canim karnina masaj yapar misin çok ağrıyor diye ne var ki bunda kari kocasiniz utanmana gerek yok
10 Yorumla
+1 yılUtanmanıza gerek yok ki zaten evlisiniz.
Eşinize bu dönemde ilgiye ve masaja ihtiyacın oldugunu belirt.
Anlayışlı biri ise zaten yok demez10 YorumlaDirekt sebebi ile açıkla ve iste. Yani bunun nesinden utanıyorsun anlamıyorum. Diğer işi yaparken utanma bunda utan sjsjsks
10 Yorumla
+1 yılBunda utanılacak birşey yok güzel kardeşim nasılsa senin hasta olduğunu anlar masaj istemişsin çok değil
10 Yorumlabiz yaptıkta ne oldu yaranabildik mi :D ben çikilotlar alıyordum masaj yapıyordum
02 Yorumla
Soran+1 yılneden ne oldu ki
Yeni mi evlisin. Adet olduğunu nası söyleyemezsin. En basitinden ilişki ister ve adet olduğunu söylersin. Hatta masaj yap dersin. Bu kadar basit :)
00 Yorumla
+1 yılEvlisiniz yaw çekinme kocan sonuçta.. tatlı dille söylediğinde emin ol anlayışla karşılayacaktır ve yapacaktır..🌸😅
10 YorumlaBu düşünce kime ait diye kendine sor. Böyşe bir konuda elinden utanma düşüncesi kime ait? Bir süre bunu sor kendiliğinden düzelirsin
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,7b cevap paylaştı.
+1 yılBence sen sadece biraz ilgi bekliyorsun. Sonucta bekarken regl olunca napiyorsan simdi de onu yapabilirsin.
00 Yorumla kocan o senin. ona söylemiycen de kime söyliycen. ne var bunda. söyleyemiyecek kadar neden çekiniyosun anlamadım.
10 Yorumla
+1 yılO Senin Eşin*Bunu Asla Çok Görüceğni Düşünmüyorum, İyi Birisiyse Hatta Bu Onu Mutlu Bile Eder.
12 Yorumla
Soran+1 yılneden mutlu eder
- +1 yıl
Seviyorsa Bir İnsan, Ve Aranızda Birşekilde Birbirinize Dahada Bağlıyacak Bir Durum Olduğundan Dolayı.
Eşim Benden Bunu İstese Ben Memnuniyetle İlgilenirdim, Emek Vermek İsterdim.
Tuhaf bir düşüncen var. Karnım ağrıyor biraz masaj yapar mısın diyeceksin, bunda neden yanlış anlama olsun ki?
00 Yorumla
+1 yılBu nasıl evlilik hayret ediyorum gerçekten bana çok garip geliyor evlisin ve bunu soramıyorsun şaka mı bu
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 860 cevap paylaştı. Tatlı dille söyleyebilirsin çekinmene gerek yok o senin eşin
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 361 cevap paylaştı. Regl konusuna girme biraz masaj yap karnım agrıyor de.
02 Yorumla
Soran+1 yılneden girmemeliyim peki
Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Ne var bunda? Karnının ağrıdığını ve biraz masaj istediğini açıkça söyle. Ayıp değil günah değil.
10 Yorumla
+1 yılYanı bunda utanılacak birşey yokki. canim biraz masaj yaparmisin dicen hepsi bu. relax
31 Yorumla- +1 yıl
Relax ı çok kullanır mısın günlük konuşmalarda
- Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılEvlisiniz. Aranızda utangaçlık olmaması lazım. Ilgiliyse sen söylediginde yapacaktir...
10 Yorumla
+1 yılUtanmak güzel bir duygu bence sanıyorum ben de söyleyemezdim... 🙈😊
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılEşiniz sonuçta rica edersin anlayışla karşılar ve yardım eder.
00 Yorumla Vay arkadas ne yorum gelmis sanki sanirsin KS nin en onemli sorusunu sormus.
02 Yorumla
Soran+1 yılaynen :D
Aşk İlişkileri konusunda 428 cevap paylaştı. Ablacım normal söyle ya merak etme yadırganacak bişey yok
10 Yorumla
+1 yılDirek durumunu anlat bir şeyler paylaşmış, yapmışınızdır bu zamana kadar daha beyinden utanacaksın
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılAblacım diyeceksin ki ya ağrım var biraz karnımı ovar mısın. Hatta karnını ovmasın, yanlardan kaburgadan leğen kemiğine kadar bastırsın rahatlarsın
00 Yorumla 21. yy ve görücü usulü. Ve eşinden masaj istemeye çekinen kadın.
Türkiye özeti010 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılBence seve seve yapıcaktır kuşkunuz olmasın sonuçta evli iki insansınız yabancı değilsiniz :)
10 Yorumla
+1 yılBunda utanılacak çekinilecek birşey yok ki tabi ki senin eşin anlayışla karşılar
00 Yorumla
+1 yılal karşına herif adet dönemimde karnım çok ağrıyor ben uyuynca yanıma otur karnıma masaj yap de
00 Yorumla
+1 yılBence söyleme. Geçen ben dedim, pek de beklediğim sonuçları alamadım:)
04 Yorumla- +1 yıl
😂😂 tecrübeli bir bayan
Soran+1 yılnasil sonuc aldin sen
- +1 yıl
Masaj istiyosan masöre gitmek lazım:)
Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı. bir erkek zaten kendi istemeli eşine sürekli masaj yapmalı
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 6,2b cevap paylaştı. evlilikte utanma olmaz direk söyleye bilirsin. onunda hoşuna gider sana masaj yapması.
00 YorumlaKari koca olmussunuz da masajdan mi utaniyorsun, komik geldi..
20 YorumlaBurda herkese soyledin bir kocanami soyliyemiyorsun guldurme beniii😂
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBubda utanacak ne var yahu kocan o senin. rica et yapar :)
11 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılE direk şöyle be canım. Seni s. kiyor o en mahrem şeyi yapıyorsunuz masajimi yapmicak
00 Yorumla
+1 yılDirekt söylemen en doğrusu olur eğer diyemiyorsan elini al karnında gezdir anlayacaktır.
00 Yorumla
+1 yılDirek söyle valla ben olsam. soylerim keşke evli olsamda eşim masaj istese kralını yaparım valla
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılyaşı 32 ise olgundur yani bende öyleyim anlaması lazım düzgünce söyle isteğini kocacım biraz masaj yaparmısın bana de sonra o sorar nerelerine diye biz öyle yaparız
00 Yorumla
+1 yılBen eşime yapacagim. Masaj ne kelime ben ona neler neler yapacağım
00 YorumlaEşinden utanan bir kadın allahım nasip olur mu be
00 YorumlaKucağına sıvış elini koy orana uyu konuşmana gerek yok o yapar
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbenim olsan var ya
her şeyi yaparım bırak masajı:) ne istersen :D00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Karnına masaj başka yerine istiyosundur agrı olduk yerini ellemek istemezsin ki canım
02 Yorumla
+1 yılO işi yaparken utanmiyorsunda masaj yap demesindenmi utanıyorsun 😀
30 YorumlaValla hoşuna bile gider söyle bunda utanılacak birşey yok
00 Yorumlasöyle. memnuniyetle kabul edecektir. utanılacak birşey yok.
00 Yorumlasonucta esin her seyi paylasiyorsun bjnuda soyleyebilirsin diye dusunuyorum.
00 Yorumla
+1 yılgayat normal bisi ya neyse artik giszlinolmasnnisterd8m sormak bazi seyler ama olmaz budan yanof
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılEvlilikte utanma yasayani ilk defa duyuyorum söyle direkt olarak
00 Yorumla
+1 yılBuraya yazdığın gibi eşine de söyleyebilirsin ya da elini tut direk ağrıyan yere götür 😀
01 Yorumla- +1 yıl
Selam
+1 yılbence çekinme herif bana masaj yap de :)
yapmazsa gel ben sana masaj yaparım00 YorumlaEvlisinin neden utanıyorsun açık açık söyle ben eşime sık sık yaparım masaj
00 YorumlaDirekt söyle bişey olmaz zaten hasta iken başka şey de aklına gelmez
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılUtanıyormusun eşin o senin o işi yaparken utanıyormusunuz masaja utansın
10 Yorumla
+1 yılYa şimdi karnını okşa 2 dakika okşa sonra ellerim yoruldu ya keşke biri olsa karnımı öfele dese odsa algılar
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılVallah ben eşim istemese de yapardım karnına ayaklarına neresine isterse yani söyle bence
04 Yorumla
Soran+1 yılutaniyorum söylemeye
Cevap sahibi+1 yılŞöyle yap kardeşim regl olduğunu biliyor ya karnım çok kötü ağrıyor falan de o zaten otomatikman masaj yapacaktır. Sonrasında iyi geldi de hoşuna gittiğini belirt her zaman yapar eğer dediğin gibi biriyse
Soran+1 yılyani daha yatak hayatimiz bile düzenli degil cok cekingenim cünkü o da konuskan girisken biri gecenlerde bana bu kadar utanma ben senin kocanim dedi daha cok utandim napicam ben ya
Cevap sahibi+1 yılO senden her şeyini söylemeni istiyor açık olmanı istiyor bence hiç utanma istediklerini olduğu gibi söyle veya hissettir kardeşim
- Devamını Gör (98)
Devamını Gör(143)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt