Bugün twitter'da şöyle bir fotoğraf gördüm. Çok hoşuma gitti ve çok kıskandım. Erkekler, böyle bir şey yapar mısınız? Hanımlar, erkekler yapsın ister misiniz? Hoşunuza gider mi? Dürüst olun lütfen. 😂
Karısının ayaklarını yıkayacak erkek var mı gerçekten?
neden bu kadar garipsediniz anlamadım. o kadın sana hayatını adıyor çocuklar doğuruyor hasta oluyorsun bakıyor üzülüyorsun telaşa düşüyor. yeri geliyor haklı bile olsa ağzın açmıyor yeri geliyor aşkı için savaşıyor çoğu erkeği bir kadın adam yapıyor bir ayak yıkamışız çok mu.
siz erkek gibi erkek bulamadığınız içindir. bakın hayat döngüsüne zaman geçiyor insanlar ölüp diriliyor ne acı çekenler ne hastalar ne kavuşamayanlar var gözüne uyku girmeyen yalnızlıktan buz tutan insanlar var. o yüzden gerek siz gerek partneriniz aşkınızı anlatmanın her yolunu kullanın gerekirse ayağını yıkayın gerekirse şiiirler okuyun gerekirse oyunlar oynayın. hiçbirimiz ölümsüz değiliz. elimizdekinin kıymetini elimizdeyken bilmeliyiz.
Dürüst olucam. Sonuçta benim kadınım olucak. Yani iğrenmeye gerek yok bakımlıysa. (şimdi burda tüm abazanlar evet evet diycek sen onlara mesaj atasın diye ama bence onları dikkate alma)
ayağımı yıkmak istersem elim var çok şükür kendim yıkayabilirim. Eşimin evde otoritesi olmalı ve benim ona saygı duymam lazım. Ayağımı yıkması bana hizmetçimmiş gibi geliyor benim nazarımda onu küçültüyor. Size göre zarif bir davranış olabilir bana göre değil ama
En İyi Cevaplar