Hem KS de hemde çevremde gördüğüm evli olan erkeklerdeki aldatma meyilini göz önüne alarak bu soruyu soruyorum. Buna ufak tefek çapkınlıklar da dahil. Flört döneminde başka kadını gözü görmeyen erkek, evlilik sonrasında çapkınlık yapmaya başlıyor ve bunu normal görüyor.
Hatta bir keresinde, çapkınlık yapmayan adamın diğer evli erkek arkadaşları tarafından dalga konusu edildiğini gördüm.. Siz bu konuda ne düşünüyorsunuz?
Her evli erkek, eşini en az bir kez bile olsa aldatır mı?
Erkekler çok eşli olmaya meyilli varlıklardır. Bizler kadınlar gibi sadık olmakta zorlanırız fakat bu mümkündür. Erkeklerin ona buna bakması, aldatma arzusu tamamen erkeğin kendi içinde olgunlaşamamış olmasından kaynaklanır.
Bu yüzden özellikle de erken yapılan evliliklerde , kadın ne kadar güzel olursa olsun (hatta diğer erkeklerin kıskandığı, arzuladığı bir kadındır), o kadının kocası yine de aç gözlü olacaktır ve karısından bile daha çirkin kadına bakabilir. Bu aslında tamamen açlıktan dolayıdır.
Erkek ne istediğini bilmez. Ne istediğini keşfedemeden, erkenden evlenir. İstediği şeyin evlilik olduğunu zanneder. Kadın ise erkeğe güvenir. Sanar ki o erkek yeterince olgunlaştı ve mükemmel bir koca olacak. Ama o da ne? Adamın gözü rahat durmuyor. Bu tamamen erkeğin aç gözlü olmasından kaynaklanır.
Yaş ilerledikçe eğer ki erkek zamanında karı kız olaylarına doymuşsa, geç evlenmişse, yani kısaca kendini bilen bir adam olarak, ne istediğinden emin bir şekilde evlenme yolunu seçmişse, o erkeklerin aldatma ihtimali çok çok daha azdır. Hatta aldatmazlar. Başka kadınları çekici bulabilirler, ama bu aldatma, arzulama seviyesinde olmaz.
Bu yüzden erkeklere hep söylerim. Aslında bu kadınlar için de geçerli. Çünkü kadınlar da aldatabilir.
Ne istediğinizi bilin. Bir heyecanla, hevesle, o kişiyi sevdiğinizi sanabilirsiniz ve boşa ümit verebilirsiniz. Ne istediğinize tam olarak emin olmadan önce, yaşayın, tecrübe kazanın ki bazı şeyler içinizde kalmasın. Tüm her şeyden emin olduktan sonra ciddi ilişkiye o zaman adım atın.
Olgunlaşmadan , karşı tarafa olgun rolü yapmayın. Eğer niyetiniz cinsellikse karşı tarafa bunu açıkça dile getirin ki, en azından dürüst olduğunuz için sizi takdir etsin, sonradan suratınıza tükürmesin beni niye aldattın, beni niye kullandın diye. Ona göre kararını verir ve yoluna bakar.
Kısa cevap:
Her erkek aldatmaz. Olgunlaşmamış, kendini keşfedememiş erkek aldatır. Mutluluğu kadınlarda ararlar. Asıl mutluluk kişinin kendi içinde olabilir. Bunu fark etmek zordur ama mümkündür.
şimdi şöyle bir durumlar aşk hayatın başlayınca ya da evlilik hayatın seninle birlikte olmak isteyen çok kişi olur
benim 4 yıllık sevgilim vardı buradan ayşe ye selam olsun
üni okuyorum kız geliyor seninle sevişmek istiyorum diyordu açık açık bu söyleyen demet farklı bir kız geliyor yanında kalbilir miyim bu gün diyor göz atıyor bu söyleyen yıldız gelmiş kız sevgilisi var hasan diyor beni kucağına alsan ayaklarımı yerden kesebilir misin kucaklayıp havaya kaldırabilir misin diyor bunu söylen ceylan kız meme dekolteli elbise giymiş hasan nasıl olmuş öyle diyor bunu söyleyen şengül gelmiş kız bana diyor ki benim benim z2kilmeye ihtiyacım var diyor bunu diyen rumeysa iş hayatım başladı kız diyor ki hasan evin nerede diyor yanına gelmek istiyorum diyor
böyle olduktan sonra ister istemez aldatıyorsun
yine farklı bir işte çalışıyorum mesai bitti eve dönüyoruz servisteyiz kızın evine vardık kız duraksadı servisten ineceği zaman bende dedim kız dedim inesin yok herhalde dedim gel bize gidelim dedim güldüm :D kız gelmiş eve gelmeden önce deseydin senin eve gelirdim tabi dedi göz attı :)
şimdi böyle bir ortama sahip birisi olarak aldatmam diyen erkek yalan söyler mahkemem vardı şahit lazım oldu bizim kızlara söyledim hemen şahit oldular mahkeme zamanı bana adreslerini verdiler beni arabayla evimden al diyor gittim arabayla evlerine şimdi durum buyken hangi kız evinin adresini 2 kere selam verdiği bir erkeğe verip çağırır ki hani dese sokağa çıktım gel al diye mesaj atsa farklı durum ama direk evinin yerini gösteriyor fatmanur vardı çalıştığım yerde kızın evini en son ben öğrendim servis dağıtırken bana gelmiş benim evi iyi öğren hasan diyor lazım olur bak diyor göz atıyor
Her erkek karısını aldatmaz, Yuvanin huzuru , beraberlikleri , uyumlari iyiyse eger.. Ama şu var insan tek eşli degildir nefs olarak , bu sebepten illa başkasina da arzu duyulur , göz kayar, buna kimse mani olamaz
Eşini aldatmaktan korkanlarda var, aldatmayı istediği halde yuvasının yıkılmasından düzeninin bozulmasından korkanlarda var. Harama günaha gelince, şeytan bu bir anda insanın aklına giriverir..
Tekbir cinsiyete indirgemeye gerek yok. Burası baz alınarak bu sonuca varmışsan. Benim gördüğüm kadarıyla kadınlar daha çok heyecan peşinde. birçok kişi aldatıyor aldatmayanların bir kısmı da fırsat bulamadığı için aldatmıyor. Kendi iradesiyle aldatmayan ların sayısı azdır. kadın olsun erkek olsun
Herkes aldatabilir erkek veya kadın. Ama her erkeğin aldattığını söylemek, aldatan erkeklerin kendilerini aklamaya çalışmasından ya da aldatılan kadınların öfkesinden başka bir şey değildir. İnsanların sevgiye dair ümitlerini yok etmeye çalışmanın bir manası yok. Hayalleri yıkılanlar ya da içlerini rahatlatmaya çalışanlar, insanları yanlışa inandırmak, onların da hayallerini yıkmak çözüm değil. Kendi iç huzurumuzu ancak doğru olanı yaparak sağlayabiliriz yaptığımız yanlışı normalleştirmeye çalışarak ya da yapılan yanlışı genelleyerek değil.
Her evli erkek demek yanlış olur ama önemli oranda aldatan erkek var. Bazıları da aldatmayacak aslında ama arkadaşları kışkırtır, sen nasıl erkeksin vs ama şu da bşr gerçek kadının biri gel beni yap dese çoğu erkek kabul eder etmeyenler de ya eşini çok sevdiğinden ya eşi duyaesa korkusundan ya bu işte bir bit yeniği var ya tuzaks der ya da mutasıptır. Kadınlarla erkekler aradında aldatma oranlarında pek bir fark yok: Kadınlar daha dikkatli ve zaten kime dese kabul eder, kabul etmese de ortalığı birbirine katmaz vb şeylerin rahatlığı var hatta onlar daha cesur. Kadınlar evlenmeden neredeyse cinsel düşman evlendijten sonra cinselliksiz duramaz hale geliyor en ufak şeyde ya aldatıyor ya boşuyor.
Erkek "aradığı kadın"ı bulmuş ve evlenmiş de yine de aldatıyorsa o kadını haketmiyo... Karısı "aradığı kadın" değildi de evlendiyse hem kadını hem kendisini yakmış. Arkadaş çevresine uyup çapkınlık peşinde koşuyosa, kadının, adamı arkadaşlarından koparıp hizaya/kendine getirmesi gerek.
erkeklerin hepsi olmayabilir, ama günümüzde çok çok az kısmı belki dediğin gibi olabilir, kadınlarda da ayar bozuldu, sevgili modunda yıllar içinde birkaç kişiyle seks hayatı, evlilik sonrasında rahatlık veriyor, birde kocası fiyasko çıkarsa, seyreyle cümbüşü
Evli değilim ama Ömürlüğüm varken bir anlık heveslere kapılıp böyle hatalar yapmam. Bu da eşine saygı , sevgi ve sadakat meselesi. Arkadaşları ile öyle konular açılıyorsa arkadaş ortamı ne kadar basit ve seviyesiz olduğu ortadadır. Çözüm olarak arkadaş ortamını değiştirirse yapcak bile olsa yapamaz.
Birazcık onuru varsa yapmaz. Kadın da aynı şekilde. Başka bir kadınla yapılabilecek her şey karınla daha zevkli olur bence. Ben de evliyim ve boşandım. Saygı, her evliliğin suyu. Hayatsa bir toprak. Gülüşlerdir olan meyveler. Saygı olmadan, her yer kurak.
İnanki artık erkekler zampara değil şayet bazı kadınlar en çapkın adamların papuçlarını bile dama atalı çok olmuş Haaa aldatmayan erkekeler ve kadınlar mı evet var aldatmak seks ile alakalı değil aldatmak yerine geçicek çok önemli detaylar var emin olun..
Asla aldatmamalı! bir keresi de yüz kereside aynı.. sevmeyip geçinemiyosan bile anlaşarak ayrıl sonra bu aldatmaya değecek olan kişiyle yaşa. Allah korkusu ve inancı tam olan biri asla aldatmaz hatta o ilişkide mutsuzluk olmaz.
Her erkek aldatır mı bilmem ama adam olan aldatmaz be abi. Karakter ve Allah korkusu olan kimse aldatmaz aldatamaz yani. Aldatıp bahanelere sığınıyorsa zaten serefsizdir sal gitsin.
Gözümde karaktersizin tekidir onu yapan bir eş yeterli karısı ilgisiz olsa bile aldatmak çözüm değil konuşarak çözülür bazı konular konuşarak olmuyorsa en son çare boşanmak daha onurlu bir davranış bence
Evet aldatır bazıları meraktan bazıları hep aynı karıyla mi yatcam der aldatır bazıları ozendiği için aldatmak illa cinsellikle olmaz duygusallikta başka kadına kıza aşık olmak kıza ilgi göstermekte aldatma sayılır
Eşinin de onu aldatmasını normal olarak gören yapar. Çünkü başka kadına ayırdığı zamanı eşine ayıramayacak ve eşi de bu boşlukta başka bir tuzağa düşebilir.
Birileri dalga geçecek die sevdiğimi aldatma, aldatmak bir anlık ilgi istek veya evde bulamadığın şeyi karşı tarafta bulman ile olur yani evliliğinde eksik olanı sana biri verebilirse aldatırsın
etrafımdan gördüğüm kadarıyla erken evlenen erkeklerde oluyor bu sorunlar. hevesleri bitmiyor ki illa bir macera istiyorlar anlasam niye bu kadar seviyorlar bu işleri.
Erkek aldatır deyip erkeği değersizleştirmek bence çok yanlış. eğer aldatıyorsa bu eylemi bir bayanla yapıyor. ne kadar aldatan erkek varsa o kadarda aldatan kadın var demektir.
bence kişilik meselesi aldatan bir güruh var aldatmayanlarda var. ama hastalıklı bir şey söyleyeyim sanırım biz kızlar aldatma potansiyeli olanlara daha çok ilgi duyuyyoruz
En İyi Cevaplar