Yakınlık, dokunmak/dokunmamak arasında gidip gelmekten ziyade hissedebilmekse..
Tenine dokunduğun, gönlüne yakın gelir.
Bazen gönlüne dokunduğun tenine uzak gelir..
Bence çıkar..

Empatiyle düşünüp mantık üzeri ihtimalleri sırayla koyalım ;
Senden önce ve senleyken vb. başkalarıyla ne gecelik cinsellik ve aşamaları yaşamadığı garantisi verilebilinirmi?, diğelim evlendiniz kısa veya orta vade'de geçmiş alışkanlıklarınızdan tek veya 2 taraf olarak başka heycanlar arayıp bir birinizden habersiz uygulamalar yapıp mantığa vurduğunuzda gönlüm ve ömrüm onun ama vücudum seyyar tezgah istediğime veririm fikri ve uygulaması olmayacağının garantisi varmı?, ayrıca cinsel hastalık kapıp sevgilin veya eşine bunun bulaşmama garantisi varmı?, ya da yolda giderken sevgilin veya nişanlın ya da hanımın olan kişinin yakın mesafesindeyken onu şaşırtmak için arkasından yanaşıp nereye gidiyorsun diyecekken yakınında olan bir erkek yürüyüş anındayken arkadaşına dönüp seninde duyucağın şekilde aa bu açelya değilmi? evet ya bu kız çok azgın hep arkadan verirdi bekaretine önem verirdi veya ben yattım onla sonra arkadaşlarıma anlattım yakışıklı olan arkadaşımda yattı onla hatta kalçasında şurasında burasında ben sivilce ameliyat izi vb. var dese ne yapacaksın? Cinsellik ve aşamalarını yaşamak evlilik öncesi çok zevk ve heycanlı gelir ama sonrası gerçek huy ve karakterler ortaya çıkınca veya cicim ayları bitince tek veya 2 taraflı olarak cinsel aldatma olur ise ne yapacaksın ve nasıl güveneceksin karşındakine? Bir an aklına gelse evlendik ama acaba kaç kişiyle yattaı benden hariç ya da başkasıyla yatmaya devam edermi? ben onu seviyorum ama aynı özveri onda yok, erkek arkadaşıyla samimi ve adam benden yakışıklı vede zengin vb. düşünceler olursa ne yapıcan vb. ? bunları düşünmek gerek..
Elbette olumsu sonuçta alınabilir, ancak riskler çok büyük vede temkinli olup zamana yayıp sonrası olumlu gidişat var ise beraber olup evlenme adına karar alınmalı.
İmkansız
Tek geceliği tercih etmiş bireyden asla sevda aramamalı insan. Hali hazırda o yola adamışsa kendini ne arar aşk sevda sevgi
Çıkmaz.
Geçenlerde bir mavilinin sorusuna denk gelmiştim soru bana tuhaf geldiği için aklımda kaldı. Şöyle bir şeyler diyordu mavili; "Ilk kez buluştuk ve her şey harikaydı, birbirimizi çok istedik ve o gece birlikte olduk, çok uyumluyduk, ancak şimdi içim içimi yiyor ilk kez görüştüğü birisiyle hemen o gece birlikte oldu sizce bu ilişki yürür mü? " yani kelimeler tam aynı olmasa da ana fikir belli. Şimdi tuhaf gelen kısmı ilişkiyi birlikte yaşıyorlar ve ertesi gün ilk gün oldu diye zihninde kadını sorguluyor, neden kendini sorgulamıyor? Ilk kez gördüğü bir kadınla birlikte olmuş sonuçta kendi güveninilirliğinin kanıtı nedir ki karşısındakine güvenemiyor.. 😊 işte bu ve bunun gibi örnekler gösterir ki tek gecelik ilişkiden ömürlük sevdalar çıkmaz.
Aynen öyle, e sizin sorunuzun cevabı da aynı değil mi; tek gecelik ilişki yaşayan neden başkasıyla da yaşamasın zihniyeti ömürlük kavramını tüketir.
İnsan duygusal olarak karmaşık bir organizma sonuçta. Normalde hiç etkilenmeyeceği bir insandan duyguları gelgitliyken etkilenebilir, kolaylık zorlukta böyle bir şey aslında, karşısındakinin o gün sevgiye ne kadar aç olduğuna bağlı olarak değişir etkilenme süresi.
Evet bazılarına göre çıkabilir ancak bir noktada o ilişki patlar gibi geliyor bana ya, sonuçta bu işin tartışması da var, insanlar tartışırken olmayacak şeyler söylerler sinirli oldukları için ve ağızdan çıkacak tek bir kelimeyle o sevda yine biter. O kelime için harika bir zemin değil mi tek gecelik ilişki durumu, gibi gibi bir çok etken var.
Hayır cikmaz
Cevap
57Cevap
Tek gecelik o ilişki de sadece senin tek gece olmadığın hissi daha doğrusu daha kaç tek gecelik vardı daha düne kadar ve sana hissettirdiklerini kaç tek geceliğe hissettirdi hissi seni yer bitirir. Kendini özel hissetmezsin daha doğrusu istisnalarda olabilir tabi ama.. İlk tek gecesiysen ki bunu hal ve hareketleri anlatır iyi oyuncu değilse şanslısın.
İlk den tek gecelik olarak beni düşündüğünü biliyorsam zaten olmaz o iş.
Tek gecelik ilişkiden sonra güven sorunu oluşabilir biraz derinlemesine düşünülmesi gereken bir konu bu, yani kişiden kişiye değişiklik gösterebilir bazıları buna büyük anlamlar yüklemez ve teninden etkilendiği insana aşık olabilirken kimi si karşısında ki insanı basit görür ve aklının kıyısından geçmez bu kişi ile ciddi bir ilişki...
Ama çıkabilir mi? çıkar neden çıkmasın engel yok yani.
Çıkar tabii neden çıkmasın.. Ama tavsiyem, bırakın tek gecelik kalsın çünkü sevdalar ömürlük olmuyor..
Kardeş sen evli değilsin sanırım?
Tam verilmesi gereken bir cevap halbuki.. Ne yazık ki evlendiğin zaman bu hissettiğin duygular ilelebet devam etmiyor..
Evet bekarken böyle şairane olabiliyor insan.. Umarım bir gün evlenir ve bu cümleleri tekrar kağıda dökmen gerekirse eğer o zaman konusalım... Sevgiler..
Bu kadar değer yargıları olmadan yaşayanlarin manevi duyguların en üst noktası olan aşka ulaşmaları kulağa ütopik geliyor.
bir bakmışsın kafa yapın, ten uyumun, hareketlerin, düşünce tarzın, eğlence anlayışın, kültürel yapın gibi daha birçok konuda uyumlu olduğun biri çıkmış karşına. Sonrası ise sonsuzluk..
Tek gecelik acizliğine birgün kendini düşürmüş olabilir insan. Karşısındaki kişiye asıl karakterinin o olmadığını yansıtabilirse bu sevdanın ömürlük olmasını engellicek birşey yok gibi...
Tenine dokunarak yakınlaşılmaz. Tenle yakınlaşma olsaydı sokak kadınlarının aşıkları yüzünden sokaktan geçilemezdi.
işin garibi ten uyumu olmayan bir bayanla tek gecelik ilişkiyi sürekli ilişkiye çevirme midesizliğinde...
Kandırmayın kendinizi kim o haşin haliyle gördüğü insana aşık olur hiçbir gizemi heyecanı kalmaz ilişkinin :D Ben isimlerini bile unutuyorum
Herşeyi gördükten sonra en azından erkeğin merak bittiyor 😁
sonraki yakınlık sadece nefes...
Çıkabilir, hiç belli olmaz..
@spedy6934 Ben eksiledim ; Yorum bıraktım detaylı ordaki riskleri oku ve sonrası düşün. Elbette olumlu sonuç çıkabilir fakat alınacak risk çok büyük bu riskide cevaba katarak temkinli olunup zamana yayıp sonrası sorun olmaz ise evlenilir vb. yazılmadığı için eksiledim..
@realsanalvefa mantıkli 👍👍👍
Bir çok insan sevişince aşık olur. Bence çıkabilir.
Tek gece müthiş geçerse çok geceye hatta bir ömre dönüşür
Yaş 33 se bunları çözmüş olman lazım abicim senin 😅
Adi üstünde tek gecelik, madem cok gecelik, neden tek gecelik?
Cok zor. Bir kere o erkegin de geleneksel bir zihniyeti olmamasi lazim.
Valla şu kadin gibi atesli opusen olursa neden olmasin 😀
Çıkmaz adı üstünde tek gece sonra herkes kendi yoluna iğrenç bir şey
Değil tek gecelik çok gecelik te olsa çıkmaz kadında çıkarda erkekte çıkmaz erkekler duz beyinli oldukları için duygusuz oldukları için
Öyle bir çıkar ki... Onun için hoşlandıysanız birbirinizden ve anlaştıysanız, anı yaşamak en iyisi. Olacağı varsa oluyor. Tutku böyle bir şey efendim. 👌😌
Yok öyle bişey. Sokakta bulduğunu sokakta kaybedersin
Milyonda bir ihtimal hocam 😂
Erkek o an aşkı değil çakmayi düşünür.
Bamya döşeyen çekiçler sizi
😂😂😂 çok hüldüm
Hdjdjxjd
Olabilir. Yeni bir insana dokunmakla değişebilir herşey.
Normalde ömürlük sevda çıkmaz sen tek gecelik ilişki de çıkar mı diyorsun
Çıkabilir seninle aynı düşünüyorum..
Hiç belli olmaz hiçç çıkanları gördüm ben gayette mutlular evlendiler bebekleri Bile oldu
Pek ihtimal veremiyorum doğrusu 🤷♀️
Çıkan var ama bende çıkmaz içime nasıl atayım bundan önceki tek gecelik yaşadıklarını
Tek gecelik ilişki yaşayacak erkek. Çoktur da kız var mıdır bilemedim
Kim bir kahpeyle aşk yaşayip evlenmek ister ki
bir yıkık
Mooood
Ben istiyom var mı bir kahpe
@sananekızaağm ne istiyorsun
Ancak filmlerde dizilerde olur böyle şeyler
SB 🙁🙁🙁🙁
Tek gecelik adı üstünde
olabilir ama bence düşük bir ihtimal
Çıkmaz.
Gayet de çıkabilir bence
Bir ömür benim midem kaldirmaz, tek gece yeterli
çıkar neden çıkmasın ten uyuşmasına bağlı biraz bu
Kısmetden öte yol yok gardaşşşşş
Zaten olması gereken o
Adından belli ne olacağı
Ne olacak
@Mehmet_2100 tek gecelik işte
Sen istermiydin böyle bir durumu
@Mehmet_2100 asla
Sen ister miydin
İsterdim 🙈🙈
Namusu iffetli kaybetmek bu kadar kolay değil günümüzde kolaylaşsa da
Öyle yapacağına evlen karınla her zaman yaparsın
Valla yerden göğe haklusın ama kuzlar bizi baştan çıkarıyor
Hem de günahtan kurtulursun
Neden evleniyorsun
Evlenmiyorsun
Bu dünyada ki tek kötü özelliğim malesef bazen senin gibi kuzlar çıkınca çok sorguluyorum kendimi ana sonra dayanamıyorum ve malesef zina
@Mehmet_2100 mesela neyi sorgularsin güven mi
Belli olmaz bu isler✂️
Yok çıkmamalı. Mümkünse herkes evine dönmeli
Neden olmasın ki olanları tanıyorum
Gönül otada konar bok. Da
Nasip kısmet bu işler malum gönül bu konabilir
Çıkar diyen yalan 🤥 söyler🤷🏻♂️
sanmam
Çıkmaz Gerçekçi olmak lazım çıkmaz 🌺
Çıkmaz Hocam
Resimdeki çocuga bittim. Bücür şansı
Aynı ben