Evet erkekler, birinden hoşlandığınız da veya aşık olduğunuzda ne gibi davranışlar gösterirsiniz? Yüzünüz asık mıdır, güleç mi? Daha mı pozitif bakarsınız hayata yoksa yalnız kalmayı mı tercih edersiniz? Sizde genel olarak nedir bu belirtiler?
Erkeğin aşık olma belirtileri aslında biraz daha iyi ele veriyorlar kendilerini kadınlara göre. Aşık olmak iki cinsiyette farklı tepkilere neden oluyor.
Utangaç erkeklerin aşık olma belirtileri:
- Sevdiğini söyleyemez ama anlamsız mesajlar atar. - İlgilenir, örneğin çayına kaç şeker attığın gibi garip sorular sorar. - Seninle ilgili her şeyi önemli gibi uzun uzun konuşur. - Başın ağrısa bile kendine dert eder; sürekli sorar.
Utangaç olmayan erkeğin aşık olma belirtileri :
- Bakışları değişir - Sana öncelikli davranır - Mutsuzluğun onun için gerçekten önemlidir - Ayrıldığında seni özler - İletişimi kesmez; sürekli arayacak ya da yazacak bahane bulur. - Sana bir şeyler vermek isteyebilir. Hediye, sakız ya da herhangi bir şey. - Ne kadar iyi anne olacağından falan bahseder. - Sadece sözler değil, fiiliyat da işin içine girer. Senin için bir şeyler yapmaya başlar.
erkeklerin hoşlanma belirtileri değişiklik göstermiyor bence pek. Benzer tepkilerden anlarsın ancak kırılgan oluyorlar; vazgeçmesini istemiyorsan sinyal vermen lazım. :)
- Eğer geç dönerse mesajına özür diler. Mesela mesaj attın, 45 dk dönmedi. Telefonum elimde yoktu özür dilerim gibilerden açıklama yapar. - Pes etmez.
merhba bisi soracaktim rahatsız ettim ama ben restorant çalışıyorum kebapbustasiyum hemen yanımızda çalışıyor kiz iyi hanım ağır başlı hiç konuşmamız yok ama bazen karşılaşıyoruz etkilendim kızda sevdiğimi söylesem ya da instgram da söylesem ya da küçük bir hediye göndersen okur mu bir bayan olarak biliyorum sormam biraz saçma ama görüşün önemli
@aydinsedat direkt kimseye sevdiğini söyleme o kadar basit bir şey değil sevmek. seninle tanışmak, kendimi sana anlatmak istiyorum. bir çay içmeye vaktin olur mu de.
Sürekli onun düşünürüm, ona aşık olduğumu hissetmesini sağlayacak, müzikleri dinler ve aynı müzikleri ona da öneririm. Ve sürekli ona açılmayı hayal ederim, hatta mesaj yoluyla ona imalarda bulunurum. Eğer ona aşık olduğumu hissettiremiyorsam, direk aşkımı ilan ederim. :)
Onun hayatıyla ilgilenir aile'sinden konusur onun ne istediğini sorgular nelerden mutlu olur. Ne sever ne sevmez gibi gibi şeyler anlatabiliyormuyum aşık erkek bunları yapar ciddi düsünen erkek bunları yapar cinsellik konusmak en son konusunu olur. Çünkü onu karısı yapmak ister haydi yeter bu kadar ✂️
Yeme içme düzeni bozulur ( şahsımın böyle), uysallaşır, sessizleşir, şiir yeteneği varsa benim gibi ilham gelir yazdıkça yazar. Yaşama sevinci artar. Gözler onu arar, kokusunu almak ister, sesini duymak ister. 🥺
Çok ilgili davranirlar Heyecanlanirlar Ne yapacaklarını şaşirirlar Aşık olsukları kişiyi güldürmeye çalişirlar Sürekli onunla vakit geçirmek isterler Zaten erkek ve kadinlarin genel özelliği aşık olma belirtileri bunlardir.
Erkekler aşık olunca çok tatliş oluyorlar ya. Sakarlaşıyorlar, utanıyorlar, kızarıyorlar. O öküz hareketlerinin yerini öküzcük hareketler alıyor. Bir erkeğin en masum hali.
Aşık olduğum kişi bana yüzüyle değil de gözleriyle gülerse hayatımı ona adarım ama gözleri bende değilken yine de bana gülüyorsa, devamını getirmeye dilim varmıyor.
Gözünün içine bakamaz, yanında rahat olamazsın. Bir yerde otururken genellikle ona doğru dönme eğilimi görülür ayrıca bir espri yapıldığında ilk sevdiği kişiye bakma ihtiyacı hisseder. Gizli gizli hareketlerini süzer.
Asiri yogun duygu hali bence erkegi bozuyor. Zaten demişler aşık olmak kadina , erkege ise sevmek yakışır. Ama erkek hicbir zaman kadinina olan naif ve agar duruslu davranislarindan vazgecmesin. Kadini bir ömür boyu ask manyagi yapsin
bence hoşlanmak sadece tatlı bir ilgi kaymasıdır önüne başka bir güzellikte birisi gelince ona kayar gözlerin ondan ilgi beklersin konuşmak istersin ama aşk daha ağır başlıdır bence kimi zaman konuşmasak da olur onun varlığıyla bile mutluyum ben diyebilmektir mesela sonracıma aşk insanı da değiştirir size birisinin ilgisi olduğunu öğrendiğinizde bile aşık olduğun insana ihanet ediyormuş gibi hissettirir vs vs :))
En İyi Cevaplar