Kocam gay akıl verin ne yapmalıyım?

4 aylık evliyim Kocam la görücü usulu ile evlendik Evlendikten sonra bir ilişkimiz olmadı ilk başta çekiniyor diye düşünüyordum biraz zaman gectikten birbirimize alıstıktan sonra sordum beni begenmiyor musun neden evlendin diye basta söylemedi çok ısrar edince gay oldugunu ailesinin bilmediğini ve yası ilerlediği için ailesinin ısrarı yüzünden evlendiğini söyledi şimdi ne yapmam gerekiyor dr gidelim dedim doktorluk birsey yok diyor?
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar boşanmak benimde aklımdan gecen ilk şey ama boşandıktan sonra ailemle yasamak istemiyorum anlaşamıyorum ailemle ve 4 aydır evlendik daha evlilik stresini yeni attım üstümden eşya taksitleri felan bitmedi. :) yani iki ucu b. klu değnek derlerya tam da o durumdayım.
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar gercekten her şey seks değil coğu kişi yazmış arkadas edin sevgili edin problem seks ten daha büyük ben onunla hayal kurarak evlendim cocuklarım olsun düzenli bir aile hayatım olsun istedim yani bana çok iğrenç geliyor f*ck body bulmak yani güven konusunda problemler yasıyorum ve artık seviştiğim insan kocam olsun istiyorum yani geceye gözlerimizi kapatıp aynı sabaha açmak istiyorum tek istediğim düzenli bir hayattı hayat kadını gibi davranamam.
Kocam gay akıl verin ne yapmalıyım?