Kocam eşcinsel olduğunu açıkladı. Adeta yıkıldım. Çok üzülüyorum, ne yapmalıyım?
Cevabın nedir?
- Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılZor bir durum Allah yardımcınız olsun.. Evlenmeden önce fark etmediniz mi? Kıyafeti? Konuşma tarzı ne biliyim belli ederler herhalde bu tip insanlar? Yani sizinle nasıl evlendi onada şaşırdım.. Nasıl elinizi tuttu nasıl sarıldı? Garip garip olaylar Allah ne verirse herşeyin hayırlısını versin ama yollarınizı ayırmanız bosanmaniz en doğrusu temel bitmiş çünkü. . Evlilik yıkılmış doğası büyüsü bozulmuş.. Herkes kendi yoluna kendi hayatına baksın..
10 Yorumla
+1 yılBelki de şaka yapıyordur sana? Ben de eşime böyle bir şaka yaptım, çok ağladı, üzüldü, dinlemek istemediğini söyledi ve kendini odaya kapattı. Şaka olduğunu açıklayamıyorum bir türlü kadına... Bir konuşmayı dene belki şaka yapıyordur?
068 Yorumla
Soran+1 yılBen de kendimi odaya kapattım ve onu dinlemek istemediğimi söyledim. Ne yapacağım bilemiyorum! Zaten az görüşüyoruz, işi gereği hep 12 gibi geliyor eve... Hem böyle şaka mı olurmuş?
- +1 yıl
12 gibi mi geliyor? Karımla aynı tepkileri vermişsin? Nerede yaşıyorsun sen?
Soran+1 yılBen Çanakkale’de yaşıyorum. Hem size ne bundan? Eşinizden bana ne?
- +1 yıl
Neslihan lütfen benim deme, Neslihan lütfen benim deme... Ne işin var senin burada?
Soran+1 yılİNANMIYORUM SANA LEVENT İNANMIYORUM YA BİR DE GELMİŞSİN BURADA... YA ALLAH BELANI VERMESİN SENİN ASIL SENİN NE İŞİN VAR BURADA YA NE İĞRENÇ BİR İNSANSIN SEN? BOŞANACAĞIM SENDEN GİT KENDİNİ BOK YOLUNDAN BECERT NE DİYEYİM Kİ DAHA İĞRENÇ İNSAN BİR DE ŞAKA DİYOR YEMEZLER CANIM HADİ HADİ
- +1 yıl
Benim kendimi falan becerttiğim yok. Sana şaka yapmak istedim. AMA DİNLEMEDİN, o şakadan sonra sana o geçen beğendiğin kolyeyi verecektim. Suratıma tokatı çarptığın gibi, odaya gittin? Hem canım bilmiyor musun, ben sana demedim mi bak böyle bir forum var diye, sen de demedin mi “ben de üye olabilirim belki” diye, üye olmuşsun olmuşsun da, sorduğun soruya bak canımın içi... Böyle yapma. Sen, edebiyat sınıfında tanıdığım en güzel, sadık, iyi niyetli kızsın. Seni ilk gördüğümde, bir kedi gibi masumdun Neslihan? Saçlarına kıyamaz, gözlerine bakamazdım hatırlıyor musun? Benim böyle bir şey yapacağıma nasıl inanabilirsin ki, ben bırak bir erkeği senden başkasına bakmam. Bugün erken geleceğim. Seni o kadar çok ve güzel seviyordum ki, birisi senin adını bensiz söylesin, kan tükürsün isterim. Ben gözle sana bakanlar kör olsun isterim, gelinciğim benim... Nasıl böyle bir şey yapabilirim ki? Canım...
Soran+1 yılYa defol git. Yalan, yalan... İnanmıyorum?
Soran+1 yılAllah uzun ömür versin. NEFREEETT EEEDİYORUM SENDEN LEVENT AKŞAM DA GELME EVE İĞRENÇSİN TİKSİNÇSİN
Soran+1 yılBEN BEDDUA YAZDIM SİTE ÇEVİRMİŞ İĞRENÇSİN LEVENT SAKIN GELME EVE
Soran+1 yılN E F R E T E D İ Y O R U M
Soran+1 yılYA HANİ BANA AŞIKTIN HANİ ÇOK SEVİYORDUN YA? YAZDIĞIN O 6 BİN ŞİİR HALEN DURUYOR LEVENT BÖYLE Mİ SEVDİN YALANDAN MI SEVDİN BENİ SEN YA
- +1 yıl
Oha ya harbiden oha dedim
- +1 yıl
@Mad_Soldier trollse komik değilse daha komik :DD
- +1 yıl
arkadaş oha ve troll işini bırakalım da şuradaki evli çiftleri barışmaya ikna edelim 🥺
- +1 yıl
- +1 yıl
@Mad_Soldier Çarşı pazar karıştı! Ykfhxryilvraefxhkkjcfilvfgj
- +1 yıl
@KaptanKarizma karıştı mk :D
- +1 yıl
Neslihan, bende nasıl bir sabır olduğunu biliyorsun. Ben seni sevmesem sırf silahlarımı istemedin diye silahlarımı başka bir eve götürür müyüm? Sen istedin diye anana babana ev alır mıydım? Sen halen inanma... Elemanı gönderdim şimdi bir kutu verecek sana al onu. Böyle şakalara da inanma bir daha, yatakları falan ayırdın dün üzdün beni.
Soran+1 yılŞİMDİ DE SİLAHLARINI ALIP BENİ Mİ VURACAKSIN LEVENT HEM ANAMA BABAMA EV ALDIN DİYE BANA ÇOK MU DEĞER VERİYOR OLDUN ELEMAN DA GELMESİN İSTEMİYORUM HİÇBİR ŞEY YA AKŞAM SAKIN EVE GELME LEVENT AKŞAM SAKIN EVE GELME
- +1 yıl
abi siz ciddi misiniz ya fkdmdkdmdkdjdjdjdjdj
- +1 yıl
@butcherofblaviken Şaka yapıyorlar bize :D
- +1 yıl
@butcherofblaviken Aman Tanrım didim! :O :O rkgjcdjulngydddjkcfteb
- +1 yıl
Seni niye vurayım Neslihan sen aptal mısın? Benim iş gereği balistik yelekle dolaştığımı bile biliyorsun, silaha mı şaşırdın bu kadar? Silah mevzusunu kapat hem şimdi. Sana olan aşkımı ben yalanlasam bile aşkım kadar temiz olan gözlerim yalanlamaz be Neslihan, böyle yapman beni çok üzüyor. Bir şaka yaptım diye böyle yapman daha çok üzücü... Şimdi gerçekten eve gelmemi istemiyor musun, beni istemiyor musun?
Soran+1 yılBak ya APTAL OLDUK şimdi de... Levent eve gelme cidden seni de sana ait olan hiçbir şeyi de istemiyorum. Allahım belanı tez zamanda versin.
- +1 yıl
Beddua etme yenge tutar mutar :) sana bir strapon alalım intikamını al ödeşin
- +1 yıl
yenge adam seviyor seni ya affet gitsin
- +1 yıl
Bana ait olan şeyleri istemezsen ölürsün... Kalbin bende güzelim, ben de senin kalbinim. Biz ayrılsak ölürüz, kalplerimiz birbirimizin canım, aşkım, kokusunda aşk saklı çiçeğim... Ben uğruna binlerce kez ölmüşüm gerçi, kalbini alsan yine sen, senle de ben ölürüm. Gel etme bak...
- +1 yıl
YA BEYLER NE STRAPONU BİR KENDİNİZE GELİN BOŞAYACAK BENİ BİR DURUN YA
- +1 yıl
Lan olum aynı şekilde yazma millet anlayacak :D :D biraz değiştirerek yaz.
- +1 yıl
Biseksüel misin? O zaman belki boşanmaz.
Soran+1 yılNe desen boşa Levent. İ S T E M İ Y O R U M. Sana ait olan hiçbir şeyi istemiyorum. Adisin, onursuz, gurursuzsun. Varsa bu üçünden birisi göster bakalım bana... Karaktersiz.
- +1 yıl
Abla yazık be boşama
- +1 yıl
Demek gurur he? Tamam o zaman... Bana ait olan hiçbir şeyi istemiyorsun? Neslihan, elindeki telefonu, arabanın anahtarını, takılarını, banka hesabındaki parayı, kredi kartlarını, evin anahtarlarını, anana babana aldığım eve kadar, her şeyi bırak ve ne yapıyorsan yap. Bak bakalım kim kime muhtaçmış, bak bakalım kim kiminmiş, bak bakalım kim onursuz, gurursuz ve haysiyetsizmiş...
- +1 yıl
@Mad_Soldier Biraderim edebiyat sınıfındaydık ikimiz de, ondan düzgün yazımız da, yazımız düzgün, onun içi değil...
- +1 yıl
Len koyduğunuz 3 noktaya kadar aynısınız :D yeme bizi
Soran+1 yılLevent sen ne dediğinin farkında mısın?
- +1 yıl
@Mad_Soldier hahashhakdjsjdas saplık kafasına vurmuş neler yazıyor kendi kendine hahahah
Soran+1 yılLevent tamam biraz abartmış olabilirim
Soran+1 yılLevent cevap ver
Soran+1 yılLEVENT?
- +1 yıl
Ananla babanın evine git diyeceğim de, orası da benim. Ne oldu bir yumuşadın Neslihan? :)
Soran+1 yılLevent telefonu açar mısın bu iş ciddiye bindi
- +1 yıl
HAHAHAH SWCDVECABVQCWCEVBDCEBWJWUGSBSKDBSNBDVSBSBDVZNKAJAXWSQFWVVDBFF
- +1 yıl
“Bu iş ciddiye bindi”? Daha demin ciddi değil miydin? Yeme beni... Beni param için sevdiğini zaten biliyorum ama sevdiğim için hiçbir şey demedim. Karımsın, tabii yiyeceksin. Ama ben senin için uğraşıp didindikten sonra, inanmamanı beklediğim saçma bir şaka yüzünden, bana tokat attın ve şu an bunları yaptın. Sen beni affetsen bile ben seni affetmem Neslihan. Arabanın anahtarını lütfen gelecek elemana ver, evimden de bir an önce git.
Soran+1 yılPARA İÇİN Mİ? YA NE DİYOSUN SEN İYİ MİSİN LEVENT
- +1 yıl
Aga bee 🚬
Soran+1 yılLEVENT SAÇMALAMA
Soran+1 yılLEVENT AÇ ŞU TELEFONU ALLAHIN CEZASI AÇ ŞUNU
Soran+1 yılLEVENT EVE GEL YA DA AÇ ŞU TELEFONU DİYORUM SANA
Soran+1 yılYA BİR ŞEY YAPSANIZA ADAM BENİ EVDEN GÖNDERİYOR VE BOŞUYOR
Soran+1 yılLEVENT BEN SENİ SEVMİYOR MUYUM SENCE YA
- +1 yıl
Ne yapalım abla kendin ettin kendin buldun adam sana yalvardı özür diledi yapıcak birşey yok
- +1 yıl
seeen affetsen ben afffeeetmem yapma levent hocam seviyormuş işte seni, git eşine sımsıkı sarıl!
- +1 yıl
Her şeyi affetsem bile ben o tokatı hakketmedim. Bu kadar masum göründüğüne bakmayın, odaya kapanırken peşinden gittiğimde benim için manevi açıdan çok önemli bir kol saatini tuttuğu gibi bana fırlattı, sonuç olarak saat paramparça oldu. Tıpkı yüreğim gibi, o da öyle.
- +1 yıl
hocam eve gel ya da aç şu telefonu
- +1 yıl
yalvarıyordun yahu ne değişti şimdi ne saati ne tokatı fkdmdndn
Soran+1 yılLevent lütfen yapma YA AÇ ŞU TELEFONU LEVENT YA EFENDİLER BİR ŞEY YAPIN LÜTFEN BOŞUYOR BENİ
- +1 yıl
Bırak bu işleri Neslihan akşam erken geleceğim çay koy içeriz
Soran+1 yılYoo, koymayacağım?
- +1 yıl
hocam boşa sen bunu koymayacağım diyor hala boşa boşa boşa bekleme yapma ckdndndndnfn
- +1 yıl
Ben koyarım o zaman Neslihan
- +1 yıl
Çay koyarım yani yanlış anlaşılmasın
- +1 yıl
Neslihan sen git bir alışveriş yap kafan toparlansın akşam gelirim ben konuşuruz.
- +1 yıl
- +1 yıl
durum nasıl
Bitane tanidiğim abla vardi kadinin 2 tane oğlu olmus mutlu falandi bigün bosanicaklari haberi geldi kadina sordum bende abla noldu mutlu bir evliliğin vardi hani neden bosaniyosun dedim "Sözde kocam olan kisi gay olduğunu acikladi"demisti oha dedim istemsiz ama cidden kötü bsy allah kimseye vermesin 😂
10 Yorumla
+1 yılAy ne sanslisin kiz! Beraber moda dergilerine bakip, komsunun kizini cekistirecek, sana hangi etegi hangi bluzla kombinleyecegini soyleyecek bir can yoldasi bulmussun! Ahahah, ciceksiz eve gelmez de bu. ;)
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
25
Cevap
69Cevap
+1 yılhasss..
gerçekler acıdır.
benim eşimde beni aldatmıştı.
bu arada senin 1 çocugun var degil mi? ve hamilesin? çünkü öyle birisi vardı bu sitede kocasının eşcinsel oldugundan şüpheleniyordu.
o sen misin acaba00 Yorumlaİlk önce sakinlik... ve eşinizi dinlemek... bu bir günde verilen bir karar değil sonuçta... o yüzden o anlatsız siz dinleyin.. sonra içinize sindirip sindiremediğinizi değerlendirin.. ama sakince.. sevgiyle..
00 Yorumla
+1 yılBu durumu evlenmeden bilmiyormuydunuz. Bu durumu oturup konuşmanız gerek ilk once kendinizın bu durumu kaldıracabılıcekmısınız buna karar verip sonra konuşmalısınız
00 Yorumlazor bir durum. seni her hangi bir konuda zorlamıyorsa, ve bu duyguyla yaşamaya alışabileceğini düşünüyorsan, devam et. yoksa yapman gereken belli boşanmak.
00 Yorumla
+1 yılCinsel hayatında renkli günner dile ve yol ver.. Oyle adam ne kendine faydası var ne sana.. Keşke evlenip seni madur etmeseymis..😞
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 6,4b cevap paylaştı.
+1 yılİade süresi dolmadıysa iade edebilirsin, zorluk çıkartırlarsa tüketici hakları mahkemesine şikayette bulabilirsin.
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Sabırlı ol zamana bırak düşünceni almak istediğin kararları kafanda enine boyuna sorgula hangisi uyarsa ona göre hareket et
00 Yorumla
+1 yıltrol değilse nasıl açıkladı bunu çok merak ettim
evlenmeden önce neden açıklamamış00 Yorumla
+1 yılTedavi olsun..
Kabul etmiyorsa, boşanmaktan başka çaren yok..
#Vesselam00 Yorumla
+1 yılgenlerine kürekle daldığımın evladı evlenmeden önce aklın neredeydi deseydin saygı değer trolcüm 😂
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yılKocası da gelmiş troller galiba sjsjdh ama güzel bak sjdjd
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. çok seviyorsan erkek ol ne diyelim adamı değiştirecek halin yok şu saatten sonra
00 YorumlaOnce kendini sonra onu degistir bunu basarabilirsin akilli olursan
00 Yorumla
+1 yılPardon siz de hiç mi akıl yok neden soruyosun bunu elbetre ki boşanacaksın ve hetero biriyle beraber olacaksın o da erkekle herkes kendini seven biriyle beraber olacak bu kadar kendini üzecek bir sey yok.
00 Yorumla
+1 yılKocası diyormuş kocamı bırakmak için kaç para istiyorsun dkdjckekfkfj
10 YorumlaO şekilde kabul et ya da bisexüel olmasını falan sağla 😃
00 Yorumla
+1 yılİlişki durumunuz kötüyse ayrıl ikiniz içinde daha iyi olacak
01 Yorumla- +1 yıl
Trollmussun irendim senden ya
Cinsel Yaşam konusunda 7,1b cevap paylaştı. En iyisi boşanmak dönüşü olmaz diye düşünüyorum. Geçmiş olsun.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBence zor bir durum kıskanacağın kişiler sadece kadınlarken erkeklerden de kıskanmaya başlarsın 😁😁
00 YorumlaBu durumu kabullenip kabullenemeyecrgine karar ver ve ona gore davran.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 12,2b cevap paylaştı. ya kadını geçtimde çüklede aldatılmak çok koyar be :D
43 Yorumla- +1 yıl
Kocası da geldi soruya :D :D
+1 yılPijamasını kendisinin katlamasından anlaman gerekirdi:)
11 Yorumla- +1 yıl
Hahah bu iyiydi
Cinsel Yaşam konusunda 587 cevap paylaştı. Seni başka bir kadınla aldatmasından iyidir birde böyle düşün
02 Yorumla- +1 yıl
Ya hadi ordan 😂
Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. Şimdiye kadar nasıl anlamadın. zor durum çözüm bulursunuz.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEee zaten seni de tatmin etmiyordur tek çare bosanmak
00 YorumlaKaç yıllık evlisiniz? Bir anda olabilecek bişey değil bu
00 Yorumlaboşan
veya araya bir erkek al ikinizi de s*ksin :D00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBir adamla evlen kocanı kuma al
Aldığın adam hem kocana hemde seni karısı yapsın herkes mutlu olur10 Yorumlaİade et aldığın yere :)
21 Yorumla- +1 yıl
Kocası da geldi soruya :D :D
Eşcinselse sana nasıl kalkıyor ya 😂
10 Yorumlanasıl ya senle hıc bısey yapmadımı
10 YorumlaYeni mi eşcinsel olmuş
12 Yorumla- +1 yıl
@ISKORPIT_ yani şunu demek istedim eşcinselse bir bayanla niye evleniyor ne değişik insanlar var gerçi toplum baskısından evlenmiştir belki
Nasıl evlendin o zaman
00 Yorumla
+1 yılpeki ilişkiye girdiginizde zevk alıyomuydu
00 Yorumla
+1 yılŞaka yapmıştır ksjlddjl
00 Yorumla
+1 yılKendine bir strapon alabilirsin
00 YorumlaSende onu bir dildo ile tatmin edebilirsin
00 YorumlaAyrıl gerçek bir adam gibi adam bul
00 Yorumla
+1 yılYıkıldım gülmekten asdasdasdflllf😂😂😂
00 Yorumla
+1 yılTabi tabi sende geldin burda ağıt yakıosn
00 YorumlaBabasının evine bırak yenisini al 🤣
10 YorumlaEvet bu olay kesın olmustur
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 432 cevap paylaştı. ne yapman gerektiğini sen daha iyi biliyorsun
10 Yorumla
+1 yılÜzülme kız bişey olmaz
00 Yorumla
+1 yılGerçekten Yardımcı Olmamı istermisin
00 Yorumla
+1 yılStrapon al bir tane sırayla birbirinizi skin
00 YorumlaKocan geldi sanırım soruna ama doğru söylüyor gibi
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Eşcinsel idi senin günahı 'na neden girmiş
10 Yorumla
+1 yılHadi ya, ilişkisi de olmuştur erkekle.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılValla bu durumda ne denir bilemedim
00 Yorumla
+1 yılyeni koca bulma vakti...
00 YorumlaHiç mi farkına varnadın
00 Yorumla
+1 yılValla şimdi bende şaşırdım 😲
00 YorumlaBisey yapamazsın escinsel olarak hayati yuruyecek
00 Yorumla
+1 yılDestek ol ve kendine çekmeye çalış
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBelki biseksüeldir öğren o zaman boşanmazsın.
00 Yorumla
+1 yılOna sen yap başkasına brakma al karşına konuş
00 YorumlaO zaman niye evlenmiş güzel kardeşim
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 559 cevap paylaştı.
+1 yılEğer trol değilse gerçekten kötü
01 Yorumla- +1 yıl
Nasıl anşadın
Gizli Üye(30-35)+1 yılHemen ayrılnalısın tabii bu huyundan vazgeçmezse
00 Yorumla- Devamını Gör (34)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği