Okumuş kariyer sahibi biri, okumayan biriyle birlikte olur mu? Eğitim durumu ve kariyeri sizin için önemli mi?
Cevabın nedir?
Gizli Üye(30-35)+1 yılErkek okumus kadin okumamışsa toplumda pek sorun olmuyor. Ama kadin okumuş erkek okumamissa sorun oluyor. Hem kadınların belli bir kesmi böyle bir erkegi yakistirmiyor kendine. Hemde okumamis olan erkek, kadının kendinden bilgi, statü, maaş bakimindan üstün olmasını kabullenemiyor. Guruna yediremiyor. Zaten okumamış olan erkek gidipte okuyan, çalışan kadın aramıyor. Kendi dengine gore biriyle beraber oluyor. Diger taraftanda okuyan erkekte artık çalışan kadın istiyor. Calisan kadında kendi mesleğinden ya da yine duzenli maaşı olan bir erkekle beraber oluyor. Yani kısaca herkes kendi dengiyle beraber oluyor. Onun dışında okumus erkek okumamış kız durumunda da calışan erkegin tercihi bazen kadin çalışmasın yönünde olabiliyor. Tum bunlar tercih meselesi.
20 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılOlunur demek cok isterdim ama olunmaz gercekler bunlar, en basit bir konuda yasanan bir fikir ayriliginda bile bu kendini hissettirir.. senin gibi dusunmedigi icin onu da suclayamazsin, sadece ask yetmiyor paylaşılacak olan bir hayatsa
30 Yorumla
Üniversite terk lise diploması elinde olan biriyim. Demek ki bu tabirle ben ilkokul hatta okuma yazma bilmeyen birisiyle evlenmem gerek. Dostlar size şunu söyleyeyim. Bu bir yaşanmış hayat tecrübesi Ağustos ve Eylül. aylarında Istanbul'un en metropoliten ilçesi Şişli'de 2 arkadaşımın evinde kaldım. Biri nispeten donanımli ve mali gücü yerinde aile herkese saygılılar ama hep bir mesafelilik diğer aile ise okumamış Nışantaşında bir apartmanda kapıcı bu insanlar bana daha samimi geldi. Okumak size bir bacholarya verse de toplumsal geçmişiniz size bir yerlere sürükler. Kabul etmek gerekirse ben fakir insanların arasından çıkıp hayata karıştım.
10 Yorumla
+1 yılİnsanları böyle sınıflandırılmaktan pek hoşlanmam ancak eğitimli olmak önemli kültürlü olmak önemli kısacası kendini yetiştirmiş bir birey olmalı karşımdaki insanda boş olmamalı bunları yapmakta sadece okul okumakla olmuyor o yüzden pek tabi olabilir.
10 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
65
Cevap
88Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 10,2b cevap paylaştı. Erkekler olur.. kızlar olmaz. Veya cok nadir.. kucumserler cunku er ya da gec.. bir kavgaya bakar ve o soz er gec agizdan cikar.. hadi kiz gercekten onemsemiyor olsa bu sefer kizin ailesi kabul etmez.. ama erkekler kizin okul hayatina pek onem vermez, kizi sevdi mi alır. Benim pratikte gorduklerim bu yonde.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 371 cevap paylaştı.
+1 yılHayatın uzun bir süreç olduğunu düşünürsek. Hayatının bir kısmınıda karşı cinsinle paylaşacaksın. Bu senin ve karşındaki insanın anlaşması ve karşılıklı bir takım hislerle dolu olması demek bence. Ortak ne kadar şey varsa bu ilişkiyi güçlendirir diye düşünüyorum. Dinlediğiniz şeyler, eğlenme anlayışınız veya depresyon durumuna kadar bir çok şeyi barındırıyor. Ve bunlar ilişkinin zorlu kısımlarını daha kolay atlatmanızı sağlar. Bunlar da doğrudan olmasada dolaylı olarak okuyup okumamasına bağlıdır.
Bence olunur demek isterdim. Ama önce olup sonra yukarıda belirttiğim sebeplerden ayrılan insanları çok gördüm ;yani deneyimlerime göre olmaz. Aradaki kültür ve ufuk farkının boyutuna göre değişiklik gösterir.10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen iki universite bitirdim hala atanamadim belki atanamam da ama okumamis birisini kesinlikle istemiyorum cunku on yargisiz sekilde o kisilerden gelen teklifleri degerlendirdim onlari olctum tarttim ve hepsi ayni sig dusunur kompleksli olur ustunluk taslamaya calisir kamyon arkasi sozler paylasir konusmayi bilmez hitabeti bilmez nerde nasil davranacagini bilmez ornek veriyorum bir tanesi ilk bulusmamizda akan burnunu koluna silmisti birisi arkadasimdan numarami almis bodoslama wp tan yazmisti ilk gunden de abaza gibi sesli konusalim demisti kamyon arkasi sozler gonderip duruyordu bor digeri cuma mesajlariyla konusma baslatmaya calisiyodu bir digeri yok fuze at oyle olmeyiz diye civik civik oturmus kisilikleri olmuyor bence okumamislarin incelmiyorlar yani ben tipe bakmam boya posa bakmam paraya pula da bakmam ama egitim kultur cok onemli benim icin
20 Yorumla
+1 yılOlabilir. Neden olmasın.
Ama "Aradaki kültür" farkı ne seviyede o da önemli. İlkokul mezunu olup kendisini geliştirmiş bir insanda yine olur. Zira okumamak ve öğrenmemek değil, bilmemek ayıp.
Eşşeğe altın semer vursanız gene eşşektir. Okumuşun eşşekleri de bolca mevcut bu ülkede.20 YorumlaMesele okumak değil. Kendini donanımlı yetiştiren biri ise, sadece o dönem okuma imkanı olmadıysa, pek sorun olmaz. Ama okul önemli ya. İnsanlar bile gıcıklık ediyorlar 'Ayy bu okumamış diye' Ha ama kendi ayaklarının üzerinde durabiliyorsa beni sahici bir aşkla seviyorsa, bende onu seviyorsam elalemin dediği vız gelir bana. Ama bir yerde problem olabiliyor. Eğer çevrendeki insanlar okumuşsa, ailen bile değer vermiyor o kişiye. Doğal olarak üzülüyorsun böyle durumlarda.
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılOrta okul veya lise okumuş olması yeterli 2 cins içinde. Ayrıca ; ''2 Cambaz Bir İpte Oynamaz'', denk tahsil veya kariyer veya maaşı olan bir çiftin her konuda anlaşabileceği bir denklik içinde olma garantisi varmı? Boşanma oranlarında ; tahsil ve kariyerli çift ile, aksi durumdaki çift arasındaki oranı araştırıp soru güncelleme kısmına, ya da yorum yapanlar cevaplarının altına ekleseler güzel olur.
10 Yorumla Şimdi ben görüyorum liselileri kızlar aşık oluyor okulu terk etmiş her şey kullanan aile sorunları olan kopuk ne olduğu belli olmayan erkeklerle beraber bunu yapmamaları lazım önce kendilerine sonra ailelerine saygı göstermeliler. İnsan kendini bilmeli seçimleri ni yaparken de tecrübeli bir büyüğüne danışmalı hayat öyle bir günlük beş haftalık olsa amenna ama hayat çok zor ve daha da zorlaşaçak
10 YorumlaOlmaz olurum diyen kızlarda çoğu yalan söylüyor.. Çünkü okumuş bir kız kariyerli bir işi varsa bir işçiyle hamalla evlenmez biyeri gitse havam söner ben ondan yüksek maaş alıyorum... Bugün mesleği ile hava atan insanlar var bence çok zor karakterli insanlar yok ve günümüzde artık herşey para olmuş...
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKisinin kendini gelistirip gelistirmemis olmasi daha onemlidir. Diplomalar tercih sebebi olabilir, benzer ortamlarda bulunmus olmak bir konuda egitim almis olmak ortak konular üzerinde anlasmada belirleyici olabilir ama sahsen üniversite mezunu olup tek bir kitabi dahi severek acip okumamis biriyle olmak istemem. Oyle insanlar var ki tahsilini devam ettirememis ama en azindan kendisine birseyler katmaya calismis, genel kültürüyle çoğu diploma sahibini ezer geçer
10 Yorumla
+1 yılOlabilir okumak bişey ifade etmez kişi kendi kendini yetiştirir her okuyan ideal eş veya sevgili adayı değildir. Tabi ki arada bazı anlaşmazlıklar görüş farkı olucaktır fakat kişiler bunu kapatabilirler. Fazla önemli bir mesele değil
40 Yorumla
+1 yıl5 kez evlilik için görücü usulü dedikleri şekilde kizlarin evine gittim, üniversite mezunu mühendis biri olarak.
Kızların sadece 1'i üniversite mezunu öğretmen idi. Ne arıyorsa kızlar, kızlara kendimi beğendiremedim olmadı...22 Yorumla- +1 yıl
@_Kurtuluş Hepsi var şükür.
Önemli olan karşımdaki bireyin kendisini ne kadar iyi yetiştirdiği. Sıra başında oturmakla kariyer sahibi olunabiliyor ama insan olmak okullarda öğretilmiyor ne yazık ki. Bireyin kendine yaptığı yatırımlar önemli.
20 YorumlaBence kariyer sahibi olan biri daima okuyan ve mesleği olan biriyle evlenmelidir. İlk zamanlarda aşka aldanıp evlendikten sonra büyük sorunlar çıkıyor. Cahil insana laf anlatamazsın ve seni rezil eder. Eskiler boşuna söylememiş davul bile dengi dengine.
30 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılSadece okumakla adam olunsaydı ortalık üniversiteli öküz dolu olmazdı. ( Dip not: sadece erkek değil bayanında öküzü var😁) Mesele insanın kendini ne kadar yetiştirdiği, ne kadar kitap okuduğu ve ne kadar insan olduğudur...
20 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yılKoptum. :)))) :) :) :) okumuş ya da okumamış hiç fark etmiyor. Dünya ve Hayat görüşü - kendini nasıl yetiştirdiği - insanlığı ne kadar bildiği beni ilgilendirir.. Okumakla, adam olunmuyor maalesef. Sınavlara 15 gün kala çalıştık diplomayı kaptık ağam :) :) :) Bu mu okumak şimdi? :)
01 Yorumla- +1 yıl
Eksiyi verene ithafen : İnsana verilen değer okumuş ya da okumamışlığı ; yani diplomayla olmuyor. Bir sürü okumuş 4 ayaklı var. Bence hayat görüşünü - dünya görüşünü değiştirmelisin..
Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı. Tabi ki olur, bir sürü evlenen var kuzenim ev kızı doktor ile evleniyor tesadüf tanıştılar bugün de onların düğünü var, insan olsun yeter ki yolda bakan olsa da ev kızı ile evlenio ya da bunun gibi şeyler insan olması hepsin den değerli
10 Yorumla
+1 yılBugün güzel olur yarın berbat olur. Aşk önemli ama sadece kalbinizi değil birazda beyninizi dinleyin. İlişki dediğin duygu ve mantığın dengesinde olmalı.
20 Yorumla
+1 yılTürk dizilerinde olur tabi neden olmasın.
Hayatın gerçekliğinde milyonda bir ihtimal belki. O minicik ihtimal için de ıkınmanın anlamı yok.
Davul bile dengi dengine sözü her zaman gerçektir.20 Yorumla
+1 yılerkek icin fark etmiyor karakteri onemli kizlar icin isr davul dengi dengine memur olsun evi arabadi olsun 30 bin dolar da bankada parasi olsun derler baziları ;)
14 Yorumla- +1 yıl
para avcisi erkek de var evet haklisin
- +1 yıl
evet haklisiniz
+1 yılDiploma önemli değil benim için ama en azından kitap okuyan, kendini geliştiren, sabit fikirli olmayan bilgiye önem veren insan görmek isterim karşımda.
10 Yorumla
+1 yılGörgüleri kültürleri uyuşuyorsa olur. Okuyup görgüsüz olan tipler var. Okumamasına rağmen ailesinden sebep görgülü tipler var. Unutmayalım ki Burhan altıntop da üniversite mezunu Nişantaşı çocuğu 😂😂
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. okumakla , kariyer sahibi olmakla ve diplomayla adam olunmuyor. zeka ve kültür seviyesi bunlarla orantılı değil .
30 Yorumla
+1 yılYani eğitim seviyesinin yakın olması gerekir. Sonrasında taraflardan biri kompleks haline getirebiliyor bu durumu. Ama okuyupta cahil kalanlarda var o da ayrı bir konu
10 YorumlaEski sevgilim adamlıktan nasibini almamoş bir doktordu, doktordu ya var mı ötesi. Doktordu ama şerefsizdi
21 Yorumla- +1 yıl
Geceleri Annabelle'e dönüşüyordu sanırım hanımefendi 😊
Aşk İlişkileri konusunda 777 cevap paylaştı. Bence kimse olmaz, olurum diyenler duyar kasmasın. Kız erkek fark etmez yanında arkadaşlarına, çevresine hava atacağı yüksek birisini istiyor. Bu her zaman böyle oldu...
30 YorumlaOkumamış insanlarda çalışıp bir yerlere gelebiliyorlar. Diploması olmayan insanlara cahil muamelesi yapmayın artık.
20 Yorumla
+1 yılKariyeri , diplomasi hiç önemli değil. Ahlakli olması yeterli. Allah rızka kefildir.
30 Yorumla
+1 yılTabiki kalıcı saygılı ömürlük eş bulamıyor erkek. Okulun ne önemi var. Hatta yabancı hayat kadını düşünüyorum bu ara insan kalbi tasıyolar dolandırıcı degiller şeytana tapmıyolar Allah Korkuları saygıları var. Evliligi kutsal bilip müşteri leri çıkarıyorlar hayatlarından.
00 YorumlaGözüm görmez yeter ki mutlu olayım seveyim sevileyim
30 Yorumla
+1 yılBu tamamen karşıdaki insanın düşüncesine, bakış açısına bağlı. Olan var elbette, ama artık devir çok değişti ve insanların gözü yukarıda.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılBen bir deneyiyim dedim ama O'ndaki ego bende yoktu... Bazısı herşey diplomayla olmaz diye bir bahaneye de sığınıyor..
10 Yorumla
+1 yılTam içinde olduğum ve nefes alamadığım durum. Aile faktörü de var zaten en etkilisinden. 3 yıl sürdü neden dahası olmasın ki diyorum ama anlayamıyorum..
10 Yorumla
+1 yılKendini geliştirmişse neden olamasın... iki tarafta takılıp kalmıyorsa bu kritere birlikte olabilirler tabi ki...
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 360 cevap paylaştı.
+1 yılAraya aile gibi bir önemli unsur girmese olur bence, zengin kız fakir oğlan olayını bu sebepten göremiyoruz.
10 Yorumla Olmaz, nadirdir. Illa ki sorun olur. Gercekci olmak lazim. En ufak sorunlar bile zamanla buyuk sorunlar haline gelebiliyor.
10 YorumlaOlur ama oda kriter meselesi erkek konuş olsada olmasada seviyorsa dert etmez ama kadın sevsede bunu kriter dışında görüp vazgeçebilir o yüzden bu hayatta her koşulda kendinden emin olduğu sürece gerçek sevenler erkeklerdir
39 Yorumla- +1 yıl
Kadında sever ama kadın kriter üzerine seviyor kimi maddiyat kimi statü kimi güçlü olsun kimi yakışıklı olsun erkeğin böyle bir kriter anlayışı yok diyorum. Sizde mesela kafanızda bı an bitirme var zorluk çıkınca ama erkekte o olmuyor kendinden eminse. Sen hiç aşkından sokaklara düşen kadın veya 5 kuruş parasız sevdiği erkek için bir şehre giden kadın gördün mü erkek yapıyor bunu ama kadın sevsede kriter dışı pek bişey yapmiyor. Uzaksa kafamda bitireyim düğün aşaması para cikismiuor yıllar uzuyorsa kafada bitireyim evliyken duruar iyi bı sure sonra maddiyat azalınca hadi ben de varım diyende yok. Adam değil misin iş bulamadın tripleri. Hormonlariniz gereği en fazla 35 e kadar dogurgan olabildiğiniz içinde boş yere acelecisiniz kusura bakma gerçekten kendinden emin bir erkek her türlü kadından daha fazla seviyor...
- +1 yıl
Kadınlar üzerinde toplum baskısı var ama erkekler üzerinde öyle bir şey yok. Erkek sevdiği için başka şehre gittiğinde aşık adam oluyor kadın gittiğinde sadece yüzsüz, gurursuz oluyor. Kadınlar da çok sever sadece çok fazla eyleme dökemezler.
+1 yılBaşta nasip sonra karakter işi büyük konuşmamak lazım olur mu olur
20 Yorumla
+1 yılOlur neden olmasın illa okumuş meslek sahibi olması değil insan olması saygılı olması önemli
20 YorumlaKendini yetiştirdiyse olur ama aksi durumda çatışırlar eninde sonunda
20 Yorumla
+1 yılTabi ki olabilir ama benim için önemli eğitim seviyesi.
20 Yorumla
+1 yılBen olurum ama okursam olurum
Okumazsam kimseyle evlilik gibi bir düşüncem olmaz
Karşımdaki insann da ne olduğu benim için pek önemli değil10 Yorumla
+1 yılOlmaz diyenler neye dayanarak olmaz diyor ilerde evlendiklerinde ufak bir sorunda adamlığına, karakterine sığınmayıp eğitip seviyesi karıyeriyle çözerler artık
20 YorumlaOlur diyen kızların hepsi yalan söylüyor kendisi bir doktor, öğretmen, savcı, hakim olsun bakalım bir işçiyle ameleyle evlenirlermi...
51 Yorumla- +1 yıl
onu da olamayacaklarına göre
+1 yılOlurum. Adamlığı önemli olan. Yeter ki yanımda kompleks yapmasın.
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 10,9b cevap paylaştı. Erkekler bu konuda daha toleransli iken kadinlar çok katilar. Kendi gelirinden duşuk geliri olan biriyle evlwnmekten kaçiniyorlar. Onuda geçtim kendisinin hiç bir donanimi tahsili olmadigi halde donanimli erkek bekliyorlar.
00 YorumlaBence kendini geliştirmesi okumasından daha önemli
20 YorumlaIyi bir birliktelik olmayabilir. Okumamış olan erkekse daha kötü
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBirlikte olamaz çünkü kendi ve kariyer çevresinde zaten okumuş. insanlar vardır? Siz hiç bir doktor mimar mühendis gibi meslek sahibi olan birinin okumamış birisiyle evlendiğini gördünüz mü?
11 YorumlaBence olmamalı. Okuyan ve okumayan kişilerin algıları çok farklı oluyor. Bugüne kadar birçok çift gördüm ve mutsuzlar iletişim kopukluğundan dolayı. Birbirlerini anlamıyorlar.
20 Yorumla
+1 yılNeden olmasın oda kendimi geliştirdikten sonra.
Her şey diploma değil.10 Yorumla
+1 yılBu soruya şöyle cevap vereyim hanımefendi
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Olur neden olmasın hayat bu yani okuması bir şey değiştirmez ki. Okumakla adam olunmuyor. Bize üniversite de bir şeyler öğretiyolar da bu doğru bilgi mi? Okusan da aynısın okumasan da
00 Yorumla
+1 yılBurada imkansızdan bahset sonra otur izle ama ne kdr devam eder orası tartışılır okuyup okumadığından çok kafa yapısı be mezunu o önemli
20 YorumlaBen okumuş biriyim o kadar çalıştım edindim okumuş biriyle birlikte olmak isterim ama aşk bu belli olmaz :)
10 Yorumla
+1 yılbenim için sorun değilde başkaları için çok sorun oluyor
20 YorumlaBence onemli... Okumayan taraf kendini hakir görür belli başlı şeylerde ve bu da iliskide puruzlere neden olur ben boyle dusunuyorum
10 Yorumla
+1 yılOlur, olunur evet önemli. Şimdilik öyle düşünüyorum.
10 YorumlaÖnemli olan iletişim kurabilmek. Benle aynı dili konuşuyorsa sorun yok :) dilden kastımı anlamışsındır umarım
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 26,3b cevap paylaştı. Burnu kalkık değilse olur.
20 YorumlaErkek okumus kiz okumamissa olur ama kiz okumus erkek okumamissa olmaz
10 Yorumla- Devamını Gör (93)
Devamını Gör(138)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Okumuş kariyer sahibi biri, okumayan biriyle birlikte olur mu?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler