Erkek yerine koymadığı için kölesinin karşısında çırılçıplak soyunan bir imparatoriçenin gözüyle bakan kız

Böyle bir kızın ruh hâli nedir? Ya da erkeğin kendisine böyle davranan bir kıza aşık olması ve onun karşısında hissettikleri nedir?
Güncellemeler
+1 yıl
Bir kız düşünün ki kendisini seven erkeği umursamıyor. O derece umursamıyor ki onun önünde çırılçıplak soyunabiliyor. Çünkü onu erkek yerine bile koymuyor. Onunla aralarında bir şeyler olmasına ihtimal dahi vermiyor. Yazdığım sözler Dostoyevski'nin Kumarbaz adlı eserinde Aleksey'in Polina hakkındaki görüşlerini içeriyor.
Güncellemeler
+1 yıl
Bunu anlayamayanlar bu duyguyu hiç anlayamazlar ya neyse...

Evet, ondan nefret ediyordum, kimi zaman (özellikle de konuşmalarımızın sonunda) onu boğmak için ömrünün yarısını seve seve verirdim! Yemim ederim, keskin bir bıçağı onun göğsüne yavaş yavaş saplama olanağını bulsaydım, bundan korkunç bir zevk duyardım. Ama yine de en kutsal şeyler üzerine yemin ederim ki, Schlangenberg'in en yüksek tepesinden bana eğer "kendini aşağı at" dese, hemen atlardım, hem de seve seve.
Erkek yerine koymadığı için kölesinin karşısında çırılçıplak soyunan bir imparatoriçenin gözüyle bakan kız