Yalan söylediğin zaman, bir insanın gerçeğe ulaşma hakkını çalmış olursun. Aldattığın zaman, bir insanın doğruluk, adalet hakkını elinden alırsın. Ve çalmaktan daha büyük bir kötülük yoktur..#beyazorkidem😘
4 yıllık sevgilimi affetmediğim konu şu oldu annesi ayırdı 4 yıllık ilişkiden sonra barışacak oldu ben barışmak istemedim yine birisinin ağzına bakar evlenirim boşana çıkar diye sonra beni kıskandırmak için yeni sevgilisiyle yatak fantazi mesajlarını gönderip duruyor bende istersen tepemi attırma ifsa ederim seni dedim değil yaşadığın mahallanin senin tüm dünya nasıl bir o. olduğunu öğrenir dedim sevgilisinde bir selam gönderdim arkadaşlarla selamı alınca kızdan ayrılmış dedim kıza bir daha karşıma çıkma çıkarsan pişman ederim dedim geçen sene eski sevgilim memlekette ki evimize gelmiş evde kimseyi bulamayınca beni komşuya sormuş komşuda ağzına tükürmüş durumu biliyordu benim sessiz sedasız 5 yıldır hiç konuşmadık buradan ona selam olsun ayşeye :)
Kesinlikle dürüst olmamak benim için doğru olduğunu düşündüğü davranışlarda bulunmak ve sağlığı ile ilgili bana yalan söylemesi bunlar benim için ilişkinin bitirilmesi demektir. ha benim için doğru olduğunu düşündüğü davranışları "bunu senin için doğru olduğunu düşündüğüm için yaptım" diyerek açıklarsa o zaman bende eğer benim için doğru bir davranış değilse bunu eşime/sevgilime söylerim ve o da yaptığı davranışın yanlış olduğunu fark etmiş olur ;)
Dip not : oraya eklemeyi unutmuşum eğer sağlığı ile ilgili yalanı söylerse sebebi her ne olursa olsun kesinlikle onu affederim ve onun iyi olması için her şeyimi veririm
şu hayatta kimi gerçekten sevdiysem mutlaka ama mutlaka bir şekilde ihanet etti (anne baba kardeş akraba dost sevgili) Ya ben çok dürüstüm ya da herkes yalan Ve böyle mutlular sen bir çok şey affedilmez asla, yıllarca unutulmaz, tam sorduğun nokta bura belli sorun çok zor sadece affetmiş gibi rol yaparak yaşamaya devam edelim boşver
Oyun oynadığın zaman bir insanın rolünü çalmış olursun, yapmayın, rol çalmayın... zira yaratıcının hepimize yetecek kadar oyunu, baştan sarıp sarıp yenileyecek kadar kurgusu, ortaoyununuzu sergileyecek kadar BÜYÜK bir sahnesi var... Oyunun içinde oyun oynamak nedir yahu?🤷🙄🤫🎩🌹☠️🎶🎸
zaten sorunun içinde cevabı da vermişsin. İhanet ve yalan tabii ki de. Evlilikle ilgili bir soruda dolaylı yoldan eşine sadık olamayacağına dair görüş paylaştın. Bu görüşüne yaptığım yorumu da kaldırdın farkındayım. Şimdi bu ne yaman çelişkidir ki affedilmeyecek hatalardan bahsediyorsun.
o hatalar sorun değil aman fazla para harcamasın fazla harcama yapıyorsa benim için ayrılık kaçınılmazdır ama tutumlu ise zaten can kurban ona hata yapmaz asla..
Maalesef ne olursa olsun insan çok sevince affedebiliyor, birazda karşısında ki insana bağlı pişmanlığı hareketleri vb. Karaktere de bağlı kindar değilseniz ve sadece duygularıyla hareket eden biriyseniz affedersiniz
En İyi Cevaplar