Kalbim kimseye ısınmıyor ne yapacağım?

26 yasındayim. Uzun suren iliskimden ayrildiktan sonra karsima birileri cikti kimseye icim isinmadi. Aklim bir onceki iliskimde degil. Zaten benden ayrildiktan sonra nisanlandi. Etrafima bakiyorum herkes evleniyor. Karsima cikanlari degerlendirmeye calistim direkt olmaz diye kestirip atmadim degerlendirdigim insanlara bile kalbim isinmadi. Ben cok guzel bir kiz degilim. Yani etrafimdakiler beni cok severler ve guzel oldugumu soylerler ama bence bunun guzellikle alakasi yok. Ben sevmek ve sevilmek istiyorum bir kere de sorunsuz birsey olsun eglenelim keyifli vakit gecirelim uyum saglayalim istiyorum. Ben boyle insanlari gorunce imreniyorum. Simdi konustugum biri var. Bana deger veriyo gibi surekli yaziyo bulusmak istiyo ama kalbim isinmiyo yani bir kipirti hissetmiyorum. Yas olarak biraz mantikli dusunmeye calisiyorum. Sevmeye calisiyorum ama bisey var icimde beni iten. Ne oluyo anlamiyorum. Ne bekliyorum dusunuyorum araba para pul cok zenginlik degil tabi gecinmek istiyorum bunu dusunmeyen gercekten yalan soyler cunku bende calisiyorum. Evlenecegim insanin sadece evlenmek icin evlenmemek sevgi evliligi olmasini istiyorum cok guzel anlasmak. Oyle bir cikmazdayimkiSanirim omrum boyunca vubistedigim olmayacak. Bu adam bana cicek aldi kibar dusunuyo ilgili gayette hani ama asiri ilgili ama ben asik ya da seviyo hissetmiyorum. Bunu ban abiri soulese Allahtan belani mi istiyosun derdim ama kalbim buz gibi herkes sorunum ne benim bilmiyorum. Yardik edin lutfen. Benim gibi hisseden bu cikmazdan kurtulan ya da ne yapmam gerektigini bilen var mi. Yargilayacaklar dalga gececekler lutfen simdiden yazmasin.
Kalbim kimseye ısınmıyor ne yapacağım?