Bilmem. Keşke bilebilseydim. Gitti mesela, ben kaldım tek başıma. Savaşın ortasında kalakaldım öylece. Ben unutamıyorum. O bunu bilebilir mi bilmiyorum. Aramıyorum, mesaj atmıyorum, ben çok seviyorum hala...
Unutamıyorsan mesaj at ona ulas duygularından bahset sana donmesse veya duygularına karsılık vermessede hatırlamaya deger olmadıgını anlarsın senden ayrı olan birine anlam yukleme anlamsızdır artık cunku
Bazen hayatımızdaki şeylerin değerini kaybedince anlarız.. Bazen kaybetmek gerekir... işte bu olayda onlardan biri ayrıldıktan sonra özlemek unutamamak sevdiğini anlamak.. bazı şeyleri geç farkına varmak.. da diyebiliriz.. Eski sevgili etrafınızda dört döndüğünü an bilin ki. kuyrugunu kıstırmış geri dönmek istiyordur...
Bilmem onu bunu ustemeyecekmişim. Herşeyi kendi yapacakti çok da abarti bişey istemedim de ama işte. Yani gelinlik her genç kizin hayali 4 milyarlikmis sadece onu istedim. Gerisi hep kabul ettim falan işte başka kız önceden konustugu abisine ablasina yazip duruyormus. Bu bir celalendi köpurdu. Bende istenmediğim yerde duramam ki