Erkekler cevap verirse daha iyi olur çünkü karşımdaki erkeği çözemediğim için bir erkek görüşü istiyorum?

bir çocuk var uzun zamandır 3 senedir felan tanışıyoruz ve birbirimize önem veriyoruz değer veriyoruz özellikle de ne yaşarsak birlikte kendimizde saklıyoruz. Sexting zamanlarında daha cok önem verdiğini hissediyorum evet ben de önem veriyorum ama geri kalan zamanlarımızda çok sohbet etmiyoruz arada görüntülü arada telefonda konuştuğumuz oldu ama o kadar. Bu yüzden bu soruyu buradan sormalıyım. Kimseyle ilişkim olmadı ve olsaydı onunla olmasını isterdim. Bunu o da biliyor ve mutlu oluyor bunun için ve ben de kendimden ilk defa bu kadar eminim. Beni fotoğraflardaki gibi bulmazsa beğenmezse vücudum hoşuna gitmezse diye birçok şeyi takıntı haline getirdim. Korkuyorum ama ne yaparsam onunla yapmak istiyorum. Tek başıma bir şeyler yaşarken bile aklımda sadece o var. Asıl soruma gelirsek ben bu insana karşı bir şeyler hissettiğimi düşünüyorum. Yakın zamanda görüşecektik ve onu gördüğümde hislerimi daha iyi anlayacaktım ama şimdilik iptal oldu. Bu yüzden hala bir şeyler hissettiğime eminim. Bu cinsel anlamda mı aşk anlamında mı yoksa her ikisi de mi ayırt edemiyorum. Çıkmaza girdim. Ben bunları onu gördüğümde bu kişiye anlatmalı mıyım? Ters teperse aramızdaki sanal olayını da etkiler mi? Ayrıca vücudumu ve beni beğendiğini her defasında söylüyor ama yine de beğenmez diye korkmaya devam etmeli miyim? Ben özgüvenli bir insandım şimdi hiçbir şey anlamıyorum. Kendimi tanımıyorum artık nolur bana yardımcı olunn.
Erkekler cevap verirse daha iyi olur çünkü karşımdaki erkeği çözemediğim için bir erkek görüşü istiyorum?