Aşkından vazgeçen kadın susar, ümidini keser ve sadece izler.. Eskiden olay çıkardığı ne varsa sessiz kalır, ilgilenmez.. Bir kadını susturduysan başka birinin gökyüzünde kahkahalarını duymaya mahkumsun.. #beyazorkidem😘
Kadınlar susmaz azizim... Susmuş kadın gitmiş kadındır... Ve sen genç delikanlı bunu bir başkasının gökyüzündeki kahkahalarını duyunca ancak anlarsın.. O yüzden kadının seninle konuşması iyidir... Kadın evin neşesidir...
Bir kadın asla susmaz. Baktın ki sana susuyor evet gitmiştir çünkü bir yerde yeniden konuşuyordur. Bunu aldatma ya da yeni sevgili manasında düşünme, senle artık dertleşmiyordur bile
Susan kadın aslinda içinden her ahı bağıra bağıra söyleyen kadındır.. Annem bir kadın susuyorsa patlamaya hazır volkandır derdi... Bir kadını susturan erkek de erkek değil beladır.
Susturmasınlar o zaman efendim. Anlaşılmadığı, yok sayıldığı, sadakatsizliğe maruz kaldığı her an biraz daha susar. En son baktıki olmuyor hiç sesi çıkmaz
Yani şahsen çok konuşan kadınlar var. Düşman başına valla ama bu pablo amca da ne demek istemiş anlamadım. Isteyen kadın konuşur. Isteyen kadın susar. Ben normal olan tarafıyım. Herşeyin ölçulusu güzel
susan bir kadın varsa eğer aslında onun var olduğunu kendine sorman gerekiyor. susan kadın giden kadın değildir. varlığını senden silmiş bir kadındır o.
Nereye giderse gitsin eninde sonunda aynı yere dönecektir hep birilerine muhtaçtır tek başına yaşayamaz ayakta kalamaz kurda kuşa yem olur pişman olur geri döner dönecektir döndü..
O konuştu ben sustum o konustu ben yine sustum. Yüzugu ckardim ve terkettim orayi konuştukça bitirdi kendine sanırım frkibda değildi
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Her zaman tam olarak gittiğini söyleyemeyiz ancak bir gerçek var ki uzaklaşma konusunda karar verebilmeyi istiyordur ya da çoktan kararını verebilmiş ve vazgeçmiştir.
En İyi Cevaplar