Bir erkek sizce neden güzel ve alımlı bir kız görünce kendini kötü, ezik ve yetersiz hisseder? Sizce bunun sebebi ne olabilir? Ve böyle bir durumda olan bir insan bu durumdan kurtulabilmek için sizce neler yapabilir?
Bir erkek güzel bir kız görünce neden kendini ezik ve kötü hisseder?
Komplex aslında öyle bisey olmamali herkesin kendine göre güzelliği oldugu gibi kusurlarida var kimse 4-4 lük değil senin kaşın gözün güzel digerinin kalbi guzel merhameti güzel bir başkasının bakıs acisi güzel pozitif kimse kimsede hicbir konuda üstün degil bence🤗
Bazen olmuyor değil fakat anlayışlı olmam, merhametli olmam ve karşımdaki kişiye verdiğim değer, okuduğum okul, aldığım eğitim ve sahip olacağım ünvanı hatırlamaya çalışıyorum o an ve diyorum ki bu güzel alımlı bayanlar başarılı ve liyakatli erkekleri severler. Bende bu yolda ter dökmeliyim 🙂 eziklik yok çalışmak ve güzel ahlaklı bir insan olmak var. 😌
Ben öyle Güzel bir kız görünce ezilen erkek görmedim. Nerede yaşıyorlar. Ağzının suyu akan, erkekliği uyanan, hava atanı gördümde Yok öyle birşey görmedim.
Kimse çirkin değildir her zaman söylerim Rabbim hiç kimseyi çirkin yaratmamış herkesi güzel yaratmış ya yürüyüşünü ya endamını ya kalbini Illaki biyerlerini güzel yaratmış bence. 😋
kendi çirkin ve bakımsız oldugu için kend, n, o kıza layık görmeme psikolojisiinden dolayı, kaldı ki böu saydıgım gibi biriysen kesinlikle şansın yok o kız karşısında
En İyi Cevaplar