- Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılbugün gelen mesajları atsam aklınız şaşar yok cemil seninki kaç cm cemil boynuma dola cemil beni gondikle ohhh ıslandım falan yeminle ahlakım bozuldu nasıl mesajlar bunlar benim elime erkek aman şey yani kız eli değmedi.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
İletişim kurmayı ve keşfetmeyi isteyen bireyleri takdir ediyorum. Aynı zamanda sıradan ve yaratıcı olmayan hatunları farkettikçe tatsız bir seromoniye dönüyor dm bildirimleri, çoğuna yanıtsız kalıyorum
00 Yorumla
+1 yılBu konu da yarışırız erkeklerle. Gercekten beğendiğim biriyse sonuna kadar yürürüm durama göre koşar ve depara kalkarim 😂
60 Yorumla
Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. Bir gün bir erkek arkadaşım dm kutusunu sslemişti şok oldum neler neler yazmıyorlarki😂😳
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
256Cevap
+1 yılŞu an'a kadar böyle bir durum söz konusu olmadı, çünkü buna ben izin vermedim. Yani evet hem instagram'da hem facebook'ta hemde twitter'da hatta linkedin'den bile bana özelden mesaj yazan kızlar oldu, ama ben kestirip attım hep çünkü sanaldan sevgili bulunmaz ve olunmaz benim görüşüm bu
12 Yorumla- +1 yıl
O kadar hesabı kullanıp ya sanal sevgililiğe karşısın tebrik ederin
- +1 yıl
Teşekkür ederim. Maalesef ben böyleyim, sanırım numuneyim :D
+1 yılYürüyorlar, aksini iddia eden yuruyordur.
113 Yorumla- +1 yıl
Tam da aksini iddia edecektim..
- +1 yıl
Aksini iddia etmeyen yürümüyor.
- +1 yıl
Ne alaka ya shjsjsj
Gizli Üye(36-45)+1 yılKızın teki bana yürümüştü tabi cevap vermedim hep onlar mı kasılacak hatta 2017'ye girerken yılbaşı gecesi bir tane kız beni aramıştı yılbaşını benimle geçirmek ister misin diye.. ondan 5-10 gün sonra tekrar aradı gene gizliden.. bu konuda bizden beter durumdalar aslında ;)
12 Yorumla- +1 yıl
Neden gizli yazıyorsun
Cevap sahibi+1 yıl@dodoludünya ne fark eder ki
Valla dm falan bilmem de öyle bir zaman ki böyle daim dik yürüyor kızlar, üstelik yürüdükleri adam evli mi bekar mı hayatında biri var mı önemsemeden beğendiyse yürüyor, ben şahsen bir kadın olarak yakıştıramıyorum
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen yeni sevgili yaptım bir video altına yorum yapmıştım kız ds bana yorum attı işte sonra biz mesajlaşmaya başladık arkadaş olduk o bana kızlarla ilgili falan sorular sormaya başladı kızlara bakma falan dedi bende neden dedim oda kıskanırım dedi konuşmam bak seninle dedi bende hemen anladım benden hoşlandığını teklif ettim 3 gündür sevgiliyiz :)
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılYani teklif etmeleri zorda ima ediyorlar :)
+1 yılBu sitede 10 civarı kız mesaj attı bana. Kimisi sevgili olmak için, kimisi evlenmek için :D kimisi de cinsellik için. :) Gayet normal bir davranış. Oldukça medenice bir davranış. Tabi ısrar etmedikleri ve düzgünce konuştukları sürece.
10 Yorumla
+1 yılBelki inanması güç ama şurada laf ettikleri erkeklerden çok daha arzulular. Her yaştan, hemde evli olanlar bile. Normalde ağırdan satıyorlar ama muhabbet ilerledikçe kendileri yapışıyor. Bu siteden belki onlarca ilişki teklifi aldım
10 YorumlaYurt dışında yaşadığım ve Instagram hesabım açık olduğu için fotolarımı beğenip, DM üzerinden mesaj atan kızlar oluyor arada sırada ama umduklarını bulamadıkları zaman ışık hızıyla uzaklaşıyorlar sonrasında :)
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBirgün İstanbul'da metroda giderken bir tane kadın yanıma sokuldu... Kadın iyiden iyiye bana yürümeye başladı.. Bakışlarını hiç benden ayırmadı ve sürekli alçak sesle birşeyler söylüyordu.. Neyse bir sonraki durakta indim beni Ortaköy'e kadar takip etti.. Açıkçası çok korkmuştum üstelik kadın güzeldi de.. Şok geçirmiştim çirkin olsa neyse de güzel kadın beni takip etti..
00 Yorumlaniye yürümeyelim her şeyi erkek yapacak değil eğlenceli bile oluyor :) :) :)
527 Yorumla- +1 yıl
Oo bol yürümeler. ..
- +1 yıl
Aferin devam et
- +1 yıl
Koşma bence
düşersen kaldıran olmaz !!! - +1 yıl
Ne halin varsa gör ben uyarayım da
- +1 yıl
Burdan yazma başka yerden yazaçaksan yaz anladın sen
Bu saatten sonra sana eğitim veremem - +1 yıl
Bakma derken niye bakmıyorum
- +1 yıl
Niye bakmayım bende onu soruyorum
Mesajı aç bir
- +1 yıl
Özel
- +1 yıl
Özel mesaj aç dedim kıtmısın halen
- +1 yıl
Cevap verecek misin.
- +1 yıl
Niye böyle yapıyorsun
Düşmanım oldun şimdi - +1 yıl
Yani niye böyle davranıyorsun sorun ne
- +1 yıl
Luna ciddi birşey dedim özel at bir
- +1 yıl
Lanet olsun sana ne halin varsa gör verme cevap
- +1 yıl
Gerçekten gülüyorum sana hiç tanımıyor gibi yapman üzücü
- Cinsel Yaşam konusunda 4,8b cevap paylaştı.
+1 yılYürüyorlarmış.
Hatta kimileri nü foto bile atıyormuş.
Pess.😒🙄210 Yorumla- +1 yıl
Ciddi misiniz
- +1 yıl
Gayet ciddiyim.🙄
- +1 yıl
Sen nerden biliyorsun
- +1 yıl
@abdi_acizz
Bir arkadaş söylemişti.
Kendisine birkaç defa yollanmış. - +1 yıl
Arz talep meselesi yani
- +1 yıl
@abdi_acizz
Bilemem.
Kimisi talep olmadan da arz ediyor zannederim. - +1 yıl
Talep olmadan arz olursa malın alıcısı çıkmaz ortada kalır. Bir kaç sefer gönderildiğine göre arkadaşın talep etmiş demek ki 🤔
- +1 yıl
@abdi_acizz
Bilemem.
İlgi alanım olmadığı için. - +1 yıl
Hayırlı geceler
- +1 yıl
@abdi_acizz
Size de.
Cinsel Yaşam konusunda 3,8b cevap paylaştı. Gecenin 4nde bana takip geldi. Hayirdir tanisiyor muyuz?
Hayır
Bana takip neden attiniz?
Takipci kasmak için. (Hani bende ona takip atacam ya sayiyi arttırıyor)00 Yorumla
+1 yılSoruyu sordun cevabı sn biliyorsun
Hiç mi beğendiğin birinr yazmadın
Yani kızlarda yürümek şöyle oluyor
Beğenediğin kişiye yazsan yeter zaten o sana yürümeye başlayacak
Yani sürekli yürümrne gerek yok00 YorumlaYürüyyolamışş bende bir yürüsem diyom bakem acep nasıl bir duygu kjhgj 😂
Hakikaten var öyle bazı mavililer dert bile yanıyor kadınlardan 😃11 Yorumla- +1 yıl
Sen bana yürüsene rütben büyük diye ben korkuyorum sana yürümeye 😂
Erkeklerin 4/3 ü güzel çirkin ayırt etmeden yürürken, kızların 4/1 i sadece yakışıklı erkeklere yürüyor :)
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. ben yürümedim hiç bana yürümek isteyen taliplerimi beklerim :D denemeyip denemek isteyenleri falan :D asdadad
04 Yorumla- +1 yıl
Hazır konusu açılmışken belki yürüyen olur diyosun yani 😂
- +1 yıl
Herkes ekmeğjnin peşinde djdhjdj
Güneş ufuktan bir gün doğar, yürüyelim arkadaşlar ta taratta ta ta ta
31 Yorumla- +1 yıl
:) :) :)
İllaki yürüyen vardır. Ben sadece erkek kadına yazar diye bir kural yok bildiğim kadarıyla
20 Yorumla
+1 yılHayır hiç öyle birşey yapmadım. Yürüyenler arasından seçiyorum😂😂
27 Yorumla- +1 yıl
İşte kız olmnin avantaj i 😂🤣
- +1 yıl
@yanlizkurt8434 hahahah aynen haklısın
- +1 yıl
- +1 yıl
Lan ziborr hiç yumurta sperme yürür mü, Allah Allah 😂
- +1 yıl
@cilekleraskina düşünceni açık açık belirt ondan sonra ironi yaptım diyerek sıyrıl oldu canım :)
@yanlizkurt8434 para veya tip olsun öyle bir yürürler ki :D :D - +1 yıl
Evet yürüyorlar. Hatta mesajı kapalı ise alenen yorumlardan yürüyorlar
32 Yorumla- +1 yıl
E tabiki çareler tükenmez 😂
- +1 yıl
Onlar erkek 😊
Onlar sevgili olmak istedikleri erkekleri hemen ediyorlar biz erkekler ne zahmetler çekiyoruz bir bilsen
00 Yorumla
+1 yılSanalda gördüğüm birinden yürüyecek kadar etkilenmem ama reelde tanıyorsam yürüyebilirim çaktırmadan hdksndns
00 Yorumla
+1 yılErkekler gibi derken. erkegim ve omrumde 1 defa bile kimseye dmden yurumedim.
O beta erkeklerin isi.00 Yorumla
+1 yıl3.4 kere olmuştu ama ben kimseye yürümem dm den. Genelde erkekler yapar ama kızlar yazmak
02 Yorumla- +1 yıl
Nereden yürürsünüz
- +1 yıl
Hiçbi yerden yürümem hiçbişey yapmam kismet biri bana yürürse artık :-) cünkü erkekler yürürse sapık muamelesi yiyo
+1 yılcehenneme giden yolda yürümek kolaydır, gelin bana yürüyün birlikte yanalım
yürüyen kızlarında çoğunun pipisi vardır duyrulur 😂00 Yorumla
+1 yılben hiçbir kıza mesaj atmadım önceki hesabımda hep onlardan geldi fitness resimlerim vardı. bu hesapta sadece seviyeli görüştüm
00 YorumlaYürümezler burası Türkiye, onlara göre ilk adımı erkek atmalı, sözleri ve kendileri kutsi , teşrif etmezler her prvmsg alanına.
00 Yorumla
+1 yıldirek yürümezler. önce sohbet olur etkileşim olursa yürüme başlar. doğal şeyler bunlar insanlar duyguları ile hareket edebilir
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Erkeklerden firsat kalmiyor bir kaç gorüş yazanin da dedigi gibi 😂😂
06 Yorumla- +1 yıl
Hadi hadi kaliyordur 😂😂
- +1 yıl
Layıkıyla yerine getirdigine hiç şüphem yok 😂
+1 yılyuruyen kızlar var her kız degil ama gunumuzde azınsanmayacak sayıdada erkeklere yuruyen kız var
04 Yorumla- +1 yıl
Olabilir neden olmasın dhshsk
- +1 yıl
yani aslında gunumuzde normallesti gibi sendemi birine yurumeyi dusunuyorsun
- +1 yıl
Yoo istesem yürürüm heralde bilmiyomki
- +1 yıl
tam olarak neyi bilmiyorsun
Belki yürüyen olur diye açık dm ama nafile yazan yok bu sitede bana ya svdfjx😒
02 Yorumla- +1 yıl
Üzdü
+1 yılYa üniversitedeyken sınıfımdan birine deli gibi hoşlanıyordum yapmadığım kalmadı dikkatini çekmek için en son artık instagramdan ekledi beni fotomu flan beğendi bende beğendim:D baktım yazacagi yok ders notları bahanesiyle muhabbet acmistim sdfsdg
10 YorumlaYürür tabi niye yürümesin ha yürümüyorum diyen varsa da net fake hesaptan yürümüştür kskslsf
21 YorumlaKızlara günde 100 kişi yürüyorsa erkeklere 3 5 kişi yürüyor bunların yarıdan fazlasıda gay lar zaten.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 588 cevap paylaştı. Hiçbir erkeğe hiçbir şekilde yürümedim şimdiye kadar... ama benim dm den bahsetmiyim hiç 😂
15 Yorumla- +1 yıl
buna rağmen mesaj kutunu kapamıyorsun, hoşuna gidiyor demek :p
- +1 yıl
kapat ablacım kapat, o yazıları görüp psikolojini bozma :D
- +1 yıl
ben arada kız hesabı açıyorum çeşitli sitelerde :D yol yakınken kapat neler neler duydum gördüm benim bile psikolojimi bozdu allahın manyakları :D
Cinsel Yaşam konusunda 640 cevap paylaştı. Duruma bagli yakisikli yahut parasi bolsa. hemen cevap gelir
10 Yorumla
+1 yılYürümeye fırsat veriyorlar mı, diye sormak lazım önce. 😂😂😂😂
10 Yorumla
+1 yılSadece erkeklere has bir şey değil ki. Yazanlar var.
10 Yorumla
+1 yılBir defa yaptım Yusuf’a fake hesaptan 😂 zalımın oğlu düşmedi ona aşık olma sebebim 😂
10 Yorumladm den yürümek bana saçma geliyor
boş işler boşşşş bomboşşşş02 Yorumla- +1 yıl
Hadi ya nerden yürümeyi önerirsiniz insanlarimiza
- +1 yıl
Valla dm den acaba kaç kişiye adım atıyor? Neden sosyal medyalar bu kadar önde? Ne oldu da gözlerine bakarken mutlu olduğumuz, çok da bakıp nazar etmeyeyim dediğimiz, mutluluğuyla sevindiğimiz, üzüntüsüyle kederlendiğimiz insanları klavye arkasından tanımaya basladık?
Belki bu devir böyle ilerleyecek. Ya da ben eskide kaldım bilemiyorum. Ama bana mantiksız geliyor. Sosyal medyanın yapay aşıkları moduyla bakıyorum.
+1 yılYürüyorlar tabi. Ama kimlere?
1- zenginlere
2- yağuşuğlulara
3- hem zengin hem yağuşuğlu olanlara10 YorumlaBir defa yaptım. İyiki yapmışım benim için çoook önemli birini tanıdım bu sayede. Ama birdaha yapmam😄
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılZamanında olmuştu ama bu sadece cinsel birliktelik anlamında onlar kaşındı benim suçum yok...
01 Yorumla- +1 yıl
Tabiki senin saf temiz duygularını cinsellik için kullanmışlar karşimm
- Cinsel Yaşam konusunda 7,1b cevap paylaştı.
+1 yılEfendi adama selam bile vermezler ama kötü çocuklara dmden nasıl yavşıyorlardır Allah bilir.
12 Yorumla- +1 yıl
Nokta atış!👍🏼
- +1 yıl
Eyvallah.
Gizli Üye(25-29)+1 yılBu işin kızı erkeği kalmadı ki artık herkes rahatça beğendiğine yürüyor yüzyüze bile
40 Yorumla
+1 yılYürürüm de artık yaşlandım. Kimseyi çekemicem artik
13 Yorumla- +1 yıl
Daha 24 sün 😃
- +1 yıl
@AtılganPonçikMen düşün o kadar bıktım insanlardan
- +1 yıl
Bu genç yaşta olmaz 😅
+1 yılVardır muhakkak. Ama bu zamana kadar hiç yapmadım bunu ben
10 Yorumla
+1 yılYürüyor , hepsine şahit oldum ve kimler olduğunu biliyorum.😂
30 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 462 cevap paylaştı.
+1 yılGüneş ufuktan şimdi doğar
Yürüyelim arkadaşlar lay la lay lay lay lay00 Yorumla Erkek on adım atsa yetersiz olur.
Ama kız dm den bir selam atsa yer yerinden oynar.00 Yorumla
+1 yılYürüyeni, var yürümeyeni, var.
Çoğu kişi yakışıklı, karizma, kaslı erkeklere yürümüyorsa namerim.00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,9b cevap paylaştı. Ben yurumem kimseye kimsede bana yurumedi oyle sap sap takiliyorum😀
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılEşitiz gibi; benim yürüdüğüm kadar kadınlar da bana yürüyor 😃
00 Yorumla
+1 yılHayvan gibi şii yapıyoruz erkekler olarak kızlara müsade yok bu konuda :D
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılYürürler valla hatta sıkıştırlar fırsat buldukları yerde
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 10b cevap paylaştı.
+1 yılbir defa öyle bir mesaj aldım ama cevap vermedim bu site de
00 Yorumla erkekler yürüsün diye elinden geleni yapıyor birçok kız :D
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılErkekler çoğu kıza, kızlar sadece yakışıklılara yürüyor. O yüzden erkekler daha fazla yürüyor sanıyorlar.
08 Yorumla- +1 yıl
E zaten senin dediğine göre sonuç olarak erkekler daha fazla yürümüş oluyor
Cevap sahibi+1 yılAma kadınlar daha şekilci olmuş oluyor
- +1 yıl
Ama erkekler de abaza olmuş oluyor özkskjx
Cevap sahibi+1 yılEn azından çirkin güzel ayrımını uç noktalara çıkarmıyorlar. Kadınlar yakışıklı değilse asla olmam gözüyle bakıyor
- +1 yıl
Göreceli bir kavram herkes kendine göre
Cevap sahibi+1 yılÖyle bir şey yok. Yakışıklı isen kızların neredeyse hepsi seni ister. Değilsen de istemez. Çok basit bir denklem bu.
- +1 yıl
Yakışıklılığın ve güzelliğin göreceli bir kavram olabileceğinden bahsettim..
Cevap sahibi+1 yılGöreceli değil işte. Bir erkek var bir kız bile beğenmiyor. Bir erkek var gören kız hemen seviyor aşık oluyor.
- Cinsel Yaşam konusunda 530 cevap paylaştı.
+1 yılYürümek tabiri alt kültürden gelmiş bir zat ın kullandığı bir kelime olmaktan öteye geçemez.
00 Yorumla
+1 yılyürümek pek bana göre değil o yüzden bir şey yapmıyorum
00 Yorumla- Devamını Gör (323)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler