Önce şunu açmak gerek. Bir ilişkide deneyimsizlik demek ne demektir? Daha önce sevgililik ilişkisi olan bir insanın çok iyi ilişki yürüteceğinin garantisi var mıdır tabikide yoktur eğer olsaydı 500 kere onla bunla takılmazdı veya deneyimsiz bir adam bir ilişkiyi yürütemez denilemez.
Bir ilişkiyi yürütmek için olması gereken bazı vasıflar vardır eğer bu vasıflarla karşındaki insanı tamamlıyorsan zaten o ilişkiyi yürütürsün bunun deneyime 10 kere birisiyle sevgili olmasına ihtiyacı yoktur.
Cinsel mantıktada deneyimli olan iyidir gibi bir algı yanlıştır örneğin erken gelen bir adam 100 kerede ilişki yaşasa yine erken gelir bu tecrübe ona hiçbir fayda sağlamaz. Ama sağlıklı bir adam deneyimsizse dahi en fazla 2. veya 3. ilişkide olayı tamamen kavrar ki yıllarca yapandan bir farkı kalmaz.
Neyse kısacası insan deneyimli diye bakıpta aldanmamalı en güzeli karşındakine bütün olarak bakıp eksikleriyle kabul etmektir bana göre.
Kısa bir süre öncesine kadar hiç sevgilim olmadı diye üzülürdüm fakat bir süredir olmadığı için çok mutluyum. Hiçbir tecrübem olmaması evleneceğim biriyle gezmeden tozmaya, karşılıklı göz göze bakıp kahve içmeye kadar her şeyi ayrı bir zevkle yaşayacağımızı düşünmem çok ayrı bir heyecan oluşturuyor bende. İçim Huzurla doluyor ve ruhumu bir sükunet kaplıyor ve gelecek olan güzel günlerin hayalini kurup ruhunu boğan birbirinden zor mühendislik derslerine daha bir zevk ile çalışıyorum. Hülasa ilkim ve sonum olması şu 3 günlük dünyada en büyük 5 isteğim arasındadır. Evet İLKİM VE SONUM Olması. 😌
Deneyim ne abi ya bu şekilde nitelendirmek çok irite ediyor beni. Afedersin kaç kızla yattığına göre deneyim mi kazandılar? Ne yani bu ilişki olayları bir fantezi olarak mı görülüyor. Deneyimsiz insan duygusaldır , seçicidir , ruhunu kaptırdığı kişi ile romantik bir ilişki istiyordur. Deneyimsiz kişiler deneyimsiz kişilerle beraber bunu yaşarsa çok daha özel olabilir. Aksi taktirde biri deneyimli biri deneyimsiz karşı taraf neye uğradığını şaşırabilir , korkabilir , ne oluyor lan diyebilir. o yüzden herkes dengiyle olsun arkadaş. Deneyimsiz , deneyimli diye nitelendirmek yanlış insanları. S
@DontLoveAnyone sen bu yazdığımdan, yavşama anlamanı çıkardıysan. O senin zeka seviyen ile alakalı bir durum, üzgünüm ama sana yardımcı olamıycam maalesef, güle güle. :(
Aksine deneyimli olmasını istemem. Ama deneyimli diye de elimin tersiyle itmem. Gerçek sevgi çoğu şeyi çözüyor, göz ardı ediyor. Bunlara artık takılmamak lazım.
Gelmiş geçmiş ve gelecekteki bütün kadınlar bakir erkeklere düşmandır. Kadına doymuş erkeğin tadına doymaz mantığını benimsediklerinden zina düşkünü iffetsiz erkeklere köppek gibi hayran olurlar ama iffetli ve özel kızı bekleyen erkeklere acemi şöför, açılmamış paket gibi lakaplar takarlar. Havvadan son kadına kadar tüm dişi mahluklara sesleniyorum. Hepiniz çok aşağılıksınız.
Evet evet evet. Ben her zaman " ben ne halt yersem yiyeyim gelecekteki eşimin eline kız eli değmemiş olur inşallah " diyordum. Sonra karşıma birisi çıktı. Cidden eline kız eli değmemiş birisi. Ve ne kadar saçma bir şey dediğimi anladım. Çünkü sen bir ilişki hakkında çoğu şeyi bilirken o konuşmayı bile beceremiyor. Bundan sonra " ben nasıl biriysem karşıma da öyle birisi çıksın" diyorum. 🙃
Zinakar adamlara ne zamandan beri tecrübeli deniyor? Tecrübeli erkekler bacımdır esas. Daha önce ilişki yaşamış birini sahiplenmem. Benimseyemem. Tertemiz olmalı. Ruhu da bedeni de..
Neden böyle bir algı var onu anlamış değilim? Bu siteye göre deneyimsiz kadınlar da sevilmiyor gerçi unutmuşum uzun zamandır girmeyince. çok geniş bir toplum olmaya başladık
aslında hic bir kadını sevmedim deneyim sıfır acıkcası ancak biri de demiyor neden kimse cıkmadı mı cıkmadı bende aramadım kimseyi şöyle baktım da beni hak ededj bir kız yok diye düşünüyorum
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Her iki tarafta deneyimsiz olunca zevki başka oluyor.
Soruyu tecrübeli mi tecrübesiz mi diye sorsan anlarım. Ama sorma tarzına bakınca farkında olarak ya da olmayarak sanki her kadın tecrübeli istiyormuş gibi bir algı yaratmışsın.
Sorun burda sevgili dostum. Siz erkekler bunu bir sınıf ayrımı bir mertebe olarak görüyorsunuz. Olay aslında tecrübeli tecrübesiz aman sekste 60 level olsun değil. Sevdikten sonrası geliyor. Bide mal olmasın tabi
Yanlış düşünüyorsun inan ki. Sen benim 34 senelik ahımı alıyorsun ben sana ne derdim ki? Annam yok babam yok evim yok atım yok kadınım yok. Erkeğim ve ağladığım o gecelerin ahi. Siz kızlar her şeyinizi gösterin. Biz erkekler sabr ile bekleyelim. Haklisin bir şey diyemem. Ama Allaha dileğim şu ki: Ben ne yaparsam çocuklarındam bulum. Aynen ki bana da yapan kızlar çocuklarında evladinda bulsun. Ağladım her gecenin elbette bir bedeli var. Saygı duyarım abla bu dünya her şeyi ile siz kadınların olsun. Nasıl olsa size ölüm yok yaşlanma yok bize var ne varsa demi.
En İyi Cevaplar