Kızım ve üvey babası aşk yaşıyor olabilir mi?

Ben cok erken evlendim. kocam kizim 3 yasindayken trafik kazasinda ölmüstu. Herkes daha genc oldugumu ve tekrar evlenmemi söyledi ama ben sadece kizima guzel bir hayat sunmak icin calismaya karar verdim ve evlenmedim tekrar. Kizimi kotu etkiler diiye dusundum. Calistigim yerdeki bir is arkadasim bana tum kotu gunlerimde yardimci oldu, beni kolladi. Dul ve cocuklu bir kadin olarak onun hakkini ödeyemezdim. Kendisi arada bir benimle hayat kurabilcegini dillendirmis de olsa ben yine kizim etkilenmesin diye kabul etmedim. Oysaki o beni her halimle kabullenmisti. Kizim 15 yasina geldiginde fikrim degisti. O adam beni ikna etti ve kizimin artik yeterince buyudugunu, zaten birkac yil sonra üni ye gidecegini dusunerek evlendim. Hersey cok guzeldi. Simdi iki yil gecti kizim 17 yasinda ve ben bazi seylerden şüpheleniyorum. Bu arada esim benden 4 yaş kucuk. Yemekte birbirlerine bakip gulusmeleri ve sorunca bana bisey dememeleri. Surekli beraber basbasa gezmeye cikmalari, evdeki samimi halleri beni kuskulandiriyor. Aralarinin iyi olmasi tabiki beni cok memnun eder ama asiri bir hal almaya basladi. Gecen gun isten eve erken geldim izin alip. Esim ve kizim basbasa evdeydiler. Esimin evde oldugunu biliyordum biraz rahatsizdi ama kizim okulda olmasi gerekirdi. Ben mi abartiyorum yoksa boyle bisey olabilirmi? Bana akil verin?
Kızım ve üvey babası aşk yaşıyor olabilir mi?