Kızım babası yaşında bir erkekle aşk yaşıyor, bana bir yol gösterir misiniz?

21 yasinda kizim, yaklasik 50 yasinda bir adamla ask yasiyor. Defalarca konustum yeri geldi sert davrandim. Babasina soylemedim cunku olay istenmeyen yerlere gidebilir. Lutfen bana bir yol gosterin.

Güncellemeler
+1 yıl
Kizimla konustum duzgun duzgun, ama nafile ben onu seviyorum dedi. Ne yaparsaniz yapin ayrilmam dedi. Babana soylerim dedigimde, hic bekleme soyle, ben bu evden tamamen giderim dedi. Dun odasini karistirdim bir cok ic camasiri setleri ve fantezi ic camasirlari buldum. asil beni sok edende ikinci sey, odasinda dogum kontrol hapi buldum. Babasina soyluyecem benden cikti bu durum. Normalde babasi ile benimle oldugundan daha iyidir. Cok iyi anlasirlar. Babasida kizimi cok sever.
Güncellemeler
+1 yıl
Kizlar cok uzgunum cok. Durumu kocama soyledim. Kocam deliye dondu. Akrabalardan dort bes kisiyi yanina alip adami bulup darp etmisler ve o gerginlik esnasinda adami akrabalar biri silahla yaralamis. Durumu ogrenince kizim evden kacti, polise haber verdik ama kizim eve donmek istememis, resit oldugu icin poliste birsey yapmadi. Adam polise sikayetci olmamis. Adam neden polise sikayet etmedi? ya da korktumu ya da kan davasinami doktu? Kafam cok karisik.
Güncellemeler
+1 yıl
Kocam ve akrabalari adami dovmusler ve istemeden silahla yaralamislardi yukarida yazmistim. Arkadaslar korktugum basimiza geldi. Bu adami dovmeye giden akrabalardan birini, bugun cok ciddi sekilde dovduler, komalik durumu. Şu an hastanede. Doktorlar durumunun agir oldugunu soylediler. insallah biran once iyilesir. Polis falan gelmis. Ailesi sikayette bulundu. Kocama birsey soyledinmi dedim hayir soylemedim dedi. Uyanip konusmasini bekliyoruz. Kocamda tedirgin bunu yuzunden anliyorum.
Kızım babası yaşında bir erkekle aşk yaşıyor, bana bir yol gösterir misiniz?