Allah korusun :(
Ağlıyorum 🥺
Boşa n ozaman öyle Koca olmaz olsun insan Yuva kurmak ister insan bulamaz adam eşine dua eder çalış para alır eşim olsa baş tacı eder göz yaş için dünyayı veririm bayanlar çiçek yeri gelir ayakları yıkarım sevgi ve saygı önemli çalışır eşime bakarım mutlu olsun
Çocuğunun olmaması Allah'ın lütfu sana hayrı dokunmayan bir adamın çocuğuna verebileceği hiçbir şey olamaz. Kimse boşanmak için evlenmez fakat senin durumun çok ayrı boşanmak farz olmuş. Hem nankör hem tembel hem de namert bir adamla daha fazla zaman kaybetme ayaklarının üzerinde duran güçlü bir kadınsın ayrıl dımdızlak kalsın ortada senin için hayat yeniden ve sorunsuz devam eder onun da ömrü senin gibi birini arayıp da bulamamakla geçer.
Allah razı olsun ne de güzel yazmışsınız dua eder misiniz benim için o belaların geçersiz olması için :(
Amin cümlemizden Allah yardımcın olsun kuzum merak etme af edersin ama itin, cahilin, kendini bilmezin bedduası kabul olmaz hatta kendisine döner çünkü şu an sana zulmediyor hayatını kolaylaştıracağına yük/külfet oluyor Allah böylesinden razı olmaz. Sen de işini dualara bırakma sağlam bir avukat arkadaşım var dilersen anında ilgilenir konuyla donuna kadar da alır hakkını iyi düşün çünkü tek taraflı bir evlilik için yine tek başına mücadele ediyorsun kendini yıpratıyorsun bu da senin kendine yaptığın bir zulümdür..
Ya o kadar iyi anladınız ki beni o kadar iyi anladınız :( hep böyle beddua etti önce işinden oldu sonra bir sürü durduk yere borcu geldi ama akıllanmıyor evet bana zulmediyor ve üstelik de kendince hep haklı :(
Daha beter olsun onun bedduası havada kalır kendine döner bir baltaya da sap olamaz ama benim bedduam tutar iflah olamasın af edersin ama cahil insana ve başarısızlıklarının ceremesini kadınlarına ödeten zihinlerden hoşlanmıyorum hatta kendime hakim olamayacak derecede sinir oluyorum. Öylesi akıllanmaz akıllanmadığı gibi senin de akıl, ruh sağlığını bozar sana büyük kayıplar yaşatır adamakıllı ayrılmayı düşün inan başka çaren kalmayacak noktaya geleceksin bunu görebilmekte hiç zor değil..
Evet öyle haklısın ki yüzüne de diyorum bir saat bile çekilecek çilen yok diye ama hep kendisi haklı hep kendisi bulunmaz hint kumaşı :( biliyorum bu işin eni sonu ayrılık ama cesaretim yok işte aptalım boyun eğiyorum üstelik bu kadar zulme rağmen sanki unutamayacakmışım gibi geliyor onu :(
Seni bastırmış duygusal ve düşünsel olarak kendisinden daha iyi biri olmadığını kabul etmeni sağlamış görülen o ki başarmış da çünkü sen onunla aynı evde oldukça ve paylaşımlarınız arttıkça bu duyguyu daha fazla hissedeceksin. Her tartışmanızda seni ezecek hatta haklı olduğunu düşüneceksin af edersin ama senin gibi enayi bulamayacağını için sürekli üstünlük kurarak senin kendisine daha fazla muhtaç olduğunu hissetmek isteyecek bunu gördükçe de üstüne daha fazla gelecek senden beklentileri de artacak. Bundan daha kötüsü olamaz emin ol dışarıda seni mutlu edecek o kadar insan var ki.. Seni bir konuda da tebrik ediyorum evlilik olgusunun farkındasın ve bu kavram için büyük mücadeleler veriyorsun iyi niyetlisin gerçekten güzel şeyleri hak eden bir kadınsın ama fazla aptal/korkaksın..
Allah razı olsun ben çok teşekkür ederim
Eşeğin duası kabul olsaydı gökten pastırma yağardı. Yani haksız okuma bela bela değildir merak etme. Kaldiki bela okunması gerken o bence hem seni kullanıyor hemde bela okuyor... Sen çirkin bir kadinmisin onu merak ettim ama. Aslında çirkin kadın yoktur kendine bakmayan kadın vardır onu söyleyecektim
Hayır aksine herkesin beğendiği ve ona da yakıştırmadığı güzel bakımlı bir kadınım
O zaman neden kendini ezdiriyorsun yazım değil mi?
Aptalım işte maalesef ki aptal
Çocuk neden olmadı peki istemedinizmi
Sperm sayısı düşük olmuyor
Her yönden eksik bir arkadaş... Dolayısı ile eksikliklerini seni ezmeye çalışarak gidermeye çalışıyor. Hangi sehirdesiniz?
Tam olarak bu yüzden böyle davranıyor ya zaten :( ama kendisini bulunmaz hint kumaşı zannetmesi de cabası.. İzmir’deyiz
Çok güzel bir sehirdesniz. Özel kadınların ve özel insanların olduğu bir şehir. Izin verme daha fazla seni ezmesine konuş bu durumdan rahatsız olduğunu anlat.
Anlamıyor ki anlamaz diyorum ki git yarın boşanma davası aç bana madem bu kadar mutlu değilsin kurtulalım diyorum inşallah diyor ama işi ciddiye bindirmiyor
Peki sen tek başına ayakta duracak maddi olanaklara sahipmisin
Ailem yanına gidersem evet tek başıma hayır
Ailenle birlikte yaşayabilecekmişim ailen ne diyor bu suruma
Böyle koca olmaz olsun, böyle adamlık erkeklik olmaz.
madem çocuğunuz yok boşanın diyeceğim ama ona da izin vermez, çünkü sen çalışıp paranı ona veriyorsun baştan teslim olmuşsun, biraz güçlü olup karşı durmayı dene ezdirme kendini, ailen ile konuş kurtar kendini o zalimden.
Ama ona göre o hep haklı 😔
Çok konuşuyormuşum çok çenem varmış tamam bende haksız oluyorum bazen ama haksızlığımı kabul ediyorum mesela o hep kendince Haklı, bir sürü borcu var benden öncesinden bu kadar benzin alma dedim araba kapısını yüzüne çarptım diye yine bela okumaya başladı bana
Evet maalesef direksiyonu verdim ama çok korkuyorum okuduğu belalardan :( yatacağım birazdan teşekkür ederim iyi geceler diliyorum
Evet şüphesiz.. hep böyle belalar okudu sonra başına bu borç çıktı sonra işten çıkartıldı ama akıllanmıyor :(
Cevap
15Cevap
Boşanacaksın öyle kocayla ömür böyü mutlu olamazsın. boşan herkes sana söylüyordur ama neden boşanmadığın sana kalmış
Deli oluyorum böyle şeylere, hem çalış hem borcunu öde hemde bela okusun, aksine insan olsa başında gezdirmesi lazım seni, diyecek birşey bulamıyorum yaa
Evlenmeden önce iyice düşünecektin artık çok geç ayrıl gitsin madem çocuk da yokmuş ölmeden ayrılabiliyorsan ayrıl yani...
Hak ediyorsunuz , böyle pezevenklerle evlenip onlara kıymet veriyorsunuz sonrada ağzınıza siciyorlar boyle.
Hayat böyle
Kimi evleneceği kızı bulamaz
Kimi çocuklarının annesine bela okur
Boşandığınızda bela olmayacaksa boşan derim
Kaç yaşındasın ki 6 yıldır evlisin?
20 yaşında olsan , 6 senelik evlilik zor ya
Çocukta yok boşa gitsin
direkt boşan bacım değişmez o adam
Bela okuyor derken? Neler söylüyor mesela?
Onu bulur o beddualar dikkat etsin kendine...
Mesafe koy kocan bile olsa deme hakkı yok
Boşanma diye birşey var daha önce duydunmu?
Ayrıl gitsin.
Ayrıl
Ayrılmak zor değil
Boşan
Olmaz ki
boşansana
Hak etmiyor o seni
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?