Hayatıma giren ilk adam ve çok canım yanıyor
Ne yapmaliyim bilemiyorum lütfen akıl verin yardım edin
Bukadar hakarete ragmen hâlâ çok seviyorum

1. 27 yaş yaşlı değil. 2. zaten yaşla alakası yok 3 İnsan sevdiğine 4. 'helalim namusum dediği kıza bu denli hakaret edermi? ' Şimdi moda bu, alışmalıyız, ben de bilmiyordum ama diyorlar. 4. nasıl nişanlandınız resmi olarak mı? (Almanya-Türkiye için sordum, yoksa sanaldan mı? ) 5. Olay daha dün oldu. Elbette duygularınız gitmedi. Daha karışık hale geldi. Zaten sevgi gerçekleri görmeye engel oluyor, maalesef. Ara verirseniz acı da olsa olayları daha net değerlendirmenize yardımıcı olur. Allah sıkıntılarınızı yok etsin tez zamanda!
Ikinizin adına da sevindim zira çok büyük bir yanlisin eşiğinden dönmüşsünüz 😒 hayatına bak nice boşanan insan var kendi ayakları uzerinde duran ve yeni başlangıçlar yapan sadece bu ilişkiden ve yazismadan umarım alman gereken dersleri almışsındır.. herşeyin gönlünce olmasını dilerim 🙏😇
Allah senden razı olsun
Son cümlesinde diyen bir erkek adam, bu sözleri sarf etmez..
belli ki daha olgunlaşmamış ve bitirmen cok iyi yapmışsın...
bir evlilikde saygı kalmayan evliliğin anlamı kalmıyor bunu unutma...
yaşın kaç bilmiyorum ama geç mi kalmışım diye düşünme, ilaki bir yetişkin mutlaka bir yuva kuracaktır, önemli olan hayırlı bir eş olmasıdır.
Ben 27 o 29 yaşındaydi
Yazık o yaştaysa daha adam olmamış demek,
Bir adam sevdiği kadını sahip çıkar veya yürümüyorsa adam gibi dürüstçe konuşur seninle.
Ben erkek olarak karşıyım, bir erkek adam veya bayan olsun küfürlü konuşup karşındakini cirkin sözler konuşup en nefret ettiğim şeydir.
Boşver yaşın daha genç benim yaşımda 27..
Ama yok dürüst aradığım biri
Ve Almanya’dansın?
Yazık etme kendine ve sendede suç var, çok yüz vermişsin.
İnşallah bulursun
Cok sevdim cok
Bu arada bende Almanya’dan...
Buldumda ne oldu cok peşinden gittim istemese bile sevgimi sonuna kadar belli ettim ama ne yazık ki hakaretleri uğradım annesine ablasına söyleyip, yine savaştım bir kere olsun cirkin nede kötü söz sarfettim ama hafendi EGO’su tavan yapmış hakketmediğim sözleri yuttum... tabi bunları kendisi demiyor ama en sonunda kendisinden hakkımda güzel konuşmadığını duydum şu an benim gözümde puanı düşürdü...
Ama yeni hesaplardan acip gizli gizli bakıp duruyor veya paylaştığım sözleri yazdığım da arası iki gün ya da bir hafta sonrası karşılık veriri gibi sözler paylaşır... beni güya anlamadığımı zannediyor ama ben yemiyorum...
Hiç bir zaman dürüst yetişkin bir insan gibi konuşmamızı izin vermedi.
Yani kısacası onun yaptığı şeyleri kaydettim ama ailesine karşı yüzlerini yıkamadım.. sadece Allah’a bıraktım...
Hadi can im sende neler yasadin böyle
Anlayacan neden hakaretleri yuttuğum karşılık vermedim biliyor musun?
Sevdiğin için?
Evet sevdiğim icin saygımı bozmadım, tabiki takı bu zamana kadar bana laf yapmadan öncesi...
Eğer bozmuş olmasaydım sevgimin bir anlamı kalmamış olurdu benim icin.
Bende bu nedenle sustum o küfür etti agladim o kizdi sustum gitmek istedi pesinden kostum yalvardim
Takma kafana değmez böyle kişilerden, bu sadece sana ders olsun
Senin acin nezaman gecti
Benim açım geçmedi ki, neden dersen bastırdım aklıma geldiği zaman cildiriyorum sadece aklıma getirmemeyi çalışıyorum ve Allah’a bıraktım ki birgün benimle konuşmak isteyesi duygusu gelmesini diliyorum.
Yaptığını utanmasından
Gecmicek degilmi
Acı silinir ama iz silinmez taki hayatına biri girene kadar veya başka birseylerle meşgul sosyal diyalog kurdunda zaman zaman geçiyor ve unutuyor. İşte o zaman kendini neyi yanlış Doğru yaptığını daha iyi anlayabiliyor
Sana birsey sorcam o benim kiymetimi anlarmi en azindan pisman olurmu
Anlaması icin senden sonrası biriyle çıkıp sana dediği o. Kelimesini o kızda gördükten sonra anlayabilir.
Insallah bunu yasar
Bu dünyada ayrılmadan iyiliği kötülüğü ne yaptıysan karşılığını almadan gitmez.
Pisman olsun bana söylediklerine tek bunu istiyorum
Allah’a bırak iste
Tamam ben cikiyorum artik
Peki
Sence bende numaramı kapatcammi
Kapattırsan kendine iyilik yaparsın
Kapatinca sanki ondan cekinmis gibi olmammi
Hayır olmazsın, bir alakan kalmadığını belirtirsin
Şaka gibi vallahi ucuz atlatmışsın... Boş ver Biplersin gitsin... 27 yaş normal bir yaş insanlar 32-33 yaşında bile bu hayalleri kuruyor sakın hayata küsme elbetteki seni etkileyip özecektir ama piskolojik olarak şunu bile şimdi olması daha hayırlı oldu , evlendikten sonra çok daha büyük bir trajedi oalbilirdi... Hakkında hayırlı olsun...
Ağzına yüreğine sağlık
Cevap
41Cevap
bir arkadaşım var eski sevgilisi kanserdi sevgilisi kiz kanser diye terk etmiş nişanı atmıştı kiz sonra arkadaşımla sevgili oldu kanseri yenerken destek oldu ama kiz 2 yil önce arkafasima ihanet etti aldatti ve arkadaşım 2 yıldır kimseye guveni kalmadi adam gibi sevecek birini istiyor artık yani sizi tanıştırmayı isterim açıkçası
Daha yeni bitti birini istemem
Peki canim sen bilirsin
İnşallah iyi birini bulursun
Bakalim ariyoruz
Böyle bir dengesizi neden hâlâ seviyosun ya sevecek o kadar adam gibi adam varken
Kolay degilki hemen silemiyorum
Yeni birini taniman unutmana iyi gelecek emin ol
ınsan ayrılır ayrılırda boyle ayrılmaz be kardesım.. bu nasıl bı lısan:(( ısabet olmuş her ıste bı hayr var dedıklerı tam olarak bu.. sızın evlılıgınızden bı cacık olmazmıs..
Abi neden hala canim yaniyor o da üzülürmü? Benim yine gözlerim doldu
e kolay degıl onca hayal çöp oldu.. zamanla geceecektır..
Allah razi olsun abi cok Tesekkür ederim
Geç bile kalmışsınız ayrılmak için, saygı yok sevgi yok ful hakaret zaten evlenseniz de olmazdı, yok yakınken dönmüşsünüz El alem de ne derse desin siz mutsuzken sizi mutlu edecek olan el alem değil sonuçta
Çok doğru
Ya sana o*rospu diyen adam seni sevmiyordur tamam hakaret küfür olurda onu anlarım o*rsopu nedir ya Benimde 1 yıllık ilişkim oldu biz her gün kavga ederdik ağır kelimeler kullanırdık küfüler hakaretler adam bir güne bir gün bana o*rospu demedi bu seni sevmiyor kendini kandırma boşuna
Nekadar dogru söyledin o kelimeyi diyen beni sevemez
Senin iliskin nasildi neden bitti
Bizimde 1 sene sürdü 1 sene boyunca beni ağlattı küfüleri hakaretleri saçma sapan şeyleri bahane edip ayrılıyordu sürekli tekrar kendisi geri geliyordu peşimide bırakmadı her gün kavga ediyorduk çok kıskançtı evden dışarı çıkamıyordum kimseyle görüşmemi istemiyordu sosyal medya kullanmamı bile istemiyordu hapis hayatı gibiydi arkadaşlarım sinemaya yemeğe giderken beni çağırdıklarında rahatsızım gelemiycem diyodum sevgilim izin vermiyor kızlar siz gidin diyemiyodum toplum beni çok yadırgıyordu askerde psikolojisi bozuldu benimde psikolojimi bozdu hep alttan aldım bir anne çocuğuna nasıl yaklaşır hep öyleydim ona karşı defalarca affettim onu affetmediğim zamanda küfür beddua ediyordu içime ata ata hasta oldum sürekli bayılmalarım oldu titremelerim oldu ciddi bir rahatsızlık geçirdim 22 yaşındayım daha yolun başındayım ama o benim içimde ki kız çocuğunu öldürdü hayallerim vardı hedeflerim vardı deli dolu biriydim ben şimdi ölü gibiyim nasıl bitti diye sormuşsun son ayrıldığımızda o hayatına başkasını aldı ben numaramı değiştirdim sosyal medya kullanmıyorum farklı şehirlerdeyiz şimdi yeni bir sayfa açtım kendime 2 ay oldu ayrılalı yavaş yavaş toparlanıyorum kimseyi sevemiyorum hayatıma kimseyide almıyorum onada açık kapı bırakmadım beni mutlu eden şeylerle uğraşıyorum ilk başlarda bende çok zorlandım canım o kadar çok yandı ki sana bu acıyı tarif edemem ama zamanla geçecek bu sana anlattıklarımın özetiydi lütfen yaşadıklarından ders çıkar bir daha bu adama şans verme kendine yeni sayfa aç ben yaşadıkça tecrübe edindim doğruyu yanlışı öğrendim fazlasıylada olgunlaştırdı çektiğim sıkıntılar duygularınla hareket etme Benim gibi sende aşkın kurbanı olma
Sana yemin ederim ki oda ayni böyleydi beni kendi kardesimden kiskaniyordu seninkinin burcu neydi?
Cok cok gecmis olsun iyiki kurtulmussun insallah en kisa sürede tamamen toparlarsin
Kovaydı. Teşekkür ederim umarım sende kendine çeki düzen verirsin bununal evlenirsen mutlu olamazsın
Insallah bende kendimi toparlarim iki ayda sen sey basarmissin
Olmayacağını anladım kendi yoluma baktım oda aynısını yaptı geziyor tozuyor kızlarla gününü gün ediyor hemen sevgilide yaptı ben niye onun arkasından yas tutuyum
Helal olsun sana canım
Nişan atmak diye saçma birşey yok toplumda. Yani nişan atmış olman hiç bir şekilde kötü algılanamaz. Hatta evlenmiş boşanmış dahi olsan, helalinle evlenmişsindir boşanmışsındır. Sıkıntı yok. Hele ki nişanın hiç bir resmiyeti yok, seni bağlamaz.
27 yaşındasın neden tekrar evlenemiyesin ki? Benim kardeşim 31 yaşında ve bekar. Daha da karşıma sevdigim birisi çıkmazsa evlenmem ne olacak diyor. Sen hayatını mutlu bir şekilde yaşa. Etrafındaki mutsuz kalpsiz haysiyetsiz insanlara prim verme yeter.
Allah razi olsun beni cok mutlu ettin insallah kardesinde mutlu olur iyi biri cikar karsisina
Senden de Allah razı olsun. İnsallah senin de karşına çok iyi insanlar çıkar.
Amin insallah
böyle biriyle evlenmediğini için yat kalk dua et
artık onu affetme sakın
nişan atmak normaldir kafana takma
Abi canim aciyor
Karşılıklı hakaret etmişsiniz, çocuksu olmuş biraz ama senin için üzüldüm, sen daha çok seviyor gibi duruyorsun.
Wenn du mal wüsstest was ich alles für ihn getan habe ben ilk kez ettim artik dayanamadim kaldiramadim
Allah razi olsun cok cok sagol
Bunu bir kizdan duymak bana iyi geldi wenigstens hast du Verständnis sanada cok büyük gecmis olsun
Biraz zamana bırak bakalım hayat neler getirecek eğrilerini doğrularını düşün geleceği biraz düşün çünki gelecek kimse için net değil. Bide konuşarak birçok şey çözülür. Çözemiyorsan hiç uğraşma derim
Yok konusamam numarasi aktif degil
Hayatında yeni bir sayfa açmak, yeni bir başlangıç yapmak için harika bir fırsat sana.
Hemde sorunlardan kurtulmuş olarak. Mutlu ol bence.
Denicem
İkiniz de tuhafsiniz
Şu konuşmalara bak..
Piccc
Oruspuuu...
Havada uçuşmuş.
Sizin birbirimize saygınız kalmamış ki.
O artık sabrımı bitirdi daha fazla dayanamadım
başka birisini bulmuş gibi bu arada nişan atmak normal bir şey insanlar 2. evliliğini yapıyor üstünde durma
Bencede evet
Al adamı karşına ve de ki Yumurta hiç sperme koşar mı a. m. ın oğlu. kafası dank edecektir..
Bunu hayatta diyemem ama yinede sagol
Kankaaa jcjdjdkdkdd lafimi çalma
@Hamideenur Utanmasa telif hakkı isiticek a. g sjsjsjsjsjsjs
Attıysan attın nolmuş sanki. Nişanlanınca evleniceksin diye bir şart mı var dert ettiğine değmez
O da üzülüyormudur yani bir erkek ayrilinca üzülürmü
Bişey olmazı millet ne düşünürse düşünsün boşver hayırlısı olsun 😁
Teşekkür ederim
Tabiki öyle
Nişan attıgın kişiyle bu mesajlardaki aynı ise en dogrusunu yapmışsın.
Evet bu
Ben de nişan attım rahat ol bu adama degil ömür b... nu verme
Toplumu salla amacın evlilikse yeni insanlarla tanış
Sen nasıl sevmekten vazgeçtin
Sevmiyordum ve bana böyle küfür de etmiyordu bizimki farklıydı. Zamana bırak her sey bigün biter bitecek seninki de
Ya ben senin gibi güclü degilim
Bu salak ile evlenecek miydin?
Sana bacım diyen?
Bence şükür namazı kıl dul karı lafı yiyeceğine Nisan atmış bekar kız lafı ye ve yaşın da gayet normal
Sağol
Erkenden bozulması iyi olmuş, ikinizle olacak bir şey değilmiş bu
Dogru
Şimdi asıl soru şu, böyle bir şeyden sonra hala evlenmek istiyor musun? :)
Tâbi
Olabilir. Ondan sana asla koca olmazdı. Bundan sonrasına bakacaksın artık
Haklisin abi
nişan atmıssın , millett evlenip bosanıp tekrar evleniyorr , korkulacak bir durum yok , keyfine bak
Sagol
Sebepsiz bir şekilde bu adam, bu denli hakaret etmez. Ne olduğunu anlatırsan yardımcı oluruz.
Bu ilk degil
Her kavgada söylediği şeyler aptal mal canım
Oros. Diyisi iki oldu bununla
Sebepsiz veya sebepli o kelimeyi nasıl kullanır?
Geri
Zekali diycekdim canım değil
Toplum. hep bisey dusunur.
Sen toplumu birak. Maziye bakip dusun, evlensem mutlu olurmuydum, sorunlar cozulurmuydu diye
Canim yaniyor
Nişan aslında iki insanın birbirini tanıma dönemidir huyunu suyunu beğenmediysen ayrılabilisn normal ama en ufak tartısmadada nişan atılmaz çocuk oyuncağı değil çünkü ayrıca sen seviyomusun gerçekten böyle birini? konuşmaları okudum da o sevseydi açık kapı bırakırdı o ne laflar öyle bence sende engelle hiçbiryerden ulaşamasın kırıldığını belli et. bir kaç haftaya unutursun
Sizi bunca aşağılayan kişiyi sevmeniz hic normal degil
Buda doğru bir tespit
Mutsuz evlilikten iyidir
Gecmisi unutup ileri bak
Tesekkür ederim
Cidden yazilanlar gercekmi
Eger oyleyse gec kalinmis bir ayrilik
Bir yıldır böyle desem?
Cok zaman kaybetmissin yazik degilmi gecen 1 yila
Canım cok yanıyor
Buda gecer belkide daha kotu olacakti o yuzden takilma
Tesekkür ederimm
Konusmak istersen her zaman yazabilirsin.
Senin icin zor olacak bir sure canin yanacak herkes gibi
Ama gececek 🙂
Ben buna erkek diyemem. Şerefsizin önde gidenidir bu. Bir insan ayrılmak istiyorsa insan gibi nedenini söyler ayrılır. Kızlar böyle boktan insanları bulup nasıl nişanlanıyorsunuz. Herhalde gerçekten pi* erkeklerden hoşlanıyorsunuz.
Kanka daha gencsin insanlar 35 40 yasinda bile evleniyor dert etme;)
hiç birşey için geç degildir bunlara takılıp kendini hırpalama daha 28 yaındasın maşallah yani
27 yaşındayım
olsun tam güzel yaşlardasın bende 26 umutsuzlanma
Cok Tesekkür ederim
Rica ederim senin icin dunyanin sonu degil erken daha yasayacagin gunler var
hayır gecmı kaldım deme hıc herseye varmısın sakın ol
Teşekkür ederim
Hayir bence guvenini yetirme sen uzulme muhakak karsina biri cikar
Insallah
Olur bende seningibiyim
Nasil yani
Bende birini sevdim aynisini yapti onu soyledim
Onun bana yaptığını mi sana mi yapti
Evet
Geçmiş olsun
Teşekürler sanada boşver inan değmezmiş izulmemize
Evleneceği kadına değer vermeyen bunları yazan adamdan ayrıl tabi
valla bu adamla olmazmiş zaten yasin daha cok genc allah gonlunr gore versin kafana takmamaya calis ve el alrm ne der diye yasama birak herkesi bu senin hayatin
Seni bu denli üzen adamın ikileyip hayatından çıkması isabet olmuş. Hiç dert etme tasalanma nasıl gittiyse allah bir şekilde bin pişman eder nede olsa sopası yok nerden vuracağı belli olmaz...
Demek ki tahmin ettiğin kadar sevmiyormuş.
Tam isabet
Sana resmen hakaret etmiş saygısızca davranmış boşver düşünme bile hayat devam ediyor
Teşekkür ederim
Geç değil ama ileride tekrar evlenmek istersen nişan attığını söyle
Söylemesem olmaz mi
Ortaya çıkarsa kötü sonuçlar doğurabilir ki kolayca öğrenilecek birşey bu
Mesafeye ragmenmi? Yani sonucta tekrar türkiyeden biriyle olmamki
Tamam da çevre biliyor dimi nişanlandığını illa birileri tarafından kulağına gider
Tamam dogru
Birşey yaşadın mı
Hayir
Takip atar mısın
Gizlisin
Değilim
Böylesi laçka ve saygısız bir hale gelmiş olmanız hata zaten. Bunu yazışarak yapmanız bambaşka bir hata. Neresinden tutsanız zaten elinizde kalır bu ilişki. Bitirin gitsin
Seni fazla avucunda bilmiş ve seni değersiz olarak görmüş bu nasıl üslup siz ilkokul cocugumusun
27yaşında amaa konuşmalar liseli ergen konuşması. veletlerle nişanlanmayın kamu spotu.
Yolun başindan dönup iyi etmiş derim. Kimseye bisey ispat etmek zorunda degilsin. Sıkma canini
Bundan başka çıkar yolu yokmuş iyi yapmışsın
Teşekkür ederim
İlginç. Can sıkmaya gerek de yok..
Nesi ilginc mesela
Toplumun zerre umurunda değilsin bize ne senin ilişkilerinden ve ayrıca kırk yaşındaki kadın evleniyor sen 100 yaşında mısın
Bende yaşadım ama Nişan değildi o olmadan asla yapamam dediğim biriydi çok zor biliyorum bende hakarete rağmen çok sevdim aradan 1 sene geçti ve unuttum erkekler böyle çok garipler
İşin zor hem yaşın fazla hem nişan atmışsın işin zor bu saaten sonra
Şimdiden böyle olan evlenince seni çok uzer..
daha dur bakalım..
hiç canını sıkma..
Cok Tesekkür ederim
hala çok seviyorsun döner barışırsın.
Yok okadar da degil
valla ben güncelleme nin yalancısıyım.
son cümleni oku bence.
Inanki cok canim yaniyor
canın yanacak tabi ki.
ama o acı sana güç verecek.
güçlendikçe de ileriye adım atarken daha sağlam atacaksın.
daha beter olurum diye düşünme.
dibe vurmuşsan eğer gideceğin tek yön yukarısıdır !
Nekadar güzel motive ettin allah razı olsun okurken gözlerim doldu çok çok sağol
mutlu olmana sevindim. dilediğinde dm falan yazabilirsin çekinme.
ve mutlu ol.
Cok sagol
rica ederim
sen de...
sen en iyisini yapmışşın kısmetin başka yerde senin üzülme
bu travmayı hakkıyla atlat. sonra bakarsın önüne.
Tek korkum bu
korkma. bitirmişsin zaten.
Hala seviyorum
KAdın olarak duygularından kurtulman zor ama gerçeği de kabul etmelisin.
Peki nasil
bu senin kendi deneyimin. bununla başetmeyi kendin öğrenmelisin.
Cok yardim ci oldun
bol şans
Sevgilinden çok askerlik arkadaşı sandım.. Valla profile baktım ilk olarak kırmızı ya da mavi diye. 😂
Komik değil
Cok sevdim bir cok seyine sustum
Bende vardi ondada ilk basta vardi sonradan ondaki yok oldu
Tesekkür ederim
Malesef çok geç kalmışsın:(
Yapma ya
aynen 15 yaşında evlenmeli herkes saçmalık insan yaşa göre değil doğru insanı bulduğunda evlenmeli böyle üslubu olanlarla da hiç evlenmemeli
Doğru
hergunmu tartısıyordunuz normalz amanda nasıldı san akarsı?
bu paylaşımı buraya yazman çok saçma noldu yazınca ne değişti belliki sevgilin malın teki
Bu konuş maya rağmen bir şans var mı amacim bu
Bende nişan attım.. Olur böyle şeyler
Doğrusunu yapmışsın
Tesekkür ederim
Rica ederim
Saçmalamis
Saygı bitmiş. Olmazmış o iş.
Normal
Vay yavrum be... İfşa dediğin böyle olur :)
normal birşey
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar