Erkekler sorum sizee
Seven bir erkek kavgadan sonra kac gun aramadan durabilir
Seven bir erkek kavgadan sonra kac gun aramadan durabilir
ben sevgilimle kavgalıyım..2 haftadır ayrıyız..bır haftadır gorusmuyoruz..ne o aradı ne ben..ama onu sevıyorum..iki kişi arasında gecen olayı kımse bılemez..eğer basıt bı tartısmaysa en fazla 2 gundur..ama cıddı bır olaysa helede sevgı zarar gorduyse..hiç aramayadabılır 2 taraf..alısmıstır cunku aramamaya..ama aranmamak asla sevmedığı anlamına gelmez.aranmakta sevıldığı anlamına gelmedığı gıbı..haklı olduğunuzu bılıyorsanız susun bekleyın..yok haksızsanız özürünüzü dileyin gerekırse bı daha dıleyın..ondan sonra susun bekleyın..olmuyorsa da olmuyordur zorlamayın..insn herseye alısıyor...
naptınız noldu sonu
Peki ya arayıp mesaj atmıyor ama instagramdan fotoğraflarını beğenip, instagramdan ve watsaptan hikayelerini görüyorsa?
erkek eğer sana ilgi gösteren biriyse arar bekle ama ilgi göstermeyen biriyse ki ben hep ilişkilerimde öyle yaparım ilgi gösterince havaya girdikleri için ilgi göstermem eğer benim gibiyse sittin sene aramaz :D
20 gündür kavgaliyiz sevgilimle aşkımdan ölsem bile aramam
Cevap
20Cevap
2 hafta oldu tam bugun ve ben hala canım gibi arasin diue bekliyorum. Whatsapp durumlarima bakiyor ablalarimin tlf cevap veriyor ama kesinlikle benimle iletisim kurmuyor. Ne yapmaya calisiyosa artik is istek gecti bu saatten sonra gelmese daha hayirli olur. Bugun hem ablalarimdan hem annemden hemde kendimden engelledim. Rabbime birakiyorum. Kavgasiz sessizce bir kiskanclik yuzunden galiba okadar bilmiyorum acmadi tlf mesajlarimada cevap vermedi. Allah kahri perisan etsin onu.
noldu
seviyorsa ve link
şahsen hiç bekleme kavga etsemde onu yanlız bırakmam sımsıkı sarılırım özür dilerim...suç suz olsam bile işte buda ...gerisini anlaya yorum yazsın..
Adamına göre , konusuna göre değişir . çok seviyosa ipler senin elindeyse en fazla 1 gün bekler . yok diğer türlüyse sinirinin geçmesini bekler..
ben max 1/24 gün aramadan durabilirim, kavgadan sonra. Dayanamam ki
3 gün geçipde hala aramazsa seni sevmiyor demektir, ama bu 3 günde hiç bir şekilde irtibat olmayacak, 3. gün seni arayacak
kavganın boyutuna ve sevginin şiddetine göre değişir.
kavga, sevgiyi sarsmıssa hiç aramayabilir de
Eğer seviyorsa aramak için içi içini yese bile gururuna yediremeyip arayamaya bilir. Bazıları ise sırf onu düşündüğü için hemen arayabilir. Ve bu belki saat sürebilir, belki gün, belki de hafta.
kavganın şiddetine göre değimekle birlikte 2 gün 8 saat 45 dakka 21 saniye 49 salise sonra arar :ı
kavga sebebi?
aldatma
hakaret
kıskanclık
vs vs
Kiskanclik
İliskimiz 4 yillik ama acikcasi ilk defa Boyle oldu cocukca bulucagini pek sanmiyorum
Diyosun ins oyle degildir :(
Seviyorsam enfazla 5 dkika sora konuşmaya çalışırım
gün mü :D yarım saat belki
8 aydan beri aramıyorum :))
Sevdigini mi iddia ediosun peki
yoo son ayrılk kavgasydı :)) önceleri en fazla 2 gün sürerdi... geri dönmemek için söz verdim sözümü tutuyorum...
hiç duramaz.hemen arama istegi duyar
erkeğine göre değişir..
Peki bu surec icinde sevip sevmedigini ne belirler boyle sevdigini belirliycek bi nokta varmidir kavga sureci icinde
en fazla 15 dk oda sakınlesme surem :)
1 bilemedin 2, çok seviyorsa.
Diğer kızdan sıkılana kadar aramaz
Ölene kadar durabilir.
1 hafta durdu.
1 hafta en fazla.
üc bucuk
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar