Oysa ne çok hayallerim vardı seninle... Bir bir ellerimde soldu hayal çiçeklerim... Şimdi kulağımda bir ses dilimde hüzünlü bir şarkısın sadece... Aslında Eylül yağmurunda ıslanabilseydik keşke seninle... Dedim ya ne çok hayalim vardı öldü seninle... Hayatta keşkeleriniz oldu mu? Sevdiğiniz için keşkeler yaşadınız mı? #masalıneylülhayalleri #eylül #Masal #aşk
Hayatta keşkeleriniz oldu mu? Sevdiğiniz için keşkeler yaşadınız mı?
Eylül yağmurlarında benim için çorabına kadar ıslanan beni gerçekten seven aslında benimde sevgimi kazanmış ama hayatın gerçekleri yüzünden kendisi ile yürütemedigim bir vatandaş vardi.. Hayat ona en güzelini versin inşallah.. sadece anılar da kaldı... ve şimdi sen hatırlattin bunu bana. niye?
Keşke gözümden milyonlarca yaş düşseydi de, o düşmeseydi. Keşke o ben olsaydı da onu. sevmenin ne kadar zor olduğunu anlasaydı. Keşke ben o olsaydım da bu kadar sevilmenin tadını çıkarsaydım.
Hayatta ne zaman keşke desem ardı bir taş parçası yutmak gibi geldi. Bu sebeple olan biten herşeyi iyiki oldu diye yaşamaya başladım. Sayılı günler ve isteyerek istemeyerek yapılan şeyler. Hepsi biraz daha bizi biz yapıyor.
Bunu söyledigimde genelde insanlar garipsiyorlar.. Yasayacagimi düsündügüm seyler icin , yasama konusunda hic bir keskem olmadi yasadim gitti.. Sevdigim insanlar icin elimden ne geliyorsa yaptim ama olmuyorsa da serbest biraktim zira vicdanen hep rahattim.. :/ Hic keskem olmadi bu yasima kadar.. :/
Hayır. Hepsini birer tecrübe olarak rafa kaldırdım. Düşmeden koşmak öğrenilmez. Düşe kalka, hatalar yaparak bugün olduğumuz insanlar olduk. Kendimi hatalarımla seviyorum diyebilmek, kendi geçmişinle barışabilmek geleceğiniz için çok önemli.
yok be :) ben zaten en iyisini eski sevgilime yaptım ben keşke dediğim şey şu oldu eski sevgilimden ayrılacağımı bilseydim yıldızı demeti şengülü gözdeyi burcuyu rahatlıkla kullanırdım :D kullanmadım dürüst oldum oradan bir keşkem var :D
Keşkelerim olmuştur ama şikayet etmiyorum. O keşkelerin bana yaşattığı kırıklıklar bugün beni bu hale getirdi. Bunları yaşamamış olsaydım daha kötü bir durumda olabilirdim. Şuanki halimi seviyorum.
Oldu. Keşke ona böyle davranmasaydım o zaman ayrılmazdık dedim. Ama yeni gelene de öyle davrandım. Demek ki sorun bende değil onlarda keşkelere hayiir 😀
Oldu. Olmaz olur mu? Sevdiğim için yaşadığım keşkem "keşke onun için bu kadar fedakarlık yapmasaydım" "Keşke eğitim hayatıma devam etseydim" Ama yinede mutluyum