Her insan begenilmek ve yanindaki kisiyle de gurur duymak ister. Kadinda yaninda yakışıklı kaslı birini ister. Erkekte fizigi guzel bir kadin ister. Kadinin dogasi geregi bir estetiği var. Erkek ise bunu spor yaparak daha estetik hale getirebilir. Onun disinda bilinçaltında kaslı erkek kadında o genis omuzlarla, kasli kollarla korunma içgüdüsünü tetikler. Spor yapan ve saglikli beslenen bir erkek üreme konusunda da güçlüdür. Yatakta da tıkanmaz hemen. Kondisyonludur. Bu da partnerini memnun eder. Kadınların kaslı erkek demesini sadece görsel olarak alamayız. Alttan alttan bu istegi tetikleyen durumlar var. Yukarda da birkaç örnek verdim. Yine de herkesin kendi tercihi. Kadinlar kaslı ya da kaslı demesek bile spor yapan, beslenmesine dikkat eden, kendine bakan erkegi bosuna istemiyorlar. Ic güdüsel faktörler etkili.
Ben gorus paylasmadim cunku siklar cok salakca bir erkek ideal kiloda olmali kasli olmasi sart degil gobegi tabi olabilir ama saglik acisindan ideal olan az gobekli. Erkek erkektir makbul olani insan olandir iyi kalplisidir sefkatlisidir zekisidir. Aptal aptal sorular sormayin.
bence kaslı asırı iyi vucut kadınları irite eder. kadın güzellikte fizikte erkeği dövmeyi sever. ki o alan kadınların alanı. yani kendisi afetul derya olucak. ortamı guzellestırcek. erkek ise bu güzelliği kapmıs olucak. şimdi erkekte asagı kalır yanı kalmassa ne bilim psikolojik olarak kadın mutlu olmaz. erkeğin güzel olmasına gerek yok zaten. bu benim tespitim bilmiyorum dogruluk payı kactır
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
57
Cevap
42
Cevap
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Erkekler: abi kız dediğin fit olacak kendine bakacak götü göbeği salmayacak o ne öyle şişman kadınlar yaşamasın sokağa bile çıkmasın pls. ss
Yine erkekler: abi dış görünüşe neden bu kadar önem veriyorsunuz zayıfmış şişmanmış ne fark eder adam gibi adam olsun yeter günümüz kızları hep böyle işte ya tipe ya paraya bakıyor karakterli kız bulmak zor brom. ss
İşte bu kadar ikiyüzlüsünüz
3
4 Yorumla
Cevap sahibi
+1 yıl
Kişisel olarak fit olsun isterim ne kaslı ne şişman böyle kıvamında normal kilolara olsun
Erkeklerin yanında bizimkisi devede kulak lütfen böyle kendilerini kandırıyorlar güzel olsun seksi olsun zeki olsun peki öyle bir kadın neden senin olsun derler sürekli Rus kızları Rus kızları diyorlar maymundan hallice tiplerine bakmadan sonra da dış görünüş önemli değil yav he he
İnsan arzuladıktan sonra begendikten sonra pek önemi yok ama insan psikolojisi olarak kadınlar erkekleri göbekli olursa başka kadınların bakmayacağını düşündüğünden araştırma o yönde çıkmıştır. Bu erkeğin kadını kapatması psikolojisi ile aynı bir durum yani.
Ben kaslı olmaya karar verdim ve spora ağırlık verip beslenmemi doğru yapıp hedefe yürüyecem. Göbekli erkektim eskiden soldaki adam gibiydim şimdi erittim çoğunu ve arada dağlar kadar fark var ayakkabımı bağlamak kolaylaştı hareket edebiliyorum
Bunu tartışmaya gerek yok zaten bilimsel açıdan kaslı erkek sportiftir vücudunda kan hareketleri daha iyidir. Güçlüdür. Cinsellik açısından daha iyidir. Yani eee tabi karşısına da kendisi gibi kız ister : )
Buradan yaradana şükürlerimi tekrardan dile getirmek istiyorum genlerimden ötürü. Yiyip yiyip kilo almamak ne kadar güzel bir şey. Spor yapmadan iki mekikle bile karın kaslarım çıkıyor :D Allahım teşekkürler
Göbekli diyenlerin kendine saygısı, vücuduna güveni yoktur. Hak edemem diye düşünüyorlardır. Hiçbir spor yapıp sağlıklı olmak için çabalayan kadından “göbekli” cevabını alamazsınız.
O'zaman bir instagram paylaşma zamanımız gelmiş buralara:DD Yani çocuklar ilahi siz spor sağlık comp'unda her zaman fit ve kas kütlesi elde etmiş insan bir uzay zamanı kadar ileridedir.
Türk kadınları göbekli erkeğe alışmış değersiz hissetmeye de ondan göbekli derler, oysa erkek dediğin ben kadına değer veriyorum diyosa kas yapacak kendine bakacak fit olucak temiz olacak ama bizim kadınlarımız kıllı göbekli erkeğe alışmış hakettikleri bu aslında
En İyi Cevaplar