Ben ona en basından beri çok aşıktım ama onun bu ilişkide hiç gönlü yoktu. Ben de annesiyle falan tanıştım, annesi onu ikna etti bizi evlendirdi. O benle yatmıyor, birlikte de olmadı, hiç sevmiyor beni. “Başa gelen çekilir artık” diyor. Uzun boylu, çok yakışıklı biri, bir de çok iyi niyetli... Filozof gibi adam. Beni sevmiyor musun dediğimde hayır dedi. Hiç benle konuşmuyor. İki yabancı gibiyiz evde... Ne yapmalıyım kendimi sevdirmek için? Lütfen yardım...
Cevabın nedir?
+1 yılBu kadınları anlamıyorum gitti. Yahu neden hep yakışıklı olmasına baktığınız gibi sizi sevip sevmediğinede bakmıyorsunuz. Yaptığınız iş akıl işi değil. Yaptığınız iş zemininin taşıyamayacağını kesin olarak bildiğiniz yere bina dikmek gibi birşey. Allah aşkına şu yakışıklılık furyasını bırakın ve olaylara biraz rasyonel yaklaşın. Duygusuz olun demiyorum sadece kalbiniz aklınızın önüne geçmesin diyorum. Aşk insanı kör ediyor ve akıllı mantıklı düşünemiyor insan. Allah yardımcınız olsun. Dipnot: yaptığım yorumdan kızların beni yakışıklı olmadığım için beğenmediği fikri çıkarılmasın. Hiç sevgilim olmamasının sebebi evlendiğimde daha önceden hiçbir kadına aidiyet hissetmeden sadece eşime ait olmak istememdir. Malumunuz peygamberimiz siz ne iseniz eşinizde o’dur. Buyurdular bu minvalde benim tabiri caiz ise 0 kilometre olmam lazım yalnıza onun olabilmek için. Vesselam.
210 Yorumla- +1 yıl
Yorumunu okudum bbu kafaayı değiştir neden dersen şimdiki kızlar 0 kilmetre değil ve senin gibi adamları istemiyorlar inan ben seniin gibiydim ve kaybetim günü gelince beni anlıycaksın ama çok geç olacak inan
- +1 yıl
Öyle onlarca kızla hiçbir ciddiyet olmadan ayrılacağımı bile bile gönül eğlendirmek veya tecrübe etmek için flört edeceğime adam gibi temiz kalıp yalnız kalırım. Ben böyle düşünüyorum. Yeni kızların tecrübeli erkek istiyor olmalarını anlıyor fakat ben tabiri caiz ise ortalık malı gibi gelen geçenle ilişki yaşamış biri olmayı asla istemiyorum. Adam gibi bir tane oluyorsa olsun olmuyorsa da işimize bakar yolumuza devam ederiz. Rabbim elbet bizi layık olduğumuz birine rast getirir. Görelim mevlam neyler, neylerse güzel eyler. Allah var gam yok. Allah var sıkıntı yok. Zinanın, fuhşun ve samimiyetsiz bir şekilde sadece ergen ergen hormonların etkisinde yapılan kız erkek arkadaşlıklarının olduğu ve bunların oluk oluk aktığı şu zamanda yalnızlığımla gurur duyuyorum. 😌
- +1 yıl
Bilmem bence yakışıklılık önemli yani en azından göze hoş gelmesi lazım. Tabi soruyu yazan ablanın dış görünüşe vurgu yapması gereksiz olmuş
- +1 yıl
@oldurdunbenisezar ben önemsiz demiyorum hatta o en önemli kriterlerden biri fakat her şey ona indirgeniyor ve boşanmada sosyolojik bakımdan kadınlar daha çok zarara uğradığı için cinsiyeti erkek olan yaratıklar onu çok iyi kullanıp kadınların hayatını mahvediyor. Tabi bir musibet 40 nasihatten iyidir derler başa gelmeden kimse bilmiyor. Okuya okuya bir hal oldum böyle şeyleri.
- +1 yıl
Ya sen şu yoldan çıkmış adamın lafına bakma. Doğru yoldasın emin ol. Sakın onun dediği gibi inşallah sonradan yoldan çıkmazsın. Herkes karşısındakini kendi gibi bilirmiş... O da seni kendine benzemeye çalışiyor anlaşılan... 🙄
- +1 yıl
Kalpleri elinde bulunduran allah kalbimi her daim böyle sabit kılsın inşallah. İnşallah onlara benzemeyeceğim. Ve beni kendimden başkası asla değiştiremeyecek. 50 tane kızla çıkacak sonra evlendiğinde mutluluk bekleyecek ah ah nerde kafaları acaba.
- +1 yıl
Keşke bilselerdi... Sen anladın nasıl olsa... Takip kabul etmiyorum kolay kolay kusura bakma...
- +1 yıl
😅 eyvallah
- +1 yıl
Bak kardeş bende senin gibi düşünüyordum gördümkü devir değişmiş insanlar değişmiş her şeyi yapar ederim yanıma kar kalır diyor kızlar
- +1 yıl
Kötü örnek benim için emsal teşkil etmiyor. Ne demek istediğini çok iyi anlıyorum. Herkes bir diğerinin çok afedersin tadına bakmaya çalışıyor. Ben ne başkasının tadına bakarım ne de kendi tadıma baktırtırım evlenene kadar. Ben bunu evleneceğim kişiye saygısızlık olarak görüyorum. Çünkü ilahi adalet gereği benim gibi biri beni bulacak ben buna inanıyorum bundan gayrısını allah bilir. Ben iyi bildiğimle yolumu yürümeye devam ederim. Dediğim gibi kötü örnek benim için emsal teşkil etmiyor. Vesselam.
En İyi Cevaplar
Önce seni sevmeyen biriyle neden evlendin?
Şimdi ikinizede yazık
Kendini nasıl sevdirebilirsin
Erkeklerin aklı mideden geçermiş
Onun sevdiği yemeklelrden yaparsın
Sonra onu komik sözlerle güldürmeye bak
Bunun için kitap okumalısın
Tiyatro seyretmelisin
YouTube da bundan Çok var
zeki metin mesela
Kocana karşı şık giyinmelisin
Ve hiç bir zaman onu eleştirmemelisin
Her ne olursa olsun hep onun yanında ve destekticisi olmalısın
Tabi bundada aşırıya kaçmamak gerekir
Mutluluklar diliyorum00 Yorumla
+1 yılYani annesini çok sevdiği için annesini kırmayıp sizinle evlenmiş olabilir.
Geceleri ilişkiye girmiyorsanız kocanız ya sizi aldatıyordur ya da eşcinseldir. (Sevmeyerek evlenmesi eşcinsel olma ihtimalini artırıyor.)
Sizi alt seviye olarak görüyordur değersiz buluyordur veya itici geliyorsunuzdur. Sırf karı koca oldunuz diye sizi sevicek değil ya.
Onu çok sevmeniz onu bıktıyordur.
NEDENİ BU SAYDIKLARIMDAN BİRİ OLSUN OLMASIN HİÇ FARK ETMEZ BOŞANIN GİTSİN BÖYLE ÖMÜR MÜ GEÇER AMAAAANNN10 Yorumla
+1 yılHata sende. Seni sevmediğini bile bile nasıl evlendin onunla? Sevgi dediğimiz şey karşılıklı olduğu takdirde çok şey anlam ifade eder. Tek taraflı aşk, aşk değildir. Annesinin onu ikna etmesiyle olacak iş değildi o zaten. "Başa gelen çekilir artık" sözü öyle yaralayıcı bir söz ki. Ben olsam kaldıramazdım...
10 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
67
Cevap
89Cevap
+1 yılO iyi niyetinden seninle evlendi ama burada ben senin iyi niyetinden suphe ettim. Adam sirf annesini kirmamak icin evlenmis seninle belki isler degisir diye. Degistigi yok pisman olmus. Sen nasil seni istemeyen biriyle evlenirsin ki? Bence bir insanda en basta gurur olur. Zaten burdan belli seni neden istemedigi. Bence ayrilma ama yakinmada. Onu senin isteginle evlendigin gibi, uzerine dus deger ver. O adaminda beklentisi oymus buyuk ihtimalle.
10 Yorumla
+1 yılOo seni sevmeyeni bal olsa da unut
Seni seven zehir olsa da yut... Hz. Mevlana
Eger elinden geleni yaptiysan ve ona Rahmen karsilik gormuyorsan bosa Kurek cekiykrsun bnce ne kendine zehir et hayati nede ona
Mutlaka seni seven seninde onu sevdigini bir iliskin olacaktir kendini kucuk dusurme mutlu
Ol kendini yipratma degmez bu benim gorusum tabiki Hayat ise senin
Sevgiler11 Yorumla
+1 yılOnu sevdiğini hissettirme üzerinden ilgini çek kendine bak giyimine kuşamuna daha bir güzel giyin böyle girdiğiniz kalabalık ortamlarda herkes sana iltifat ederken onunda bakmaması imkansız daha da olmuyorsa zorlama derim. Özellikle çocuk olmadan bir karar verin derim.
02 Yorumla- +1 yıl
Yorum yapanlara baktım da ben de az çok bu tarz bir hikaye duydum. Ama adam hiç sevmiyor zorla evlendirmişler nolur evlendirmeyin demiş.
Malesef 2 çocukları falan var adam karısını başka kadınlarla aldatıyor kadın da bütün aile de bir biliyor. Herkes kabullenmiş
+1 yılZor. Benim de en büyük korkum bu. Malesef pek tipsizim ve beğendiğim kadınları kendime asla cekemiyorum. Aile zoru ile evlendirilirsem yemin ettim o kadına elimi bile sürmeyecegim (hem cinsel olarak hem de elinden tutmak olarak) ve nafaka almamasi için evlilik sözleşmesi bile imzalatirim (kanunen böyle bir şey varsa). Ailemden kurtulursam ilk firsatta da bosarim. Eşiniz ne kadar sevmiyor sizi bilmiyorum fakat kafa yapısı bana yakınsa durum böyle.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 17,1b cevap paylaştı. Sana kimse buz dolabına girersen donarsın ve zatüre olur ölürsün diye.. Sevgisiz bir adamın saygısı da yoktur... SEvmek iyide sevilmeden sevmek ve ait olmak çok büyük yanlış.. Bu saatten sonra hiç bir şey yapamazsın.. Tek çıkar yol boşanma.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 706 cevap paylaştı.
+1 yılAnnesi senle evlensin diye ikna etti he. İnanılmaz gerçekten.. Azmi dolayısıyla annesiyle evlenseydin keşke. En azından seni isteyen biriyle evlenmiş olurdun.
21 Yorumla
+1 yılbu bir şaka mı yani ciddi misin sen aw seni sevmeyen biriyle öyle böyle evlenmişsin şimdi de beni sevmiyor sevmesini istiyorum diyosun zorla güzellik mi olur güzelim evlenince sever belki düşüncesine mi kapıldın
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10b cevap paylaştı.
+1 yılOooo super bir vaka derin derin incelenmeli bir defa tarif ettiğim kişi yani esin merak uyandırıcı aslında uzun uzun dinlemeli uzun uzun anlatmalı süreç takibi yapmalı falan super bir ornek olur sizden ve tahminim olumlu olur
00 Yorumla Bizde olaylar senin olayına benzer. Anlayacağın zor onu sıkarak kendini sevdiremezsin aksine daha çok uzaklaşır senden oluruna bırak derim. Adamın isteğiyle olmayan bir evlilik olmuş anladığım kadarıyla benim gibi
00 Yorumla
+1 yılseni istemeyen birine asla kendini sevdiremezsin sen başta zaten adımını yanlış basamaga atıp düşmüşsün bir daha kalkmaya çalışma o kişi seni istemiyor ve elinden de tutmayacak boşa kürek çekme
10 YorumlaTroll soru olduğunu düşünsem de böyle annelerin var olduğunu biliyorum. Annesi dayımı da böyle zorla evlendirdi ve şimdi de arkadaşımın annesi onu zorla istemediği bir kadınla evlendiriyor.
00 Yorumla
+1 yılevlenirken öyle üstün körü tanımamak gerekir ne kadar tanışma süresi oldu bilmiyorum ve neden böyle sorular en iyi soru seçiliyor anlamıs değğilim asdsasa
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılSende yabancı ol değiş bakın yap makyaj bilmem ne ilgilenmiyormuş gibi davran yemek felan yap ama hayatında başka biri varmış gibi davran gül eğlen ama olmasın hayatında biri kdkdk
00 Yorumla
+1 yılcanım o annesini kiramamis ısrarını kabul etmis peki sen goz gore gore sevmeyen birini neden aldin onun bir yolu yokki biz karsilikli severken ilgisizliginden yakiniyoruz sen boyle birinden bisey bekliyemezsin ki
10 YorumlaAnneside oğlunun sevmediği biriyle evlenmesi için öncü oldu ne kadar tatlis bir kaynanaymis😂
27 Yorumla- +1 yıl
BENde inanıp böyle bir soruya yorum yaptım 🤣
- +1 yıl
😀😀
- +1 yıl
Evet trol ama bazan sadece yorum yapmak istersin =))
- +1 yıl
- +1 yıl
Hmm ilginç o zaman
+1 yıliki kör ;
Birisi- ondan başkasını gözü görmeyen sen;.
Diğeri de herkesi görüp, bir seni göremeyen eşin. Kolay gelsin ikinize de )11 Yorumla- +1 yıl
Iyi söylediniz.🤣
Bunu bilerek neden böyle bir evlilik yaptın hem kendine hem karşında ki insana yazık senin için de çok zor Allah yardım etsin
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,1b cevap paylaştı.
+1 yıl00 Yorumla belli ki annesinin zorlamasıyla evlenmiş ilgisi çek yanındayken mini etek giy ver kocana viyagra kıvrandır dur evde peşinde ;)
00 YorumlaFilozof gibi adam ve benle yatmıyor çelişkisinden sonra troll olduğuna kalıbımı basacağım soru başlığı.
00 YorumlaHic inandirici gelmedi, cok yakisikli, filozof gibi akilli adam sevmiyorsa, yatmaayacaksa neden senle evlensin?
Senaryo olmamis, yeniden yaz.00 Yorumla
+1 yılŞayet doğruysa, "elinle etmişsin, boyunla çekeceksin"..
Adamın hayatına tecavüz etmişsin sen... Ben de olsam sevmem, dokunmam..00 YorumlaBuna benziyorsun
https://eksiup.com/p/rq179740pygn00 Yorumla
+1 yılSırf sen seviyorsun diye bu kadar düşmeye değer mi bilemedim
10 YorumlaBir insan kendini neden bu kadar düşürür anlamıyorum. Sanırım hiç bir zaman da anlayamayacağım.
10 Yorumla
+1 yılBence arkadaş olmaya çalış eşinle tabiki bu anlatdin gercekse
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Seni sevmeyen biriyle evlenmekte hata yapmışsın belki adam baskasina aşık
10 YorumlaSen Kararını vermişsin Sadece Cesaretin yok Ve yakışıklı diye böylesini nerden bulucam diyorsun... 🤨😒 KARARINI kendin ver...
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 671 cevap paylaştı.
+1 yılSeni sevmeyeni sevmek çok ağır bir yük değil mi senin için
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKızım niye evlendin o zaman kendin için karşıdaki kişiyi yakmışsın kusura bakma. Onu mutsuz etmeye hakkın yoktu
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 942 cevap paylaştı.
+1 yılvallla canim bastan biliyormussun yaniii bu saatten sonra ne yapsan bossd
10 Yorumla
+1 yılSeneryo güzelmiş ama hicbir erkek zorla evlenemez. ;) hadi bakalım
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 11b cevap paylaştı.
+1 yılYa bir kere de düşmeyin şu trollere. Millet yağmış yuh... Çok güldün mü bari düşenlere... 🙄😉
00 Yorumla
+1 yılNasıl evlilik oldu. Kafam karıştı. Sevmediği biriyle neden evlendi
00 Yorumla
+1 yılsevmeyen adama kendini yamamak mı valla bravo canım mutsuz ölecen
00 YorumlaKalbi boş değilse? Neden evledi seninle önce onu bul
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 306 cevap paylaştı.
+1 yılKadınları güzel gösteren iki şey vardır birisi karakterleri diğeri giyimleri
00 Yorumla
+1 yılOnun İlgi Alanlarına Yönelmelisin, Ki İyi Niyetli Diyorsun, Sana Neden Onu Göstermiyor.
00 Yorumla
+1 yılAllah yardimcin olsun. Çok dua et Allah kalbini sana isindirsin
00 Yorumla
+1 yılYazık adama sevmediği bir kadınla yaşamak zorunda kalmış senin sevilmediğini bile bile adamin yanında ne işin var
10 YorumlaSadece sizin ve annesinin egosu tatmin olavak diye evlenmek yanlis. yapacak birsey yok
00 Yorumla
+1 yılZorla olmaz bu is bu bir. Ikincisi konusma sende üzgün görün vicdan yapsın biraz.
00 Yorumla
+1 yılAnnesiyle evlenseydiniz adamın hayatına bunu niye yaptınız
00 YorumlaO nasıl kadıblardan hoşlanıyorsa öyle olmaya calış süslen güzel şeyler gey makyaj yap sürekli seni istesin
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 18,3b cevap paylaştı. Eğer ki konuşmalarınıza rağmen kocanız sevmiyor ise biraz ayrı kalmalısınız
00 YorumlaTrol olduğunu düşünerek tekrar bir annesiyle mi konuşsak diyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılDünya bir tek onun üzerine mi kurulu? Olmuyorsa olmuyordur, zorlama. Yoksa inan ileride çok pişman olursun hem de çok.
10 Yorumla
+1 yılZorla sevdirmeye çalışırsan böyle olur diyeceğim de senin de suçun yok seviyorsun sonuçta sevmediği biriyle evlenmek nedir sana da ona da yazık.
11 Yorumla- +1 yıl
Doğru.👍
Valla ilginç geldi mevzu. Ne diyeyim bilemedim. Kendini biraz çekici göster. Kendine bak, ilgi çek. Tamamen sıfır olacağını sanmıyorum. Yoksa evlenmezdi. O yüzden kendine bak, ilgisini çek.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSeksi elbiseler 👗 giy güzel makyaj 💄 yap güzel kokular sür çok kibar konuş kitap 📚 al oku dişlerini fırçalaysmıda unutma
10 YorumlaPardonda seni istemeyen birisine zorla yapışmışsın ne bekliyordun ki
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı. Yazık. Hem sana hem kocana. İstemeyen taraf evlenmemeli. Anne baba kıramamak nedir yahu
00 YorumlaOnun seni sevmesi için mücadele ver çok bakımli ol her daim her ne olursa olsun iyi niyetli ol iyi olursan dua edersen karşıgni alirsin
00 Yorumlagit kocanı yakacak bir gecelik giy bak o zaman seviyomu sevmiyomu
00 Yorumlazorl aguzellık olmaz ama sevgı onemlı deyıl kavga etmıyosa ılerleyen zmanda sever
00 YorumlaBoyle es mi olur ya insan kadinini sevmezmi baskasinimi seviyo yoksa
11 Yorumla
+1 yıldavul bile dengi dengine denir, ne yazıkki siz başta yanlış yapmışınız bir şekilde istemeye istemeye evlenmiş bence bu yürümez
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 9,2b cevap paylaştı. Onun sevdigi seylere yonel once arkadas ol sonra yaklass
00 YorumlaSevmesini beklemek çok zor değil mi ya. Allah yardım etsin
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılO nelerden hoslanirsa onları yap.. niye sevmedigi biriyle evlenmiş ki o
00 Yorumla- Devamını Gör (96)
Devamını Gör(141)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem