Arkadaşlar merhaba. Uzun zamandır aklıma takılan bir konuda size danışmak istedim. Ben tek çocuğum. Annemle babam ayrıydı. Ve annem beni bin bir zorlukla okuttu. Çalıştı. Bu günlere getirdi. Meslek sahibi yaptı şükürler olsun. Annemle birbirimize aşırı derecede düşkünüz bu nedenle. Önümüzdeki birkaç sene sonra sevgilimle evlenmeyi düşünüyoruz. Ama annemi ne yapacağım bilemiyorum. Erkek arkadaşım nerede olursak yan daireden veya alt üst katlardan ev tutarız ona ayrılmazsınız diyor. Annemin maaşı falan da yok. Sadece ben bakacağım ona. Sevgilim bunu da kabul ediyor. Yalnız kafama şu takılıyor. Aynı apartmanda yaşasak gündüzleri hep beraber olsak çoğu zaman geceleri anneme nasıl hadi evine diyebilirim. Çok üzülüyorum. Tek başına kalacak. Acaba çok mu dert ediyorum kendime bilmiyorum. Geceleri korkar çünkü daha önce hep ben vardım yanı başında. Hiç ayrılmadık. Siz olsaydınız benim yerimde ne yapardınız. Sevgilim bu lpnuda allahtan çok anlayışlı. Üstelik ona maddi olarak yardım edeceğimi aynı apartmanda yaşayacağımızı söyleyince hiç sorun etmedi. Ama ben gece tek başına olmasına bile üzülüyorum. Sizce abartıyor muyum? Siz olsanız ne yapardınız? Aynı evde yaşayalım desem evlenince kötü mü olur?
Güncellemeler
+1 yıl
Zaten bir kaç sene sonra olacağı o. Yanıma alırım. İlk senelerden bahsediyorum arkadaşlar
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer