+1 yılöncelikle şu kezbann düşünceni kenara at tanıştığınız her erkeği kendinize bağlama hastalığınız var her erkeği kaybetme endişesine giriyorsunuz ezik gibi. tanımaktan onunla anı yaşayıp sonunu düşünmeden güzel anılar biriktürmrk yerine bunu nasıl nikah masasına oturturum akabinde nasıl ev aldırırı nasıl en iyi düğünü yaparım vs vs çok bencilsiniz kümseye saygınız yok. tanıştığınız hiç kimse sizin malınız değil, hür iradesiyle sizi terkedebilir ki bu da onu asla kötü yapmaz hani arkasından ağlayıp beddua çekiyorsunuz falan ay neyse anlamazsın zaten çavvv
50 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılBu senin istemen ile olacak iş değil. Karşı tarafın da istemesi gerekir. Bağlanası varsa bağlanır zaten. Bağlanası yok ise sen dişiliğini kullansan da onun aklını çelemezsin, kişiliğini kullansan da...
40 Yorumla
Bence ilk önce bir konuş kardeşim çoğu erkek bağımsız olma taraftarı o yüzden önce konuş ilişkinizi bir adım ileri taşımak için o da isterse takıl işte
00 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 6,2b cevap paylaştı. dırdır yapma. ılımlı davran, güler yüzlü ol. fazla soru sorma, suyuna göre davran. seni o zaman çok sever.
06 Yorumla
Soran+1 yılNasıl ılımlı olabilirim
Soran+1 yılTamam tsk ederim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
36Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 588 cevap paylaştı. Kendin ol. Doğallık çok önemli. Uyumlu musunuz bu çok önemli. Buna dikkat et. Olgun davran. Herseye dirdir etme değiştirmeye calisma. Beğenmediğin yönleri çoksa değiştirmek yerine bitir iliskini. Bide ne cok üstüne düş nede ilgisiz kal. İkisinin ortasını bul.
13 Yorumla
Soranİkisinin ortasini nasil ayarlayabilirim
Soran+1 yılTm tsk ederim
+1 yılAşırı basit. Önce dış görünüşün falan hep dikakt etmen gereken şeyler olacak onun dışında her dakika mesaj atıp onu sıkma. Kmsi o kız o neydi diye sıkma bir hafta falan baya böyle ol sonra bir iki saatliğine aşırı bağlanmış gibi tutkulu davran o da bu kız bana aşıkk desin hayrında yaşadığın her şeyi anlatma biraz gizemli ol her istediğini yapma
00 Yorumla
+1 yılBeni nasıl daha çok sever diye sorma kendimi nasıl daha çok severim diye sor bulduğun cevap onu sana bağlıycak
40 YorumlaGün gelip kopmayı isterse eğer ne yaparsan yap yinede gider kendin ol sadece çok fazla çaba sarfetme
30 YorumlaBenden sana tavsiye: kimseye kendini sevdirmeye çalışma , kendin ol
20 Yorumla
+1 yılBöyle şeylerin taktiği var mı bilmiyorum. Bence kendin ol yeter. Ekstra bir çabaya gerek yok.
21 Yorumla
Soran+1 yılTsk ederimm
Bence masum ve aklı ol. Erkek seni sevmesini ve senin onun sevmesi için arkadaşların dediği gibi ipi eline alma sadece doğru ve dürüst her şey zamanla gelişir bir bakarsın sana aşık olmuş anlayamasın
Devir çok değişti artık herkes cepinde keklik bir canta gibi kullanır olmuşlar kendilerini sen sen ol akılı ve doğru yoldan git00 Yorumla
+1 yılbazen deger ver bazen verme. ama bu baglamak icin degilde seni düşünmesini saglamak için gecerli. kisiligini kimse icin degistrme. pisman olursun. ve onu bu kadar önemseme.
00 YorumlaMutlak sadakat ve sevgidir. Bunlar olursa o erkek senin için ölür.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSana sadece şunu söyliyim bu kafadaysan yandın. Soğutursun kendinden.
20 Yorumla
+1 yılZamanla zaten alıştıkça bağlanır insan, kişiliğini vs değiştirmeye kalkarsan o sevsin diye ileride çok sorunla karşılaşırsınız.
00 YorumlaCinci hocaya git bir bağlana büyüsü 50-100 tl arası değişir hoca kalitesine göre hallolur sorun etme
00 Yorumla
+1 yılAptal ol aptal gibi rol keseni seviyo erkekler genelleme yapmiyorum ama çoğu öyle.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıldüzgün bir erkek kadında güven, arar anlayış arar, sevgi arar, eğer sen bunları yaptıgın halde her an senden vazgeçebilecek gibi davranıp sana seni sevdiğini hissettiremiyorsa boşa çabalama bence
00 Yorumla
+1 yılErkek arkadaşını neden kendine bağlamak istiyorsun?
00 Yorumlakarsındaki nasıl birişi onun kişiligine yapısına göre nasıl baglayacagın degişir
04 Yorumla
Soran+1 yılKarşımdaki nasıl biri yani guvenebilecegim biri birazcik sinirli asebi odun öküz boynunda tiki olan hos biri
Soran+1 yılBenimkide yetersiz hsbxbbx
Gizli Üye(30-35)+1 yıladamın içinde varsa sana karsı bişiler zaten zamanla bağlanır yoksa boş yere ugrasma kendin ol yeter
138 Yorumla
Soran+1 yılYani war ona kalsa direk ewlilik istiyo ben engel oluyorum
Cevap sahibi+1 yıleee evlilik istiyorsa sevgilin o zaman daha bu neyin kendine bağlama cabası anlamadım
Soran+1 yılOlsun gözü kimseyi gormemeli
Cevap sahibi+1 yılee onun için biz bişi yapamayız k bkma adamın içinde varsa seni seviyorsa gözü kimseyi görmez ama adamın kanı bozuksa sen ne yapsanda bir gün gözü seni değil herkesi görür bunada engel olamazsın ama iyice kendine asık et derim
Soran+1 yılTsk ederimm
Cevap sahibi+1 yılhe birde cok büyük bir tavisiye sana sev değer ver bunu belli et ona fazlası ile ama sakın cok bunaltma dırdır etme basının etini yeme biz erkekler asla bu kadar baskı ve bunalıma gelemeyiz seviyorsak bile bunların yüzünden zamanla o sevgi azalır ve biter bunu unutma derim
Soran+1 yılGercekden cok tsk ederim deniycem
Cevap sahibi+1 yılrica ederim umarım yardımcı olabilirm
Soran+1 yıl:))))
Cevap sahibi+1 yılKendim den tecrübem den biliyorum 1.5 yıllık ilişkim onun cok kıskanc ve piskolojimi bozucak kadar beni bunalıma sokup sıkıntı strese sokmasın dan dolayı bitti içimdeki herseyi böyle yaparak zamanla bitirdi ve öldürdü hiç bir zaman onu sevdiğime inanmadı sürekli beni baska kızlarla konusuyormusum gibi yargıladı ve bana cok güvendiği ve böyle seyler yapmadığımı asla bildiği halde sadece zevkine her gün kavga etmek isteyen bir insandı böyle bir ilişki bence 1.5 yıl iyi bile gitmiş iyi sabretmişim resmen sıkıntı stresten kilolar verdim acaba bu gün neden kavga edicez diye o derece piskolojimi bozdu manyak oldum cıktım o yüzden sevmek değer vermek sevilmek anlayıs göstermek varken neden böyle bir sey yapılır anlamıs değilim o yüzden benim dediklerimi kulak arkası etme o insanı seviyorsan
Soran+1 yılAnnamm walla bende asıri kiskanc we bunalticiyim dikkat eden bari
Cevap sahibi+1 yılKıskan ama dozunda kıskan bunaltacak kadar değil sıkıntı strese sokucak kadar değil bunaltıcı olma kesinlikle erkekler bunaltıcı kendini sıkan kadınlar dan kacarlar inan bana bir gün bir bakmıssın sevdiğin elinden ucup gidi vermiş anlayıs hos görü sevgi sadaket güler yüzlü ve eğlenceli ol
- +1 yıl
Burcun ne beyefendi
Cevap sahibi+1 yıl@Okyanusprensesiii Akrep burcum yükselenim de akrep hanımefendi :))
- +1 yıl
Sevgilimde ayniii sana bisi sorabilir miyim
Soran+1 yılmesaj atarmisin
- +1 yıl
K. bkma kanka :)
Cevap sahibi+1 yıl@Okyanusprensesiii Tabiki de buyur yardımcı olmaya calısırım
- +1 yıl
Yazdim
- +1 yıl
güzel hikaye 😉👍🏼
- +1 yıl
@UzuunKirpiik ne demek istedin kanka
Cevap sahibi+1 yıl@UzuunKirpiik Ne demek istiyorsun güzel hikaye derken acıklarsan bizde bilelim?
- +1 yıl
Nankörsun köpek bile yediği kaba pislemiyor kendini bu sekilde mi avutuyorsun
- +1 yıl
@UzuunKirpiik kime diyon ki anlamadim :))
Cevap sahibi+1 yıl@Okyanusprensesiii Bana diyor sanırım arkadas yarası var ya da acısını benden cıkarıyor : )) @UzuunKirpiik Eğer bana diyorsan beni tanımadan ya da ne yaşadıgımı bilmeden saygısızca yorum yapmazsan sevinirim köpek dedin de benim köpeklerim var zaten o yüzden bırakta o kabın pisliği ya da temizliği bana kalsın olurmu. Sen benim ne yaşadıgımı bilmeden burda gelip değişik değişik seyler yazıp yorumlar yapıp ortalıgı kızıstırma istersen ve olayları farklı yerlere cekme olurmu
- +1 yıl
Evet şu atıp tutan arkadaşa diyorum dün ölüyorum bitiyorum özledim deyip ağlayıp sizladigin insan icin burda iki kız tavlicaksin diye yok kurtuldum yok bıraktım yok cok cektim gibi şeyler yazma olur mu birdaha hatta mümkünse agzina bile alma bayılıyorsunuz ayrılınca o insani kötülemeye neyse seni daha fazla rencide etmicem allah çarşını pazar etsin baska bisey demiyorum
Cevap sahibi+1 yıl@UzuunKirpiik Senin kim olduğun anlaşıldı ya da kim tarafın dan buraya özel olarak gönderildiğin özel olarak tutuldun sanınrım belli ki o arkadasa da selam söyle benimle ugrasmasın. Kimsenin kimseyi tavlama gibi bir derdi yok burda ordan öylemi gözüküyor soru sorulmuş cevap verdim görüşümü bildirdim bu neden seni ya da sizi bu kadar rahatsız etti bilmiyorum eğer öyle bir derdim olsaydı burda daha önceki olan ilişkşmle alakalı acık acık seyler yazmazdım o yüzden öyle bir derdim yok ben yine böyle bişi demezdim ama o arkadasa sor istersen neler yasatmıs neler olmus bitmiş ve en son konusmamız da bana ne demiş acaba bunu buraya yazıyorsan o arkdası da cok iyi tanıyor olmalısın sanırım o yüzden bilip bilmeden gelip burda yazmayın git seni buraya gönderen yorum yazdıran kişiye sor en son ne oldugunu ondan sonra gel buraya yaz tartışalım olurmu?
- +1 yıl
Ben kimseyi yollamam bebeğim bunu bilmen lazımdı
- +1 yıl
Rahatsz etmek deildi amacım görünce dayanamadim sadece son kez söylüyorum lütfen yaşanmışliklara saygın olsun kötüleyerek konuşma. Iyi geceler
Cevap sahibi+1 yıl@UzuunKirpiik Dünki profili kapatıp baska bir profil acıp gelip beni burda neden takip etme geregi duruyorsun neden o zaman dün görüş yaptıgım da cevap vermeyip sonrada profilini siliyorsun cünkü ortaya cıktı profilin ama korkma zaten rahatsız etme gibi bir derdim yoktu ama iyi kasmıssın değişik bir profil acıp farklı bir iki resim 2xper kasmıssın bence iyi azim yapmıssın ama benim bir korkum olsaydı orda görüş yazıp kendimi ifsa etmezdim hadi ifsa ettim derdim senin dediğin olsaydı silerdim bu profili de
Cevap sahibi+1 yıl@UzuunKirpiik Yaşanmışlıklara saygın olsaydı diyen kişi senmisin bence ben buraya az bile yazmısım hatta hiç bişi yazmadım bile sen benimle dalgamı geciyorsun? Sen bana en son ne dediğini unuttun sanırım he bence iyi bir düşün istersen hafızanı zorla birazcık belki aklına gelir aklına geliyorsa buraya yaz herkes okusun olurmu
- +1 yıl
Ya ne sacmaliyorsun ben senin dün ne yazdığını bile gormedim burda kalma gibi bir niyetim yok oyuzden sildim bu zaten vardı bunu da silicem neden seni takip etme gereği duyayim kendini o kadar önemseme sen bence
- +1 yıl
Ben yanlis birsey yapmadım hic birsey demeden çekip giden sendin ne bekliyordun? neyse tamam bol şans sana
Cevap sahibi+1 yıl@UzuunKirpiik Dün ne yazdığımı görmedin ama ben senin görüşünün altına yorum yazınca nedense o yorum silindi kendi kendine Allah allah bu nasıl oldu anlamadım sanırım sihirli bir güç var ortada sanırım. Burda kalma gibi bir niyetin yok ama profil acıyorsun mesela dün sildiğin profil gibi sonra baska bir profilin daha ortaya cıkıyor oda bu profil benden gizli olan daha önceki profilini söylemiyorum bile aylarca benden habersiz kullandıgın 5xper oldugun profil sanırım daha kim bilir nelerden haberim yoktu saklandı gerek duyma zaten neden duyasın inan zerre umursamıyorum hiç bir seyi hayatıma bakıyorum sen her zaman böyleydin zaten ama burda gelip bişi yazdıysan beni suclu gibi lanse ettiysen bence bana en son konusmamız da ne dediğini ve ne söylediklerini de buraya yazman da bir sakınca yok okusun herkes
Cevap sahibi+1 yıl@UzuunKirpiik Ben sana insan gibi anlattım dimi herseyi ama aptallık ettim geldim anlattım ama sen ne yaptın sırf canım yansın diye acı cekeyim diye senden beklemediğim seyi yaptın sana hic bir zaman yalnıs bir sey yapmadım belki her ikimizin de hataları oldu olmadı değil ama seni ne aldattım ne baska yalnıs bir sey yaptım eger yaptıysam yaz herkes okusun görsün sadece değer verdim ve sevdim kötü zamanlar gecirdik hatırlıyormusun bana ne demiştin sanırım cok iyi hatırlıyorsun bir gün ayrılırsak ve tekrar konusursak bana eger hayatın da baska birisi varsa bile var deme olurmu baska birisini seviyorum deme demiştin bende tamam söz demiştim ama nedense kendine istemediğin sey bana yapıldı ve bunu sen yaptın hersey olabilir di bitebilirdi ama sen ne biliyim ya hiç beklemediğim bir şok yasattın bana yaşattığın bu sey için tesekkür ederim. Bana yasatma dediğin seyi sırf acı cekeyim diye kendin yasattın teşekkür ederim.
- +1 yıl
Bende daha dün bir bugün iki hemen arayışlara geçtiğin için şaşkınım inan bende bunu beklemiyordum senden Şu an vicdanim da inanilmaz rahat bunları da gördüm ya en ufak bir pişmanlık kalmadı içimde ben sana o 1.5 senede fazla sadık kalmışım onu farkettim şunları görünce neyse hadi kaçtım ben siliyorum bu hesabida cvp yazmaya zahmet etme hadi eyvallah
Cevap sahibi+1 yıl@UzuunKirpiik Cevap yazmaya zahmet etme değil yazıcam ki ben burda sucluymusum gibi anlasılır olmasın ben arayış içinde değilim arayıs içinde olsam burda böyle seyler yazmam sende bunu anlayamadın sanrıım o yüzden bosuna şaşkın olma gerek yok şaşırmana sen yinedene kendini vicdanını böyle rahatlat nasıl istiyorsan ama beni burda insanlara yazdıgın seylerle farklı gösterme istersen pişmanmıydın ki senin içinde pişmanlık olsun sen ve pişman olmak bence daha dürüst ol kactır sana sordum en son konusmazmız da bana ne dediğini ne söylediğini yaz diye herkes okusun görsün diye acık acık şeffaf bir sekil de ama her sordugum da hiç bir cevap alamadım aksine sacma sapan seyler söyleyip durdun evet 1.5 sene cok fazla sadık kalmıssın gördük ama sonunda hiçte öyle olmadı bende seni rencide etmek istemiyorum sen cevap veremedin sordugum soruya kactır değiştirdin sürekli konusmayı beni sucluymus gibi gösterdin keske en son neler oldugunu bana ne söylediğini yazabilecek kadar da cesur ve yürekli olabilseydin birde gelmiş 1.5 sene fazla sadık kalmısım diyor sunları görünce ne yazmısım ne yapmısım birisine burda yavşıyor gibi gelmiş ne diyorsun ya hep sen böyleydin hep aynıydın inan bence ben sana 1.5 sene cok fazla sadık kalmısım nedenmi keske o sordugum seyi surda bana en son söylediğin seyi yürekli bir sekil de delikanlı gibi
Cevap sahibi+1 yıl@UzuunKirpiik söyeleye bilseydin 1.5 senenin sonunda kim kime sadık kalmıs hemen kim gitmiş arkasın dan baska birisi bulmuş herkes anlasaydı ama yazamazsın işte neden yazabilsesin o kadar yürekli ve cesur değilsin sen o yüzden kim kimin arkasın dan gidip baska birisini bulmus arayıs icine girmiş herkes görseydi ulan o kadar sey varki söyelenecek yazılıcak o kadar cok sey var ki inan değmessin onlarada birazcık sevgin olsaydı birazcık değer birazcık yaşanmıslıklara senin saygın olsaydı öldümmü kaldımmı yaşıyormuyum basıma ne geldi diye merak ederdin gidip arkam dan baska birisi bulup sonrada bana gelip ben baskasıını seviyorum deyip birde burda beni burda sucluymus gibi insanlara gösterip sonrada bana arayıs icindesin deyip kendinin burda ne işi oldugunu da acıklıya bilseydin cesaret edip ve o profili silip kacıp gitmeseydin bence şimdi sana hadi eyvallah
+1 yılDerdini dinlemeljsin yerine göre avutmalisin ve hep telin ucunda beklediğini hissettirmelisin
126 Yorumla
Soran+1 yılTsk ederimm
- +1 yıl
Burcun ne abi
- +1 yıl
Neden ki abla
- +1 yıl
Şey merak ettim :)
- +1 yıl
Anladımm kova
- +1 yıl
Merhabaaaa kova burcu olup bunu yazmanız tuhaf
- +1 yıl
@Falanfilanlarss Merhaba ben öyleyim yani bilmem neden tuhaf gördü n
- +1 yıl
Kova burçlarını gebertmek lazım
- +1 yıl
Deli mi ne 😂
- +1 yıl
Deli⚡⚡
- +1 yıl
@Falanfilanlarss kadınlarınıda asmak lazım :)
- +1 yıl
Öyle derler ama nedense en çok kovaya kapilirlar neden se 😂
- +1 yıl
- +1 yıl
Kova burcu nasıl olur ya birde sen bizzat kendini bilerek anlatır mısın şahıstan duymak daha mantıklı
- +1 yıl
Mesaj atamiyorum sana
- +1 yıl
Bana mı
- +1 yıl
@Falanfilanlarss hm evet sana
- +1 yıl
@Falanfilanlarss çok dengesiz bir burç ne yapacağı belli olmayan yeri geliyor vezir yeri geliyo rezil ediyor inşalarla çok çabuk samimiyete giriyor. Mesela 😀
- +1 yıl
- +1 yıl
@Falanfilanlarss ben öylesin demedimki anlat dedin anlattım :). Sevgisi biraz olsun değiştiğimi söğüdümü bu burç herşeyi yapabiliyor. Yani basen insanı çıldırtıyor. Kıskandırmak için mesela aptalca şeyler yapabiliyor
- +1 yıl
- +1 yıl
@Falanfilanlarss okadar değilde temkinli davranmak lazım
- +1 yıl
- +1 yıl
@Falanfilanlarss yeteneğin varsa akillisini sen yarat
- +1 yıl
@Falanfilanlarss hahaha 😀
Gizli Üye(25-29)+1 yılOna huzur ver ve şefkatle yaklaş
11 Yorumla
Soran+1 yılNasil huzur veririm
+1 yılGerek var mı ki bağlamaya?
20 YorumlaDır dır etmeyerek ilgi vererek
20 Yorumlasadik olmali insan hele boyle bir zamanda en zoru bu durust ol ona karsi kasin gozun oynamasin ve sabret
00 Yorumla
+1 yılBir kere seks yap vajina bak nasıl tatlı geliyor bir daha peşini bırakmaz ;)
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 32,8b cevap paylaştı. Peşinden koşturman lazım
20 YorumlaAz konuş trip yapma yeter
10 Yorumla
+1 yılip al elıne boynuna bagla
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 807 cevap paylaştı. Taktikle olacak iş değil ya.
13 Yorumla
Soran+1 yılNasil olcak is
Soran+1 yılTsk ederimm
+1 yılKaçan kovalanır. Aşırıya kaçmadan naz yap.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 743 cevap paylaştı.
+1 yılKendin olarak. Ömür boyu taktik mi kovalayacaksın.
00 Yorumla
+1 yılErkekler icin nefes alsin yeter emin ol
01 Yorumla
Soran+1 yılCok haklisin gercekden
Resimdeku filmin adi ne?
00 Yorumla
+1 yılköpek mi bağlıyorsun ne demek bağlarım
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılİlgi göster ciddi oturaklı ol 😂ve onu bağrına bas
10 YorumlaSeviş onunla seni asla bırakmaz
00 Yorumla
+1 yılNeden bağlayacaksın sevmiyorsa çeker gider.
00 Yorumla
+1 yılsevmemisse baglayamazsin
10 Yorumla1 xper a
fake olduğunu söyleme00 Yorumla
+1 yılÖyle bir şey yok ya sever ya sevmez
10 Yorumla
+1 yılinşaat ipi ve japon yapıştırıcı kullan
00 Yorumla
+1 yılHalatla bağla
10 Yorumla
+1 yılHocaya git bağlama büyüsü yapsın😂
00 Yorumla
+1 yılTakip at anlatırım
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBurnuna osrarak🤢🥴🤮😃
00 Yorumla
+1 yılKendin ol bağlarsın
10 YorumlaFritoz kablosuyla 😀
10 Yorumla
+1 yılNikâh yap
00 Yorumla
+1 yılB
O
Ş00 Yorumla
+1 yılKalın bir halatla
00 Yorumla
+1 yılBağlan bence
00 Yorumlaİple
00 Yorumla
+1 yılTasma al
10 Yorumla
+1 yılÇek kendine bağla 🤣
10 YorumlaBüyü yaptır
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 20,6b cevap paylaştı.
+1 yılBaglayamazsin
00 Yorumla
+1 yılİple
00 Yorumla
+1 yılYaşam halatiyla
00 Yorumla
+1 yıliple
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNasıl yani
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!