Aramızda 7 yaş fark var, bu sorun yaratır mı?

Yorumlarınıza ihtiyacım var,yanlış mı yapıyorum?

internette beni bir arkadaşına bakarken yanlışlıkla eklediğini söyleyip özür dileyen biriyle tanıştım,normalde asla ciddiye almam ama bu farklıydı diğerleri gibi sadece dış görünüşümle değil de hayatımla ilgilendi sınavlarımla okulumla düşüncelerimle hatta yemek zevklerimle bile... en ufak bir hata yapmadan ilerledi fazla kibar ve fazla iyiydi en ufak bir saygısızlığını basitliğini görmedim ve nasıl olduysa 1 ay boyunca birbirimizle hayatımızı paylaştık tam anlamıyla mektup arkadaşı gibi olduk diyebilirim,o 27 yaşında bir doktor doğuda mecburi hizmet yapıyor,benim üniversitemden mezun ben hala okuyorum,nöbetlerinden tutun da oradaki yaşamını zorluklarını,ailesini hep benimle paylaştı ilk kez bir erkekle bu kadar çok şey paylaşıyorum beni çeken de bu oldu sanırım,onu hem tanıyorum hem tanımıyorum...fotoğraflarından bildiğim kadarıyla hoş biri zaten dış görünüşe fazla önem vermem ama benim aslında etkilendiğim konuşmaları bana yaklaşım tarzıydı,bir yandan da korkuyorum sonuçta gerçek bir ortamda değiliz ve bana yaklaşma amacı farklı olabilir mi yalnızlığını doldurmak mı istiyor yalnızca?böyle başka kızlara da yaklaşmış olabilir mi diye ayrıca aramızda 7 yaş fark var ben 20 yaşımdayım o 27 bu fark sorun yaratır mı?onu da düşünüyorum,bu yaşıma kadar etrafımda pek çok kişi olmasına rağmen pek çok kişiyle flört ettim fakat kimseyle de çıkmadım hiçbir erkeğe kolay kolay güvenmem bu kadar zor olmak da canımı sıkıyordu aslında ama,hal böyleyken bu duruma da bir ayda nasıl geldim bilemiyorum... genelde erkekler benden ilgi göremeyince birkaç denemeden sonra vazgeçerlerdi,bu sefer başka hiç görmediğim halde benim ruhuma dokunan biri var bana ilk defa biri insan olarak değer verdi... istanbula gelmek istediğini söyledi ve gelecek ay istanbula gelecek görüşeceğiz ve bu bir ay içerisinde mesajlaşmadığımız tek bir gün geçmedi kötü bir niyeti olsa bu kadar uğraşmazdı diyorum kendi kendime ama yine de korkuyorum,sizce hata mı yapıyorum bunca yıl kimseye güvenmemişken fazla mı güveniyorum ona?yorum yaparsanız sevinirim.
Aramızda 7 yaş fark var, bu sorun yaratır mı?