Erkek almıyor veya yapmıyorsa kadın yapsın kadının ayrıcalığı ne? Tüm sorumlulukları erkeğe yükleyeceksin, biri veya bir kaçı eksik olunca erkeği suçlayacaksın, ev araba para erkekten bekleyeceksin, erkek yapacak köpek gibi çalışacak akşam eve geldiğinde bir sıcak çorba soracak ben senin kölen değilim diyeceksin vs. vs. vs. uzar gider. Sonra da çıkıp kadın erkek eşittir diyeceksin :D
Pardon da yukarda “cimri erkekle yapabilir misin” mi yazıyor? Cimri sevgili yazıyor. Cinsiyeti belirtilmemiş. Siz çalışıyorsanız kadınlar da çalışıyor üstelik hem evde hem işte çalışıyor, üstüne çocuk yapıyor onu besleyip büyütüyor, yeri geliyor ailenize bakıyor ağırlıyor.. sizin işe gidip gelmek dışında yaptığınız ne var? Tüm sorumlulukmuş... komik
Cimri sevgili yazıyor o kadarını bizde biliyoruz o halde görselleri de ona göre koysaydın hepsi de erkek cimriliği üzerine cicim. Erkek kadından cimri olup olmamasını beklemez takılmaz, erkek kadından para pul mal mülk beklemez sorun etmez lafını bile etmez. Ama kadın erkekten bunşarın hepsini bekler hatta ister hatta çoğu bunlar yoksa evlenmez hatta evlendikten sonra bile bunların yokluğunu boşanma sebebi sayar. Kadın da çalışıyormuş masallarını bırakın ağzınız başka söylüyor davranışınız başka.
Cimri olmasa daha güzel. Ben sokak köpeklerine bile aylık 1000 lira masraf yapıyorum. Daha çok gelirim olsa daha da çok yaparım. Sevdiğim kadın için, çocuğum için elimden gelenin fazlasını yapmaya çalışırım.
En İyi Cevaplar