Erkek arkadaşım geçmişime çok takıntılı durumda. Bu durum geçici mi sizce?

erkek arkadaşım geçmişime çok takınıtılı durumda ben eli erkek eli değmemiş kız istiyorum diyor gerekirse gider 15 yaşındaki kızla çıkarım ilk sevgilisi olurum sonra onunla evlenirim diyor kendisi 20 yaşında ama kendi geçmişini öne sürüyorum sen kızlarla yattın o kadar üstelikte evliydin dedim erkek yapar dedi kız kendini korumak zorunda erkek istediğini yapar dedi unutamam senin geçmişini evlenirsekte hayatı zindan ederim her aklıma geldiğinde sana sayar söverim mutlu olamayız diyor ama seni çok seviyorum diyor bende seviyorum bi böyle diyor bazen de seni çok mutlu edeceğim diyor anlamıyorum artık ben kaybetme korkusu var bende onu hayatıma öyle merkezine koymuşum ki atsam atamıyorum ne yapacağımı şaşırdım nedir bunda ki bu durum geçici mi?
Güncellemeler
+1 yıl
tesadüf sonucu eski sevgilimle konuştum ben bana sen böyle bir insan değilsin hep başkalarını düşünme kendini düşün sen kendini unutmuşsun resmen senin kuraların prensipleri olan bir insandın dedi bundan sonra ayrılcaksın direk dedi ben senin yanındayım ama kesinlikle onunla evlenipte hayatını mahfetmene izin vermem dedi o ne yapmaya çalışıyor amacı gerçekten bana yardım etmek mi yoksa bir şekilde sahip çıkmaya mı çalışıyor anlamadım
Erkek arkadaşım geçmişime çok takıntılı durumda. Bu durum geçici mi sizce?