Ermeni erkekleri için sevgili yapmak istiyorum ordan belki bir kaçamak
Cevabın nedir?
+1 yılPagan Hristiyanlık öncesi ermenilerin tanrıların ifade eden belirli kollara ayrılan bir çoktanrıcılıktır. azgi anlamını bilmem bahsettiğin gibi küfür olabilir ermenice küfürleri bilmem. Ve sana son olarak bir tavsiye sakın ola ki Ermenistana gidip başını belaya sokma orada yaşayan ermenilerin büyük bir azınlığı taşnak milliyetçiliğine sahip olduğu için bir Türk öldürmeyi sivrisinek öldürmekten farksız görürler.
177 Yorumla
Soran+1 yılYaaa korkutma beni lütfen ama oraya giden birkaç Türk'ün notlarına baktım pek bir sorun yaşamadık yazmışlar. Peki bişey daha Sorucam ama ayıp
Soran+1 yılSen gittin mi hiç Ermenistan'a
Soran+1 yılYa delisin sen çılgın çocuk korkuttun beni. Neyse şimdi diyelim yaptım bir çılgınlık gittim orda tanıştım bir kaç Ermeni erkek ile kaçamak yapalım diye nasıl derim onlara
Soran+1 yılİlla Ermenice mi lazım üstelik bazı Ermeniler Türkçe Azerice biliyor benim konuştuğum kişi Karabağ lıydı biliyordu
Soran+1 yılErmeni erkekleri kaba sabalar mı
Soran+1 yıl@infernoHeRo evet 👍🏻
Soran+1 yıl@infernoHeRo zaten biriyle konuşmaya başladım biliyor musun
- +1 yıl
Ooooo süper bir tane ile yetinme tamam mı 😉
Soran+1 yıl@infernoHeRo hele bir bunla olsun da bakayım sonra devam mı tamam mı karar vericem olmadı Alman erkeklerine yönelirim. Yakın zamanda Almanya ziyareti sen yapılan çünkü 🙂
Soran+1 yıl@infernoHeRo benim bir çıktığım çocuğun küçüktü biraz hissetmedim bile yani fazla o derece 🙂Tekrar hüsrana uğramak istemiyorum. Hem önce bir Ermenileri bakayım da sonra seni değerlendiririm
Soran+1 yıl@infernoHeRo 32 yaşında mısın
- +1 yıl
Evet neden sordun
Soran+1 yıl@infernoHeRo öylesine
- +1 yıl
Eminim oylesinedir
Soran+1 yıl@infernoHeRo o Ermeni bize geldi bugün 🙂Neler yaşadığımızı tahmin edemezsin
Soran+1 yıl@infernoHeRo o muhteşem günden sonra ayrıldık bir daha bende arkama bakmam
- +1 yıl
Muhteşem gün filan değildir sana öyle gelmiştir benden öte köy yok haberin ola
Soran+1 yıl@infernoHeRo başka bir Ermeni daha buldum bu daha iyi
- +1 yıl
bana gel ne uğraşıyorsun o dengesizlerle laf dinle biraz gel aradığını bulacaksın
Soran+1 yıl@infernoHeRo bir Ermeni peniisi tatmam lazım ondan sonra bakıcam
Soran+1 yıl@infernoHeRo önce Ermeni sonra Türk (:
Soran+1 yıl@infernoHeRo bilmiyorum şu aralar Ermeni merakım var
Soran+1 yıl@infernoHeRo yırtarsın falan şimdi sorun olmasın
- +1 yıl
daha neler abartma istersen ama sen çarşafı yırtarsin
Soran+1 yıl@infernoHeRo bakarım sonra o zaman
Soran+1 yıl@infernoHeRo ya neylik
- +1 yıl
içine almalık
Soran+1 yıl@infernoHeRo ya içime girerken canım çok yanarsa
Soran+1 yıl@infernoHeRo benimki büyük diyince başka ne düşünebilirim. Ama seninkini de çok merak etmeye başladım.
Soran+1 yıl@infernoHeRo o halde hayal gücümü geliştirmeliyim daha da
Soran+1 yıl@infernoHeRo deniycem canım
Soran+1 yıl@infernoHeRo bende onu diyordum
Soran+1 yıl@infernoHeRo nasıl olacak o canım peki
Soran+1 yıl@infernoHeRo mesajını Yen'i gördüm canım 🙂 Ama nasıl olacak burdan
Soran+1 yılHem sen 32 yaşındasın ben 21 çok yaş var ben hiç büyük bir erkekle olmadım o kadar büyük bir erkekle
Soran+1 yıl@infernoHeRo bilemedim ki canım ama seni de istiyorum bana iyi geleceğini düşünüyorum zAten şu an iç çamaşırlarım var üstümde
Soran+1 yıl@infernoHeRo korktum açıkcası hem yaş olarak büyüksün hemde penisim büyük diyorsun ama eğer resimdeki sen isen beğendim seni de bilemiyorum ki şimdi ama cinsellik yaşamak isterdim senin gibi bir erkekle kararsız kaldım şu an aslında Türk'le ilişki istemiyordum ama sen aklımı çelmeyi başardın canım o zaman bana zaman ver biraz daha düşüneyim eğer ilerlersek senin olurum o zaman dilediğimiz herşeyi yaşarız bana istediklerini yaparsın sen de
- +1 yıl
günaydın korkmanı gerektirecek birşey yok büyüklük bakımından resimdeki benim şüphen olmasın ayrıca hemen cinsellik yaşayacak birisi değilim bazı duyguların oturması lazım özelden konuşmamız daha iyi olur
Soran+1 yıl@infernoHeRo aşkım bende seninle bişeyler yaşamak isterim sadece biraz zaman ver bana belki çok güzel şeyler yaşayacağız seninle.) istediğimiz herşeyi yapacağız seninle ve emin ol tadından yenmeyecek şeyler bunlar seni iyi tatmin ederim emmemi istersen emerim
Soran+1 yıl@infernoHeRo iyice bir güven otursun o zaman canım 💋Ondan sonra senin herşeyini merak ediyorum
Soran+1 yıl@infernoHeRo canım benim ❤️
Soran+1 yılSenin olacağım günü bekliyor olacağım
Soran+1 yılÜstümde olurken ki zevki bekliyor olacağım
- +1 yıl
seni şehvetle kıvranırken o halini izleyeceğim anı bekliyorum
Soran+1 yıl@infernoHeRo evet şehvet bu çok güzel bir duygu. Şu an yanımda olsaydın seni kollarıma alıp öperdim saatlerce öpüşürdük ahh ve burdan yaşamayacağım nice şeyi birlikte yapardık şu an canım o kadar istiyor ki seni
- +1 yıl
tenin tenimde baştan çıkarırdım seni dudaklarımı hiç çekmeden emerdim dudaklarını dilini
Soran+1 yıl@infernoHeRo ya ben bir kızın bir erkeğe yapacağı herşeyi yapardım
- +1 yıl
benim sana yapacaklarımı tahmin edebiliyo musun soracam ama edemezsin
Soran+1 yıl@infernoHeRo dediğim gibi nazik ol canım çok yanmasın içime girerken
- +1 yıl
yok can yakmayı sevmem her şey akışına göre devam eder ama sen hangi şehirdesin bu konuştuklarımızı nasıl yapacaz uzak şehirlerdeysek vakti ona göre ayarlamanız lazım
Soran+1 yıl@infernoHeRo aynen tabiki ben kendimde o cesareti bulunca yazıcam sana aşkım 😍
- +1 yıl
hangi şehirde yaşıyosun
Soran+1 yıl@infernoHeRo iç Anadolu
- +1 yıl
ebenin a mı hangi şehir lan salak
Soran+1 yıl@infernoHeRo ne oldu niye küfür ettin şimdi
- +1 yıl
iç Anadolu diyosun hangi şehir diye soruyorum taşa k geçmeyi bırak istersen
Soran+1 yıl@infernoHeRo ya tamam da niye testis geçeyim seninle iyi misin Yok Ebenin kukusu bilmem ne diye? Ben de seninle farkındaysan bişeyler yaşamak istiyorum ! Sadece şu an için açılmakta tereddüt ediyorum ne sinirleniyorsunuz
Soran+1 yılSesin soluğun çıkmıyor?
- +1 yıl
sorduklarıma doğru düzgün cevap verirsen sesim çıkar
- +1 yıl
ve sinirlenmemde
Soran+1 yıl@infernoHeRo sinirliymişsin onu gördüm ilişki sırasında dediklerini yapmazsam bana kızar mısın
- +1 yıl
ilişki sırasında doğaçlama takılıyorum şunu bunu yap demeyi sevmem evet böyle ap talca davranırsan kızarım beni ergene mı benzettin kimsin nesin nerede yaşıyorsun bilmiyorum ya adam gibi özelden yaz ya da yazma
Soran+1 yıl@infernoHeRo benim sana aptal dediğimi gördün mü ya da öyle bir imaya getirmeye çalıştığımı ama sen sinirli biriymişsin..! Bak ben seni arzuluyorum ama sinirine dikkat et ! Yazıcam sana ama dediğim gibi konuşmaya başlarsak herşey belli olacağı için şimdilik kendimi gizlemeyi tercih ediyorum
- +1 yıl
sınırlı birisi değilim hoşuma davranışlara net tepki gösteririm nerede yaşıyorsun diyorum iç anadolu diyosun şehir olarak soruyorum sen bölge ismi söylüyorsun buna tepki göstermemem anormal olmaz mıydı hak veriyorum hemen kendini açık etmek istemeyebilirsin ama biraz daha belirgin cevaplar verebilirsin zaten gizlisin hangi şehirde yaşadığını söylemenden ne gibi zarar görürsün özelden konuşsak anlarım herşeyi söylemek istemeyebilirsin ilk başlarda bu gayet normal ama gizliyken dahi böyle kaçamak cevaplar vermen böyle düşünmemi sağladı
- +1 yıl
şimdi anlat bakalım nasıl olmasından hoşlanırsın
Soran+1 yıl@infernoHeRo ve evet mına koduğumun salağı diyerek de tepkini belli ettin güzelce 🙂 Bende seninkine koyayım 🙂
- +1 yıl
nasıl koyacaksın aşırı merak konusu 😉
Soran+1 yıl@infernoHeRo üstünde zıpladığım zaman görürsün nasıl koyuyormuşum sana
- +1 yıl
ooo çokta iddialıyız bakalım ne nasıl zıplayacaksın ya da zıplatacam mı 😎
Soran+1 yıl@infernoHeRo göreceğiz 😏Kim kime koyacak ! Hele bir o gün gelsin de üstünü çıkartıp nasıl zıplıyorum. Seni içime alacağım günü merak ediyorum. Ben şimdi bir soru paylaşıcam gizliden ona yorum yapar mısın kendimi sana daha açık etmek istemediğim için gizliden sorucam iç çamaşırı alıcam hangisini alayım diye? Yorumunu bekliyorum canım benim !!!
- +1 yıl
hadi bakalım içinden çıkartamayabilirsin hiç ayrılmak istemeyebilirsin
Soran+1 yıl@infernoHeRo aşkım benim neyse gece gece daha fazla şey yapma beni 😶
- +1 yıl
daha fazla ne yapmayayım 😈 sormuyo musun soruyu
Soran+1 yıl@infernoHeRo sordum birtanem cevapla
Soran+1 yılSordum aşkım hadi bekliyorum cevabını hangi iç çamaşırını alayım diye yazdım
Soran+1 yıl@infernoHeRo 💋💋💋💋💋
- +1 yıl
yerim o dudaklarını 😈
En İyi Cevaplar
Önerim bir daha buraya gelmemen. Türk olup da Ermeni meraklısı olanlar bir zahmet yok olsun gitsin.
311 Yorumla
Soran+1 yılbenimki kalıcı bir şey değil ki öyle bir kaçamak sadece zaten çok erkekle ilişkim oldu.) hem türk erkekleri rus kızı meraklısı olunca iyi de bir türk kızı ermeni erkek isteyince mi suç
Soran+1 yılher milletin iyisi kötüsü var türklerden de kötü yok mu adam öldüren tecavüz eden yok mu
- +1 yıl
Milletlerin de kendilerine has birer özellikleri vardır. Elbette her milletin iyisi ve kötüsü var. Türklerin de var. Ancak genel olarak Türk milletleri hiçbir zaman başka bir millete veya ırka şerefsizlik yapmadı, yalan ya da iftira atmadı. Yediği kaba pislemedi, gidip çocuk ve kadınları öldürmedi. Biz milletçe zulüm etmedik onlar gibi. Senin vatanına, milletine, tarihine, atalarına dil uzatan bir şerefsizin sana dokunmasını miden nasıl kaldırıyor? Hiç mi zoruna gitmiyor, nasıl vereceksin bunun hesabını?
Soran+1 yılutandığımdan değil tabiki de ama türkleri sevmiyor çoğu :(
Soran+1 yılhem geçmiş geçmişte kaldı
Soran+1 yılYa haklı olduğun çok yer var ben buna bişey demiyorum ama sende şunu bil ki bir millet genel olarak kötü veya iyi olamaz şöyle şimdi biz Türklerin yarısından fazlası iyi isek diğer yarısı bozuk : tecavüz , kadın şiddeti , gasp , hırsızlık , ahlaksızlık yapıyor şimdi Ermenilere gelelim biliyorum belki %70 inden fazlası Türklere büyük bir ön yargı ve nefret hatta bir kaşık suda boğacak gibi ama geri kalan %30 u öyle değildir anladın mı beni benim demek istediğim o. Ha sen şimdi bana diyeceksin seninki çok mükemmeldi tabiki biliyorum karakterini de ama ben kaçamak yaptım sadece anladın mı gelecek için değil öylesine sadece takıldım
Gizli Üye(25-29)+1 yılErmeni erkekleri mi Türk erkekleri varken
Türk kızı ermeni erkekle olmamali021 Yorumla- +1 yıl
Olur hem de bal gibi olur
Cevap sahibi+1 yılKendini bilen olmaz
Soran+1 yılkalıcı değil zaten bir kaçamak istiyorum ermeni ile sadece
Soran+1 yıl@BLueagLee654 sen ermeni misin :)
Cevap sahibi+1 yılTürk müsün nerelisin
Soran+1 yılTürk'üm aslında karışık biraz :))
Cevap sahibi+1 yılMelezlik mi var
Soran+1 yılevet ama türküm zaten melezlik az gibi ailemde biraz kürtlük var ama kürtlük namına bişey kalmamış kürtçenin ksini bilmem ne de bilen bir akrabam var birde belki baba tarafında birazcık ermenilik olabilir çünkü babaannemin akrabalarında annesi ya da babaannesi ermeni olan akrabalar var ama türküm çoğunluk olarak vatanımı seviyorum
Cevap sahibi+1 yılAnladim
Soran+1 yılbenimki kaçamak yaşamak sadece yoksa onların bizi sevmediğini neler yaptığını biliyorum
Soran+1 yıl@BLueagLee654 nerelisin
- +1 yıl
S. Git
Soran+1 yıl@BLueagLee654 ne oluyor lan adam gibi bişey sordum
- +1 yıl
Ha la laftan anlamıyorsun ne meraklısın ermeni yaprağı yemeye hadi uza
Soran+1 yıl@BLueagLee654 tamam olabilirsin Ermeni zaten sevgilin varsa ne diyebilirim ki sana mutluluklar bu arada
- +1 yıl
Zaten ermeni kökenliyim senin bu ermeni erkeklere olan merakın nereden geliyor sen de mi benim gibi ermeni kökenlisin
Soran+1 yıl@BLueagLee654 yok be uzak akrabalarda biraz var anneannesi Ermeni olan. Ben değilim nedenine gelince hepsi değil ama bazı Ermeniler yakışıklı birde merak ettiğim bir kültür aslında bizden bir farkları yok ha birde Ermeni birisiyle konuşmuştum bir ara 🙂 Terbiyesiz birisiydi. Ayrıca bildiğim Ermeni kelimeler barev, shat lavna, bari luys , mayrig kuyrig ahcik sen Ermenice biliyor musun? Birde senin Ermenilik yani hem anne hem baban mı Ermeni yoksa sadece annende mi var
- +1 yıl
Bahsettiğin gibi kültürel fark olarak türklerden fazla bir fark yok. Çoğu ermeni kökenleri kars, ardahan, Van taraflarından. Geçen haftalarda benim yanıma Van'a yurtdışında yaşayan akrabalarım geldi gevaşta ki akdamar kilisesine ayin için bir hafta onları burada misafir ettim gezdirdim. Benim anne tarafım ermeni kökenli ermeni dili kozmopolit bir dil yani okunuş ve yazılış bakımından biraz karmakarışık sadece günlük hayatta kullanılan tanışma selamlaşma gibi cümleleri bilirim. Bu arada senin yazdığın kelimelerden ve mayrig kuyrig ahcik anne baba kız anlamlarına geliyor yanlış hatırlamıyorsam
Soran+1 yıl@BLueagLee654 baban mı Türk? Eğer öyle ise tam Ermeni sayılmazsın ki? Evet anlamlarını biliyorum Başka biliyor musun Ermenice biliyorsan Başka sormak istediğim kelimeler de var.
- +1 yıl
Babamın büyükdedesi ermeni zaten ama onda ermeniliğin a'sı bile yok arkadaş ve iş çevresi hep Türk olduğu için asimile olmuş. ermenicem o kadar iyi değil bir önceki posta belirttiğim gibi günlük hayatta tanışma selamlaşma gibi fasılaları biliyorum.
Soran+1 yıl@BLueagLee654 anladım birde bu konuştuğum Ermeni bana azgi derdi kesin küfür bişey ama anlamını biliyor musun? Hmm ilginçmişsin. Ermeni erkeklerini severim ama değişikler biraz sen müslüman mısın Peki hristiyan mısın? Birde benim bu konuştuğum Ermeni bana pagan olduğunu ve sünnet tarZı bişey olduğunu söyledi anlamadım
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
8Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılermenistana kadar yolun var :)))
01 Yorumla
Soran+1 yılzaten gidicem
+1 yılOnlar da seni bekliyor kırmızı haliyi sermişler
06 Yorumla
Soran+1 yıl:)))) size bir agop sevgili yapıcam
- +1 yıl
Haçta takarsin her pazar Kilise ayinine gidersin
Soran+1 yılo kadar değil yapmam yapsamda göstermelik yaparım gerçek insançta değil zaten bazen öylesine hristiyanlar dörtleme yapıyor ya ondan yapıyorum ama öylesine müslümanım elhamdülilah
- +1 yıl
Dalga mi geçiyorsun göstermelikte olsa yaptigin an dinden çıkıyosun haberin olsun
Soran+1 yılsaçmalama dostum.) istavroz çıkartıyorum ama öylesine yoksa isaya inanmıyorum
- +1 yıl
Tamam
Yani o işin yolcusuyum diyorsun
01 Yorumla
Soran+1 yılhangi iş
Ermenistana niye gidiyon
05 Yorumla
Soran+1 yılerkekleri için :)
Soran+1 yılhayır :)))) türk erkekleri yetersiz
Soran+1 yılhayır ermeni isiyorum ben
Ben ermeniyim söyle
021 Yorumla
Soran+1 yılErmeniler ne yer ne içer
Soran+1 yılNasıl kızlardan hoşlanır Ermeniler
Soran+1 yılNasıl ermenisin adında Yılmaz yazıyor fake olabilir misin acaba
Soran+1 yılSeni instadan eklesem konuşsak
Soran+1 yılÇok merak ediyorum Ermenileri çünkü olur mu instam yok deme
Soran+1 yılÖzelden konuşalım instadan ekleyelim birbirimizi
Soran+1 yılOlur mu
Soran+1 yılOn saatte cevap veriyorsun ayrıca
Soran+1 yılHoşuna gitmezsem engellersin zAten
- +1 yıl
Bak sana şöyle söyleyeyim Ermeniler dünyada türklerden önce vardı dünyanın bütün imparatorluklarında yaşadılar urartu bizans med pers osmanlı onca tarihte boy gösterdiler güreş denilince akla ilk Ermeniler sonra Çeçenler gelir dünyanın en yakışıklı erkeklerini bulabilirsin Ermenistan'da yarımız rus kökenli genelimiz sarışın renkli gözlü veya esmeriz hz Nuh İbrahim ve İshak'ın torunlarıyız şanlıurfada peygamber olaylarını bilirsiniz kürtlerden önce biz vardık o olaylar bizim dir fakat Kürtler kendileri zannediyor :)
Soran+1 yılNeden insta vermiyorsun
Soran+1 yılGerçek bir Ermeni olduğuna ancak o zaman İnan'ınırım birde daha yeni açmışsın güvenmiyorum sana instadan söyle
Soran+1 yılNiye vermiyorsun o zaman iki konuşcaz
Soran+1 yılSen Ermenice biliyor musun
+1 yılallaha emanet ol :D
06 Yorumla
Soran+1 yılneden ya :/ korkutma beni ne yaparlar en fazla
- +1 yıl
😂😂 şaka yapıyorum hiç birşey yapmazlar çok güzel insanlar
Soran+1 yıldalga geçme ciddi soruyorum oraları gitmeyi çok istiyorum gidicem de ama korkuyorum tabilki kimliğimi söylemem belki
- +1 yıl
Aman be korkma
Soran+1 yılsen gider miydin
- +1 yıl
Giderim ortam güzelse kumar varsa
+1 yılmına kodumu salağı
03 Yorumla
Soran+1 yılkes be
- +1 yıl
bana gerek yok *rmeniler keser seni
Soran+1 yılErkekleri de mi keser hadi kızları anlarım onlar çekemez ama erkeklere işve cilve yaparsam neden o dediğini yapsın
+1 yılBir sektir oradan
01 Yorumla
Soran+1 yılNe diyon lan
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026