İkizler burcu kadınına aşık oldum, nasıl etkileyebilirim, ne yapsam olmuyor?

Merhabalar, Öncelikle bir erkek olarak hemen belirteyim, bende ikizler burcuyum. Çok ama çok seviyorum. Karşımdaki ikizler burcu kadını ile aramda birkaç yaş (benden küçük olmak üzere) fark var. Son birkaç sene içinde kendisini farklı mekanlarda çalışmamızdan dolayı iş icabı dolayısıyla seyrek görebildim, ama diyalog ve iletişim imkanım oldu. Esasen mütevazi olmak prensibimdir, çevrem beni böyle bilir ama kimseyi yanıltmamak ve doğru bilgi vermek için açık olmak durumundayım.

Aşık olduğum ikizler burcu kadınının, halk arasında ve burçlar aleminde genel kabul görmüş olan kağıt üzerinde aradığı özelliklerinin tamamına yakınını barındırdığımı düşünüyorum. Onu şimdiye kadar düşünen benim kadar kimsenin olmadığına eminim. Kendisine manevi değeri yüksek olan bir hediye verdim, kibar davrandım, iltifat ettim ama nedense bir türlü etkileyemedim. Önceki yıllarda onunla ilişki yaşamış kişiler ile kendimi karşılaştırınca arada kendi lehime (kültürel, maddi, manevi ve karakter olarak) ciddi farklar görüyorum ama ikizler kızı bunu göremiyor. Akıllara "kardeşim çok tipsizsin veya fiziğim kötü ondan etkileyememişsindir" gibi bir soru gelirse açıklık getireyim, 1.80 metre, 74 kg, ince ve kibar bir gözlük kullanıyorum. Lisans düzeyi üniversite mezunuyum. Top sakalım var-bıyıkla birleşen. Çok şükür mesleğim ve maddi durumum yerinde sayılır. Bunları kesinlikle O'nun gözüne sokmadım ama ufaktan hissettirmekten de fazla geri kalmadım. Çok sevdim onu çok ama onu etkilemek ve gözünü açmak için ne yapmam lazım bilemiyorum...

Kızı sadece sosyal medya üzerinden takip edebiliyorum. Malesef reelde görüşebileceğim ortak bir arkadaşımız yok kızın patronu dışında. Not: Patronu beni çok sever :) İncelediğim kadarıyla kız güzelliğini en büyük silahı olarak kullanıyor ve bunu da hak ediyor. Bunun dışında tepki koyma becerisinide bana gösterdiği olmuştu ama hiç alınmadım. Hatta gülerek alttan bile aldım.

Ne yapmam lazım? Biraz uzun bir yazı oldu, kusura bakmayın :(

Çok teşekkürler...
Güncellemeler
+1 yıl
Yardım ve görüşleriniz için şimdiden teşekkürler, gerçekten çok zor durumdayım ve sağlığımdan olmak üzereyim. Nerede eksik ve hata yaptığımı bilemiyorum. Yol gösterenlerden şimdiden Allah razı olsun. :(
Güncellemeler
+1 yıl
Dün kızın ofisine iş icabı uğradım yine. Görüşmenin sonunda çıkarken, kıza kilo verdiğini farkettiğimi, kendisine dikkat etmesi gerektiğini söyledim. Şaşırdı sanki farkında değilmiş gibi. Sizce bu sözüm O'nu incitmiş midir yoksa mutlu etmiş midir? :(
İkizler burcu kadınına aşık oldum, nasıl etkileyebilirim, ne yapsam olmuyor?