Bıktım artık sevgilim olsun istiyorum 😪?

Evet arkadaşlar 22 yasima geldim hala hic sevgilim olmadi konustuklarim oldu ama florten ileri gitmedi bunlar sanaldan oldu ama genelde eglenceli birisin iyisin guvenilirsin eee cikma teklifi gelince kabul etmiyorlar ben ciddi dusunen biriyim 1 yil 2 yil sevgili kalmayi sacma buluyorum ama anlasilan bu devirde kimse ciddi dusunmuyor soruyorum diyor 5 tane oldu 10 tane oldu daha 19 yasinda ben 22 olmusum hic olmamis cok sacma geliyor artik soruyorum neden ayrildin cogunda karsi taraf ayrildi diyor kiz diyor bunu sevmen icin ne gerekli diyorum guven versin yeter diyor eee guven verdigimi soyluyorlar konusmamda gayet iyi akici sempatik ve samimi buluyorlar sorun ne acaba anlamiyorum biktim artik sevgilim olsun istiyorum yardim edin ne yapmam gerekli bilmiyorum psikolojim bozuldu resmen her seferinde reddedilmekten psikologa mi gidiyim napiyim neden boyle oluyor 😭 neden hep reddediliyorum neden kimse beni sevmiyor
Cevaplariniz icin simdiden tesekkur ederim
Boyum 1.80 kilom 89 biraz gobegim var sorun acaba vucutmu biraz gobekli olmam mi ya karakter kisilik anlasabilmek uyum kizlarin umrunda degil mi bunlar sadece vucut mu onemli yani yardim edin cok sıkildim bu durumdan 😔 psikiyatriye gitmeyi dusunuyorum hasta oldum resmen hic iliskim olmadi 16 yaslarima kadar asosyaldim ztn ise falan baslayinca sosyallestim :( napicam ben
Bıktım artık sevgilim olsun istiyorum 😪?