Nişanlım benden kaçıyor?

Nişanlimla güzel giden arada sürtüşmeler yasadigimiz bir iliskimiz var yaklasik 3 yildir. 7. Ayimizda nişanlandık. 2 yildir nisanliyiz. Nisanimda tartisma cikti kayinvalidem cok evhamlı cok memnuniyetsiz cokta kirilgan biri ama bir o kadar da iyidir aslinda en azindan ben oyle dusunuyorum. Nisanlanmamizi o bizden daha cok istedi. Nisan setimi aldi yuzuklerimi aldi Çeyizi mi yapti ic camasiri ayakkabi herseyden 1 tane aldi ama saglam kaliteli aldi. Hicbirsey esirgemedi. Ama annemler bilezik istemişti bilezik gelemediği icin annemler biraz bozuldu. Bu arada ben diyarbakirliyim nisanlim izmirli. Nişana geldik altin konuşuldu kaynanam herseyi kabul etti sonra aksam yola cikip izmire gittiler. Daha sonradan kayinvalidemle konuştuk beni aradai bundan sonra ailenle gorusmicem ilk ve sondu falan demeye basladi. Ilk kavgalarimiz oyle basladi kayincalidemle sonra bir baristik bir kustuk falan 2 sene boyunca heo boyleyiz bir iyi bir kotu artik biktim. Simdi de dugun tarihi aldik nisanlimla 2 hafta sonra kinam var 1 hafta sonra da dugun ama ne altin var ne bir hazırlık. Ev var boyanacak sadece. Ama para olmadigi icin kaynanamda yardim etmiyor elini ayagini cekti. Nisamlimda suanda psikolojisi bozuldu parasizliktan 2 hafta kaldi ve elimde hic birsey yok yapamazsam rezil olurum diye korkuyor. Beninle konusmuyor. 2 haftadir surekli bagiriyor cagiriyor alttan aliyorum kavga etmeyelim dugun arefesi diye ama ne yapacagimi sasirdim kaciyor benden ne yapmaliyim sizce?
Nişanlım benden kaçıyor?