Sevgi beni doyurmaz tutku olmalı..
Sevgi mi daha güçlü, yoksa tutku mu?
Sevgi beni doyurmaz tutku olmalı..
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Sevginin gücü her şeyden öndedir
Teşekkür ederim fistik
Tutkulu sevgi daha güçlüdür..
Bence tutku daha güçlü gibi
sevgi daha güçlüdür
Hayır tutku daha güçlü :)
Cevap
115Cevap
Sevgi ile başlayan tutku gadası
Sevgi herşeyden yüce
Tutku doyaileceğimiz bişeydir ama sevgi kalbe taht kuran o kalbin sahibi demektir
Sadece tutkuyla iliski yürümez , bir yerde doyum başlar ve biter
Sevgi çok güçlüdür gerçekten dünyada onun yerini hiç bir şey alamaz ancak tutku öyle bir sinsidir ki her şeyi hapseder ve insan beynini ve tüm bedenini ele geçirir... Çünkü tutku hormonların sevgiyi hapsedip arzuları serbest bırakan bir ajandır.
Sevgi güçlü ama sevgiyle birleşen tuttu daha da güçlü
Senin bu hesabı 3 arkadaş vardiyalı olarak mı kullanıyorsunuz? Hesap 7/24 çalışıyor :D
Yoo
Her iki de bir bütün değilmi dir aslında, sevgi olmadan tutku olurmu, sevgi saygı olursa tutku da olur bence. Senin sorduğun soruya bakacam olursam, tutku biterse sevgi olmaz diye düşünüyorum. Bir ilişkide sevgi biterse tutku da olmaz diye düşünüyorum. Ama tabiki de, saygı sevgi olmazsa tutku da olmaz.
Sevmek çok önemli sevdiğim insana tutkuyla bağlanırım ilişki monotonlaşsa farklı şeyler denerim ama asla vazgeçmem
Sevgi daha önemlidir. Tutku bitse de sevgi kalır. Sevgi bitse tutku kalmaz. Önemli olan bir insanı bir ömür sevebilmek. Bir insana bir ömür tutku duymak değil
Sevgi daha uzun süreli, daha güvenilir bir duygu, tutku ise güçlü bir heves ama zamanls zayıflar, uzum vadede sevgi güçlü.
ikiside birbiri ile bağlantılı bence aşk biterse tutuku biter, tutku biterse aşk biter. aşık olduğunuz özlediğiniz kişi ile seksin tadını başka birşeyde bulabilirmisiniz.
tutku bir anlıktır insan sevmediğine tutkulanmaz kısaca sevgi tutkuyu tetikler tutku bittiğinde sevgi devam etmelidir
Tutku! Sevgi saftır. Tutku baştan aşağı sevginin vücut bulmuş halidir. Olmadan olmaz. Olur da o ilişki, ilişki olmaktan çıkar. Arkadaşlık olur.
Benim açımdan tutku olmazsa olmaz. Sevgi ile birleştiğinde, ortaya. Mükemmel bir tutkulu sevgi ortaya çıkar. Ve ilişki çok güzel bir haz alır diye düşünüyorum. @beyazorkidem
Dediğin doğruysa bizde tutku yokmuş demek ki eski kız arkadaşımla yola devam edeceğiz artık benim yanımda olan benimdir
İkisi de birbirini tamamlıyor. Ama tutku daha güçlü sanki. Sevginin altında yatıyor. O yüzden tutku tam olmazsa sevgi güçlü duramaz.
günaydın. Sevgi saygı aşkı doğurur aşla yapılan her iş tutkudur YANİ BİR BİRİYLE BAGLIDIR VE AYRILMAZ İKİLİDİR. @beyazorkidem
İnsan nefsi olan dünyevi bir varlıktır bu yüzden bazen tutku sevgiden daha büyük bir etki ortaya çıkarabilir
Sevgi tutkudan güçlüdür. Sevgine vardır, tutku ara ara harekete geçer.
İlişkiyi ayakta tutan kabullenme ve saygıdır.
Bunlar da sevgi ve tutkuyu doğurur.
İkisi de ilişkinin olmazsa olmazı. İkisinden birinin bitmesi ilişkiyi öldürür
Sevgi varsa Tutku da vardır sevgi olmadan Tutku çabuk geçer o yüzden sevgi daha güçlü
Yemek teki yağ tuz gibidir
Sevgi varsa tutku da vardır
.
Sevgi de tutkuda hikaye.
En önemlisi AŞK,
Onunda ne olduğunu bilmiyorlar.
.
Ikiainden biri eksilirse cogunlukla iliski biter bitmese de zorunluluklar yuzunden devam ediyordur
Sevgi diyenlere; para bitti aşk bitti tutku yok büllük kalkmıyor eee sonra?
Tutku daha güçlü bir duygu fakat sevgi daha kalıcı.
Tutku kısa süreli daha güçlüdür sevgi daha zayıf ama uzun sürelidir..
ikiside çok güçlü ve birbirini körükler yapıca birşey. ama ikiside birbiri olmadanda olabiliyor.
Tutkunun olmadığı sevgi benzini biten araba gibi bir süre sonra durur partner mutsuz olur, o yüzden tutku 😋
sevgi senı doyurmaz tutku olmalı pekı sevgıden kopup tutkulu olabılır mısın?
seks daha güçlü. Hele icinde sevgi ve tutku birlikte varsa işte o nun adı da hazzz dır 😘😎🌸
Sevgi önemli tutku çok önemli ama erkekler için tutku geçici😕
Ikiside çok güçlüdür ama sevgi kalıcı tutku geçicidir.
Tutku olmayan yerdeki sevgi yavan ekmeğe benzer tutku sart
Tutku kolay kolay geçmez sevgi belirli yerlerde tükensede diye düşünüyorum
Sevgi, birebir yaşadım arada kaldım ve sevgi kazandı
Tutku daha güçlü bir duygu durumu ama sevgi ile de ilişki her türlü yürür
İkisi birbiriyle bağlantılı bence ama ikisi de birleşince ver yansım artık😉
Tutku ve aşk bir birini tamamlar biri diyerinden ayrı olmaz
Sevgisiz tutku mümkünmü
2'side birbirini tamamlayan kavram ama 2 sini birdende tamamlamak her kişilige oturmuor (;
Tutkusuz sevgi tatsız olur, sevgisiz tutku ise tehlikeli olur. Yine de ikisinden sadece birini seçmem gerekirse tutkuyu seçerim.
Tutku daha baskın olmalı bu yıllarda artık sevgi yetersiz kalıyor
Sevgi biterse cinsellik ilişkiyi canlı tutabilir ancak tutku biterse o ilişki yaşayamaz
Tutkularımı sevgim besler büyütür ve kamçılar🙄
Sevgi güçlü tutku bağlar.
- Tutku
- Evet, yürüyebilir.
Sevgi diyen desin, benim için tutku önemli olan 😏
Tutku daha güçlü kalıyor.
Sevgi tutkuyu yer 🤪
İkiside kapışır ama sevgi kazanır bence
Tutku olmalı... ama aşırı...
Sevgi biter ama tutku nayır
sevgi olmazsa tutku nasil olucakmis
Sevginin olduğu yerde her şey için umut vardır 😘