Genelde tektaş pırlanta alınıyor ama baget pırlantalar da bu aralar çok moda. Ben Blue Diamond'dan baget pırlanta yüzük aldım ve çok memnun kaldım. Işıklı yüzük kutusu ile gönderdiler yanında hologramlı sertifika da vardı. Gören herkes yüzüğümü nereden aldığımı soruyor çünkü gerçekten çok parlıyor :)
Baget hiç hoş durmuyor illa almak istiyorsa tektaş yeterli
Tek taş çok takılıyormuş kıyafetlere ele falan çiziyormuş
Evlilik teklifi bekleniyor ya ister istemez gerekiyor 🤦🏻♂️😁
Şahsım adına pırlanta tavsiye etmem reis Altın dan şaşmam şaşma derim altın gibisi var mı zen men falan hepsi halkı kandırma neymiş halacığım senin bana aldığın altın küpeleri zene götürmüşte yerine kolye almış reklamınızın ben neyse
Altın en iyisi bence de ama bunun da adı oluyor kızları bilirsin 😏😊
La evlilik iyi bişey değil o kadar masraf yapma o paraya dolar al bak bir abi demişti dersin sonra.
Değişiyor işte kişiden kişiye 100 130 bini düğün ev masrafına vereceğine güzel bir araba al gez de denilir ama hayattan beklentine göre değişiyor abi 😁
Cevap
2Cevap
Evlilik teklifi dendiği zaman tabii ki tektaş akıllara geliyor ama şimdi böyle bir baget yüzük https://www.antikapirlanta.com/pirlanta-tasli-kare-baget-yuzuk alınsa bana da kesinlikle tamam derim tabii ki :)
En sondaki hem zarif hem çok şık😍
Onu aldım teşekkürler 😊
En son attığın çok naif.
Baget o işte ondan alıyım en iyisi ya
Bir de prenses model varmış ona da bak istersen. Düz tektaşlar çok basit duruyor 1 tl verilip alınmış gibi ama maddi durumuna da bak ağır duran tektaşlarda mevcut.
En fazla 4 bin veririm
Baget alacam büyük ihtimal o hoşuma gitti sanırım
2 buçuk bine bile iyi baget bulursun bol şans
Attığımı alacam en son fotoğraftaki teşekkürler
Bencede onu al çok güzel o
Aldım👍🏻
Hadi hayırlı inşallahhh
İnsallah☺️
Pirlanta şart diosunuz yani himm
Maalesef 😁
Bende hallederm istesem zaten kızı istedik falan da içinde kalmasın diye yoksa bence de önemli değil kadınların böyle şeyler içinde kalıyor niyetse 10 yıl geçse de unutmuyorlar :)
2. Fotodaki. Kare olan çok ucuz duruyor
3. Fotodakini aldım
İp bağla abi ne gerek var bu kadar teferruata
Keşke öyle olsa gardaş bu teferruat sayılmaz hele bir hayırlı işe giriş bir 😂
ALLAH tamamına erdirsin kardeşim. Ben şimdilik böyle iyiyim evlilik falan bana göre değil :) Selametle he bu arada tek taş alma diğerini al.
Tamam bana da o daha hoş geldi teşekkürler allah razı olsun allah gönlünüze göre versin hocam ☺️
Baget daha iyi gibi
Bende öyle düşünüyorum daha kullanışlı sanki
İkiside olabilir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?