Eğer ilk öpüşmeleriniz ise duygular daha çok cinsel içerikli olucaktır ama uzun süre sarılmak yeni ilişkiler için bence çok duygulu. Eğer 1 2 yılda öpüştüyseniz epeyce artık romantikleşmeye ve daha derin anlamlı olmaya başlıyor. Ayrıca yaşa göre de değişebilir bu durum.
Sarılmak daha duygulu bence👍🌹 çünkü öpüşerek uyuyamazsın sarılarak içtenlik ve duyguyla hissederek öyle bir uyunur ki sorma uykulu halde bile bu duygu ve sıcaklığı hissederim👍💐🌹 bende ve bence böyle ama sizi bilemem tabi💐🌹🖐️
Sarsılıyorsun sonra böyle sevgilim seni duvara yaslayıp yavaş yavaş öpmeye başlıyor tam o sırada ise kalkan şeysini size yaslıyor ya hani işte o an mukemmel
Her ikiside hele sımsıkı sarılmış durumda dudak dudağa olmak dünyada benzeri olmayan en muhteşem duyguyu yaşamak oluyor.. Birde hatunun dudakları olabildiğince ıslak olursa dugusallik katlaniyor..
Gif i görünce duygulandım.. Bana bay Grey diyen 40 yaşında olgun eski sevgilim hatırlattı.. Soruya gelince, ayakta iken kucağıma alıp bacaklarını belime toplayıp bende onun kalçalarını sıkarken öpüşmeyi seviyordum..
Ben sarılmayı çok daha fazla seviyorum. Tüm vücudumda hissetmeliyim onu. Zaten nedense her sarıldığımda da fazla sürmüyor hemen dayanamıyor öpüyorum... 😘😎
Hahahh😂😂 ben ahlak bekçisi değilim bu bir hem suçlusun hemde bana laf mı atıyorsun yaptığınız zinaları tatlı tatlı anlatıyorsunuz hayal zannettim ama gerçekmiş ciddi ciddi çok güzel bir şey olduğunuda söylüyorsyn
@Batmanllı önce sen bir kendini düzelt sonra millete yönel. Senin şu an bu öpüşme gifine bakmanda haram. Ben haramı helali gayet iyi biliyorum. Kendin harama bakarken başkasına aynı şeyden haram demen komik oluyor.
@Batmanllı herkesin kendi tercihi ve ahlak bekçiliği sana düşmedi. Ayrıca benimki de haram oluyor seninkide. Neyse uzatma. Herkesin kendi yaşamı seni ilgilendirmiyor.
En İyi Cevaplar