Tanıştığınız gün öpüşmek ?

Ya ben geçen hafta bi partiye katıldım cocukla partiden önce yeri ayarlamak kişiyi ayarlamak vs için konuşuyorduk telefondan internetten sonra gece partiye gittim başta tartıştık falan filan sonra saat ilerleri içtik hafif güzeldik falan iltifat etti bana sonra bi anda öptü beni dans ederken. Bende hoşlanmıştım bişey demedim baktım şoka girmiş gibi devam ettim dans etmeye :) Sonra dışarı falan çıktıkk öptü beni uzun uzun ama çok hoşlandım ilk kez başıma geldi böyle bişey alkollüydüm ztn söyledim ben öyle bi kız degilim diye sordu ne zmn ayrıldın son sevgilinden öpüşmedin mi falan diye ama cocuk her hafta orda olan biri ama arkadaslarımın arkadası yani. Neyse kısacası ben bu çocuktan gerçekten hoşlandım öyle bi kızda degilim ama aramızda acayip bi çekim oldu. Sizce ne düşünür ? mesajlasıyoruz bu aradaa flört eder gibi
Güncellemeler
+1 yıl
Size beni yargılayın demedim, o benim hayatım benim kararım sizi ilgilendirmez kusura bakmayın ama. Ben sadece durumu anlatıyorum cocuk ne dusunebilir diyorum ayrıca benim orda cok cevrem var yani onun ustleri beni kardesi gibi gören kisiler. Beni öptügü icin yumruk yedi. Öyle dusundugunuz gibi degil.

Farkın ne demissiniz hayatımda hic böyle bisey yasamadım ilk kez oluyor ve gercekten cok hoslandım cıkmak istedigim biri.
Tanıştığınız gün öpüşmek ?