Sevgilim beni oyaliyor olabilir mi?

1 buçuk sene oldu onu ailemle tanıştırdım, çevremde ki herkez biliyor. Onun ailesiyle sadece telefonda konuştuk, ablalarıyla face'de muhabbetimiz oldu ama memlekette oldukları için yanlarına gidemedim. İkimiz de ciddi düşünüyoruz, sevgilim 25 yaşında. Babam çok rahat biri ama ablamın yaptıklarından sonra, birz daha dikkatli davranıyor, nisan yapılmasını istiyor, biz de istiyoruz fakat sevgilimin maddi durumu iyi değil, bu konuları konuştuğumuz da hep hayırlısı diyip kapatmaya çalışıyor. suan ben yurtdışındayım, babam yanına gitmemi istemiyor orda halamlarda var ama bana ters bu işler, eğer seni seviyorsa nisan yapsın gelsin seni istesin diyo. Bugün bu konuyu açtım, dedim biz nisan işini ne yapıcaz ? oda dedi ki, bilmiyorum nasıl dedim bilmiyorsun ya yaparsın yada yapmassin, kesin bişey şöyle bende babama ne diceğimi biliyim dedim. Her neyse, nisan olmazsa babam beni kesinlikle yollamaz, görüşemeyiz dedim. Oda iyi özaman görüşmeyiz yapıcak bişey yok dedi. Bi kaç ay öncesi nisan yapıcam diyen adam, şimdi bilmiyorum diyo kaçamak cevablar veriyor. oyalıyor mu beni? Beni seviyor, bende onu seviyorum ama artık birşey kesinleşsin istiyorum, babam her seferinde nisan ne zaman yapıcaz diye sorduğun da cevab veremiyorum ve bu beni çok rahatsız ediyor. Ondan büyük birşey istemiyorum ki, biz oraya gidelim, ailesini memleketten getirsin, Allahın emri ile istesin aile arasında yüzük takılsın, bizim evin bahçesi büyük olduğun da orda küçük bi kutlama yaparız diyorum, ama her seferinde hayırlısı diyip konuyu kapatıyor. Ne yapmak istiyor anlamıyorum :(
Güncellemeler
+1 yıl
Saat baya gec oldu, uyku yok gözlerde, beyin mesgulde :( Sevgilimle konustum, bu konuyu actigim da baya morali bozuldu, buda nerden cikti? gibisinden sordu... icimde ki herseyi anlattim, ve bana dedigi şu ki, ailemi getirip götürmem yüzüktü vs. şeyler yaklaşik 2.000tl patlar bunu şuan saglamam imkansiz, kredi ödedigimi biliyorsun icraatlik oldugumu biliyorsun, ama anlamak istemiyorsun dedi. Ben ailemi zor durumda birakmak istemiyorum, o yüzden nişani da dügünü de kendim yapmak istiyorum dedi.
Güncellemeler
+1 yıl
bende bunun üzerine, bu zamanda hangi genc kendi kazandigi parayla nişan dügün yapa bilmişte sen yapicaksin dedim. Tamam biraz sert olmuş olabilir ama kendimi tutamadim, kendi başina yapamassin ailen ne güne var tabi ki de sana kol kanat germek zorunlaar, bu düşüncen cok yanliş dedim. Od bunun üzerine, ailemi kariştirma dedi, imkanim olsa yarin yaparim biliyorsun dedi. Anlicaginiz :( kafam karma karişikkkkk :(( ne yapicagimi nasil hareket edicegimi bilmiyorum :((
Sevgilim beni oyaliyor olabilir mi?