Görsellik sadece o kadar çoğu doğru düzgün sevişmeyi bilmiyor kompresör gibi çakmayı seks zannediyor güçlüyüm ben laaağğğğnn boşuna şişirmedim pazuları hayvan gibi şaapıyorlar 😂😂
Kadına güzel bir oral yaptıktan sonra evire çevire seks yapıp inleterek ve titreterek orgazma ulaşmasını sağlamasının daha kolay olacağını düşündükleri için ;)
Yoo kaslı erkek değil karakterli erkek isterim. İlk adam olsun da. Hem kaslı erkek değil güçlü erkek ilgimi ceker. Kafasının içi boş bir kas yığınıni n'apayim
Saglikli yasam surdukleri icin senide o dogrultuda yasamaya iter. Estetik bir goruntuye sahipler baktikca hosuna gider. Cinsel yonden daha cekici gelirler ve bakimli olurlar Yaninda daha guvenilir hissettirir. Spordan dolayi hormanlari daha duzenli ve aktif calisir. Tabi buda yatakdaki performansi etkiler.
Aynı karakterdeki iki erkekten kaslı olanı kızlara daha makbul geliyo. Şöyle ki genelde kızlar bir yere erkek arkadaşıyla gitmek istese o erkeğin götlü göbekli olmasından ziyade kaslı fit sportif görünmesini tercih ediyorlar.
Kolunda çanta gibi hava atmak için kız arkadaşlarının gözüne sokmak için '' bak bu benim sevgilim buda kasları tanıştırayım adonis ön kol ark kol kanat ver bakim '' falan demek için yoksa kilo boy indeksi uyumlu bir erkek zaten güçlüdür
Tamamen bilinçaltıyla alakalı kaslı erkek kadınların gözünde ilerde olacak cocukları için koruyucu ve güçlü baba profili çizer Erkekler içinde büyük gögüslü kadınlar ilerde olcak çocukları için anaç bir kadı profili çizer oyle evirir çevirir göze hos gelır felan hikaye 😁😁
Dışarıda onunlayken daha özgür hissetmeni sağlar çünkü insanlar bulaşmaz. Yatakta pozisyon zenginliği ve cinsellik süresi artışı Görsel şölen verir Spora teşvik eder bu da senin de sağlıklı hayat yaşamanı sağlar.
Sadece görsellik başka bir açıkması yok kadınlar için.
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Kizlarin goruslerinin altina yapilan yorumlara bak.. ; gel yavrum ben kasliyim... ben seni tasirim yavrum.. ben biliyorum o tum pozisyonlari.. Utanc verici..
En İyi Cevaplar