Bana kaç defa ayni kişi görücü olarak geldi benim red etmeme rağmen. Çocuk her halti yemiş. Annesi temiz namuslu bir kiza bakıyormuş evlendirecek miş oğlusunu. Oğlu bokluu ama yinede temiz kiz istiyor bu haksızlık degil mi? Çocuğun ne yaptıklarını öğrendim eski sevgilisiyle oyuzden red ettim ısrar edip duruyor annesi İnstagramdan gülücük velan yolayip duruyor bana 🤦🏻♀️
Cidden bazi insanları anlamıyorum, oğlu her halti yemiş biliyorlar ama temiz helal süt emmiş hiç sevgilisi olmamış bir kiz neden?
Annesine durumu anlat beni rahatsız etme de. Gitsin rengini bulsun
0
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Kızacağım zor tutuyorum kendimi yaa teyze bir git başımdan temiz kiz istiyorsun abdestli namazli ama oğlunuz kirli nasıl olacak eski sevgilisiyle yatmış ama iste susuyorum 🤷🏻♀️
Durumu şöyle söyle benim rengim değil. Oğluna söyle dengini bulsun de. Kapat gitsin. O bakarsan bizde temiz kız istiyoruz. Bulsak evlenecez. Ama onun oğlu gibi değiliz yani kimset işleri ayrı bu olay senin başını yakma olayı yani.
Kızacağım zor tutuyorum kendimi yaa teyze bir git başımdan temiz kiz istiyorsun abdestli namazli ama oğlunuz kirli nasıl olacak eski sevgilisiyle yatmış ama iste susuyorum 🤷🏻♀️
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Cidden bazi insanları anlamıyorum, oğlu her halti yemiş biliyorlar ama temiz helal süt emmiş hiç sevgilisi olmamış bir kiz neden?
En İyi Cevaplar