Laftan anlamaz, sözünü dinlemez, başına buyruk, duyguları savruk, gün içerisinde bir kez bile arama gereği duymaz sevgilinin amacı nedir? Böyle bir sevgili sizi iter mi, yoksa çeker mi? #orkidemeraklı
Edindiğim kanaat şu ve bunu kimse değiştiremez.. 1. Erkek olmanın hayvanlık olduğu zannında olanlar. 2. Erkek olarak kendine güveni olmayanlar. 3. Kendinin beş para etmediğini bilerek aşırı derecede kıskanç olanlar. 4. Anası tarafından erkek diye soysuzca yetiştirilenler.. 5. Ezikliğini kadına şiddet ile telafi etmeye çalışanlar.. Rahmetli anacığım hep ''Erkeklik yürektedir, nazik, saygılı ve romantik olmak erkeği yüceltir.''derdi. Bu nedenle sadece önünde ki üç fazlalık ve dudak üstündeki kılları uzatmak, içki ve sigara içmek , pazu yapmakla erkeklik olmuyor.. Ne babayiğit görünen erkekler gördüm ilk silah patladığında ağlayıp yere kapanan..
Ben biraz kendi üzerime alındım Motorsiklet tepesindeyim Yemek servisi yapıyorum İkidebir arıyor 12 saatte 24 kez arıyo Her siperişte cvpmı vercem Kızmak istemyorum Ama en son dayanamıyorum Bazen karımdır tamam açayım dedim ama Her açtığımda b Ne yapıyon özledim Ciddi bişey olsa açmasam ne olacak Normalde aramasa Ciddi bişi olunca arasa bana ulaşması daha kolay Motor tepesind olduğum için birazını meşgule veriyorum Ee haksızsan haksızsınde Günde arama aranma sayısı 2 dir Eskiden o bile yoktu
Oda var. Bide biz kadınlar çok farklı bakip yanlış anlayabiliyoruz. Ben sevgilime bisey icin kızdığımda mesela o bambaşka bisey söylüyor. Aslında ortada olay yok. Ben kendim kurmuşum farkında degilim 😂😂
Bu zulüm olayıne ben akıl sır erdiremiyorum. Yalnız kadına değil herhangi bir canlıya insan evladı neden zulmeder. Adına psikoloji deyin ruhbilim deyin hiç bir bilim buna izahat getiremez. Herhangi bir canlıya bir karıncaya bile yapılan zulmü ben kabullenemiyorum. Ve cezasını tüm insanlığın önünde ölene kadar işkence yapılarak ibretlik olmasını isteyebilirim ancak.
Bence Gerçekten seven biri sevdgine Zarar vermeye kıyamaz. Eğer öyle yapıyorsa gerçekten hiç sevmiyordur ya da değerden anlamıyordur. Ama benim çevremde ise kadınlara değerinden fazla değer verince de değer den anlamıyorlar. Benim çevremde.. biliyorum her kadın her erkek aynı değil.
Ben böyle erkeklerin gerçekten ya da yeterli sevdiğini düşünmüyorum sevse içinden gelir merak eder biraz olsun ilgi gösterir bu davranışlar kendini değersiz hissettirmeye başlar bir süre sonra ve yıpratır
Aşkta birbirini üzmeyen taraflar var mıdır, doğası gereği aşık insanlar birbirini üzer, aşkın, sevginin kıymetini bilmek gerekli giderek bulmak zorlaşır. Bilenlerden artı veya eksi lütfen .
Ben sevdiğimin değerini fazlasıyla bilen biriydim sanırım fazla değer verdim kendi sorunsuz olmaya başladı. Anlayacağınız zulm eden sadece erkekler değil.
Zulüm lazım acıyı sefer kadınlar azıcık acı ile daha bağlı kalırlar ben demiyorum bu bilenen bir şey olarak var acısız bir hayat olmaz gelişmenin temelidir bu
Sadece mantığa maddiyata nefsini yer veren sonradan görmelerdir böyle erkek ve kadınlar sıkıntıya gelemiyor ya da bipolar bozukluğa yatkın insanlardır. İticidir anlayışsızdırlar.
bunları zorunluluk görev adlederek yaptırmanın neresi sevmek? sevmenin şekilciliğini bir brakında özüne bakın sizde erkekten beklediğiniz kendinizde onun için yapın lütfen
Çünkü değer vermiyor onun icin olsan da bir olmasan da bir umursamiyor... Kolay erişebilir görmus oluyor böyle insanlar karşındakin ondan önem vermiyor
inan bende sevmiyorum oyle yavsaklari kiza bakiyon gul gibi erkek gozu disarda veya kizlarda da var bu yakisikli değil iyi ama yakisikli olsaydi azcik derler
Elde ettiğini onu bırakmayacağını bildiği için kendi kafasına göre hareket eder işin özünde sevmiyordur egosunu tatmin ediyordur böyle bir sevgiliye de ihtiyaç yoktur
Yüreğinde insanlığın dem-i merhametinden Bir kırıntı kalmışsa gün olur dünya yıkıldı altında kaldım dedirtir hayat. Pişmanlığın anlamını bilmeden yaşayabilir insan ancak yasattigini yaşamadan ölmez.
En İyi Cevaplar