Burç mu? Yani ayırt edilebiliyorsa böyle birşey ve herkes bir tür standart özellikle yaratılıyorsa, hayatımıza şekil veren bir iradenin var olması çok anlamsız değil mi? Beni yadırgayanlar şunu iyi bilsinki kendini kandırmanın mutlu eden bir tarafı yok. Gayet açık yazılanlar. Bağnazlıktan farkı ne bunun? Yaratılma nedenimiz daha anlamsız oluyor. Yaşadığımız hayatın faturasında, doğduğumuz ayın tek suçlusu ebeveynler mi? Yani doğduğumuz aylar yüzünden mi hayatımız kötü? Yoksa bu sabit fikirlilik yüzünden mi?
Balık burcuyum sevgiliye ihtiyacım yok açıkcası :D tipe bakan bir kızı yanımda taşıyacağıma sevgilisiz yalnız takılırım daha iyi saçlarımı kazıyorum sırf kızlar bakmasın bakacaksa bu halime baksın uzun saçıma herkes bakar beni ben olduğu için sevsin 3 numara saçın bir diğer adı kızkovar dır :D
HErkes ikizler burcunu çift karakterli değişken diye bilir çabuk sıkılır sanarlar ama aslında bilmezlerki ne kadar derinden sever sevgisi için ne fedakarlıklar yapmayı göze alır ama burçlara kalıcak olsaydık ohooo insanın karakterinde biter olay cut.
Bak kovalar vefalıdir sevdimi tam sever sildi mi de tam sever özgürlükçü ve inatçı olur 2 yıl senle çıktıysa seni gerçekten sevmiştir ama eğer benim gibiyse en ufak şeyden nem alıyorsa çok uzun sürmez ben mesela hep biri olsun istiyorum ama tahammülsüzlük var bende en ufak şeyde bırakabilirim çabuk soğuyorum
Ben ayrıldım vefalıydı zaten. Çok seviyordu. Ama hemen yeni sevgili bulması garip yani. Kimse mükemmel değil bunu unutma herkesin kusurları vardır. Umarım gönlüne göre bir delikanlı bulursun 🙂
En İyi Cevaplar