Aşk İlişkileri İrem Altuğ’un, 11 dakikalık bu kısa filmi, sizce neyi anlatıyor?💃🏻? Eccentric Takip Et Guru Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Filmi izleyin öyle yorum yapın.. please💃🏻https://youtu.be/9YMY2d6q9_w Güncellemeler+1 yıl Erkeklerin çoğunlukta yaptığı değil mi bu? Güncellemeler+1 yıl 🤷🏻♀️ İrem Altuğ’un, 11 dakikalık bu kısa filmi, sizce neyi anlatıyor?💃🏻? Cevapla Film Soruları Yorum Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et
BenZero Takip Et Xper 6 Yaş: 32 +1 yıl Evet erkeklerin yaptığı şey bu 1 1 Yorumla Eccentric +1 yıl Bravo bunu bilio olmanız güzel..👏 Yorumla
uusluu Takip Et Master Yaş: 41 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 8,2b cevap paylaştı. Bu ne yaaa!! Çok saçma 0 5 Yorumla Eccentric +1 yıl Hiç değil aslındaOrada bir mesaj var inceden ama anlıyabilene..🤷🏻♀️ Yorumla uusluu +1 yıl Ne yok beeee, basitçe bişey olmuş, birinin sevgili meselesini işlemiş, sanki her erkek öyle, her kız öyle Yorumla Eccentric +1 yıl tamam.. fikirler ayrıdır.. saygı tutarım Yorumla Eccentric +1 yıl Saygı duyarım Yorumla uusluu +1 yıl Teşekkür ederim, ben de senin fikrine saygı duyuyorum Yorumla
AlcaponeMayk Takip Et Yoda Yaş: 38 +1 yıl Izlemek lazim detayli ☺ 0 1 Yorumla Eccentric +1 yıl Ee izle..🙂 11 dk alt tarafı🙂 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Evet erkeklerin yaptığı şey bu
Bravo bunu bilio olmanız güzel..👏
Bu ne yaaa!! Çok saçma
Hiç değil aslında
Orada bir mesaj var inceden ama anlıyabilene..🤷🏻♀️
Ne yok beeee, basitçe bişey olmuş, birinin sevgili meselesini işlemiş, sanki her erkek öyle, her kız öyle
tamam.. fikirler ayrıdır.. saygı tutarım
Saygı duyarım
Teşekkür ederim, ben de senin fikrine saygı duyuyorum
Izlemek lazim detayli ☺
Ee izle..🙂 11 dk alt tarafı🙂