Evlendiniz diye eşiniz her gece sizinle uyumak istiyor, naparsınız?
Bence bu geçerli bir sebep değil.
Bence bu geçerli bir sebep değil.
İslam diyor ki küs olsanız dahi yatakları ayırmayın. Dolayısıyla her halükarda yanımda yatacak. Ben de onun yanında. Hayır bir de bence geçerli sebep değil demişsin ne olması birlikte uyumak için geçerli sebep acaba? Çok merak ettim. Evli olmak değilse ne birlikte uyumak için sebep sayılıyor anlatsana?
Ablaaa kız xper kasacak negatif tepki tekniğini kullanmış çaktın mı😂😂😂
@Exremsevgi haklısın ama insan bazen insan yerine konulabiliyor mu diye denemek istiyor böylelerini, bak bu da konulamayangillerden işte.
Islam kim ya cikaramadim kimlerden bu abimiz neler demis oyle
Sen tanımazsın hacı.
Abla sende biraz tabansız atmışsın be gülüm.
Oy ben senin soru soran parmaklarını ısırırım 😍♥️ Hoş geldin aşkem. Asıl bayram bu gece olacak benim için 👻👻👻
Bu arada ne münasebet tabii ki uyuyamaz skdkd
Aşkeeemmm gel ısır 😝😝
Tabikide uyuyamazzzz haramm
Birlikte uyurum tabi ki.
Zaten o insanı çok sevdiğim için, her anımı ve tüm yaşantımı en derinine kadar onunla birlikte geçirmek istediğim için evlenmişimdir.
Yani birlikte uyumak, eşler arasında aslında duygusal olarak çok önemli bir fonksiyon üstleniyor diye düşünüyorum.
Gerçekten çok ayıp etmiş, her gece birlikte yatılmasının düşünülmesi bile yanlış.
Cevap
84Cevap
Ne alaka olması gereken bu zaten evlendiğim zaman eşim benimle birlikte yatmayacaksa ne yapayım öyle eşi bir ömürlük söz verip ayrı odaları paylaşacak değilim 😃
Ee öyle olmalı zaten. Neden durduk yere eşimden ayrı uyumak isteyeyim ki?
Yavrucum sen evliliğin nasıl birşey olduğunu düşünüyorsun bilemem ama birlikte uyumayacagın adamla evlenmezsin zaten. Gerçi benim bu soruyu cevaplamam bile abes şu an 😒🙈 eğer birlikte uyumak zindan geliyorsa orada bir sorun vardır...
Ne yani gidip içerde pembe ayıyla mı uyuyalım. Zaten nikah memuru bize : bu kadınla bir ömür geçirip birlikte uyumaya var mısınız? diye soruyor. Buna EVEEEET diyorsan tabiki birlikte uyuyacağız... #PembeAyıcik 😅
Istememesi mi gerekiyor? Evlendikten sonra zaten birlikte yatarsin. Ha hava sıcaktır gider baska yerde yatarsin orasi ayrı ama sorunu anlamadim aga
Bu ne saçma soru ameke
Tabi benle uyuyacak.
Elin herifiyle yatacak hali yok.
Hahaha aptallığa bak, şaka gibi.
Muhtarın koynunda uyuyacak hali yok herhalde. Tabi ki de benimle uyuyacak. Ayrı yatmak iyi değildir, soğukluğa neden olur.
Ne yazdığının farkında mısın. Evlenip ayrı uyuma düşüncesindeysen kimseyle evlenip hayatını karartma lütfen.
Aa bu ne büyük utanmazlık görgüsüzlük, kocam nasıl her gece benimle uyumak ister. Olamaz efenim öyle bir şey, mümkün değil.
Olacak iş değil şaka felan mı bu nasıl beraber uyuruz üstelik evliyiz yani töbe töbe kıyamet yakındır
ne gereksiz insanlar evlenmiş de biz evde kalmışız mk ya
Eee başka biriyle mi uyuyacak yahu. Tabi ki benle uyuyacak
Bu çok normal birşey. Eğer bunları yapmak istemiyorsa neden evlenir bir insan.
Biz dünyalılar sevdiğimiz insanla evlenince onunla uyumayı dert veya sıkıntı haline getirmiyoruz..
😂 😂
Evlendik diye aynı evde yaşamak istiyor, dersin yakında jdjdkdk
😂😂😂👏👏👏
Benimle uyuyacak tabiki başka kiminle uyuyacak ya da ayrı yatacak değil ya.. İnsanlar boşuna demiyor bir yastıkta kocatsın diye..
E haklığğ. Evlendin yani aq? Ne bekliyorsun onun yanında yatmıcan da babanın evinde mi yatcan wıdndıd
Dünyanın en güzel şeylerinden biri bu, daha güzel olan saçını okşayıp yatırması falan... insan sırf bunun için evlenir.
Evli cift ayni yatakta uyumali gelenegi beyinlere islemis ama birlkte uyumak daha güzel olur ya tek uyumak yalnzlk hissi verir
Uyumak derken? seks mi yapmak isityor?
Sadece uyumaksa, normal yani... Üçüncü kişi ile uyuyacak haliniz yok yani...
Bende eşime sarılıp uyurum ayrı uyuyamam zaten :) ne için evlendik ayrı uyuyacaksak..
Benle uyumak istemezse bir şey yapmak durumunda kalırım.
Kucağına alıp hadi karıcım uyuycaz şimdi dersin dimi😂
Haklısın 😂
Biliyorum 😂
Yok ya ben de yorumcuyum 😂😂
Neden
@Düşünenpembe Fotoğraflar iyi izlenim vermedi? :) Gece keser bu beni? :)
Merak ettim 😂
Ben fotoğraf göremedim
😂 😂 😂 😂 😂
Benimle uyumayacaksa neden evlendik? Her ne olursa olsun kocamla yatağımı ayırmam.
Mantık hatası 404 not found error.
Tabikide uyuyacak sonuçta eşler ayrı bedenlerde tek ruhtur bunu unutma küçük kız 😉
Oysa evlenmek birlikte uyumayı gerektirmez salonda ki kanepeyi bunun için almış olduğumuzu hatirlatirim 😂😂
Severek evlendiysem ben de onunla uyumak isterim zaten, sorun ne? ✩
Ciddi mi bu 🤣 tabiki sizinle uyuyacak dadısıyla değil
Saçma. Insan eşinin yanında yatar mı? Git tv karşısında kanepede falan uyu.
Onu diyen genelde ben olurum benimle evlenmis kimle uyuyacak tabii ki kocişim ❤
Keşke evlensekte hep beraber uyusak... ahhh ahhhh 😍
Olması gereken bu zaten😂 uyumak istemese bir sey yapmak lazim 😂
Benimle değilde yoldan geçenle mi uyuyacak? Herhalde benimle uyuyacak.
Zaten ayrı uyumak abes olur ama soruda uyumak kast edilmiyor sanırım.
Sen evli isen bosanirsin
Evli degilsende evlenme yine bosanirsin
Doğrusuda bu değilmi zaten 😂 bayram yaramamış size
O nasıl olacakmış? O hep benimle uyumak istemezse bende aynı evde kalmak istemem...
Ya ne kadar saçma sorular soruyorsunuz… bu sorulardan dolayı siteden soğudum..
Bunun için evlenilmiyor mu zaten ben mi yanlış biliyorum
geçerli bir sebep olmasi gereken o bence aradaki sevgiyi taze tutar 😊
O değil de, evlendik diye aynı evde yaşıyorsun biir de. Abooov.. Kovarsın
Özel bir durum söz konusu değilse ayrı yatmak söz konusu bile olamaz...
Yatsın yanıma sarılmasn dönsün uyusun bir gece kalsın benimle kırk yılım onun olsn: )
Komsuyla uyuyacak hali yok yaa tsbii ki benle uyucak napicam ssrilip uyurum ohh misss🙈🙈
Her gece her gece de olacak iş mi canım, gitsin annesinin evinde uyusun😝 dert sahibi olduk
Bende uyumak isterdim Eşimle? ilk uyuyacağım Kadın kendisi olacak çünkü.
Evlendik diye her gün benimle uyumak istemesi of ne münasebet ya sjjqjsks
Ne yapsın başkası ile mi uyusun o zaman ben başkası ile uyurum yanim da olmayacak ise...
Uyumasin arkadasim. Ne o oyle hergece
Yilin onemli özel gunleriyle idare etsin
Öyle erkekler var. Gece yanına gidip üzerini örtüp gülümsedikten sonra balkonda şarap eşliğinde kitap okuyup şiir yazıyorlar
@naturlihe bunu on sene yaptım. Üstünü örtemedim gerçi ama her gece evinin balkonunun altına gidip uyuduğunu hissettim
@naturlihe yok beee. Her gece öldük işte
Cok sasiririm acaba neden boyle birsey istedi diye.
Ayrı odalarda yaşadıktan sonra ne önemi var öyle evliliğin
Elbet benle uyuyacak başka kimle uyuyacak Allah Allah.
Bu bir soru mu şimdi yani. Ve bu soru vitrinde öyle mi? KS moderatörlerleri siz hiç iyi değilsiniz.
Ben evlenirsem her gece uyurum elbette sevişir sonra uyurum
Zaten benimle uyuyacak. Yoksa neden evleneyim?
Ya nasıl uyuyacakti ayri uyuması mantıksızlık zaten evliligin temeli bu paylaşmak tek yurek olmak
Ahahhas napcakti her gece yalniz uyumaya devam mi etsin
Bu ne saçma soru nerden buldun bunu evlenince ayrı yataktamı yatılıyo anlamadı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar